Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaenev

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
gaenev 2009.01.30 12:24:14
@lama: Az utóbbi harminc évben ha jól számolom már háromszor is jártam templomban, úgyhogy valószínűleg együtt fogunk nevetni, ha végül kiderül, hogy mégiscsak a mormonoknak volt igazuk.
gaenev 2009.02.02 19:43:29
@tcow: hűha! most teljesen lelankadtam. már egyáltalán nem értem akkor, hogy fajunk alfa hímjei, csúcsragadozói ezek a Rócsildok akkor most az emberiséget szolgálják és a fény felé vezetnek minden kedves tévelygő hitetlent, vagy éppenhogy a hétszarvú fenevad ügynökei akik a talmiglobalizáció internetjének bűzös bábel tornyán sütögetik saját pecsenyéjüket...ugyanígy nemtudom mi a helyzet a ZG készítőivel - meg akarnak vajon ők is osztani minket, szintén a hatalom megszerzése céljából?
másrészt az emberiségben nyíltan feltűnni látszik az IDŐ újrateremtésének igénye...ez belőlünk jön, tehát egy irdatlan BŰN elkövetésének lehetünk majd szem és fültanúi (kiűzetés - bűn miatt, özönvíz - bűn miatt, Káin - ..., Crucifix - bűn ám, a javából, ..., mi jön? Armagedeon? halleluja)(nagyon úgy tűnik uganis, hogy judeo-krisztián barátaink történelmét mindig az az átkozott bűn fordítja tovább-tovább-tovább)
A mennyei holocaust ötlete lehengerlő: hányan is lélegzünk ezen a sártekén? mennyi ebből keresztyén? wow jó kis vérfürdő. mosolyoghattok majd szélessen eztán - lám kihullott a férgesse a mocsok hitetlennye némá hogy lángol, pedig mi szóltunk előre, leírtuk, oda volt biggyesztve kétezer éve, mi végig tudtuk, hiába.
mindegy is: miénk az egész.
hajrá