Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pléboj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba ELTE: Ruma-ruma 2010.12.15 13:57:00
Inkább nem mondanánk semmit. ..
pléboj 2010.12.19 02:59:04
@morden2: Most ezen mit nem lehet érteni, nem is voltam lenéző, csak a rendszer hibájára utaltam. Az állami támogatásra való égető szükség miatt több embert vesznek fel az ELTE-re, ez ugyanígy van BME-seknél is, erre írtam hogy 3-as fizikával (akár nem épp erős gimiből) begyalogolnak az emberek akármelyik szakra mivel a nyelvizsgáik átrepíti őket a ponthatáron, persze hogy bugdácsolnak, mivel egy bizonyos szinten már nem elég a szorgalom, ha nem érted, nem vagy kreatív, nincs logikád a büdös életbe nem tervezel meg semmit. Viszont ami nem változott az a tanárok hozzáállása, s ugyanúgy kiszórnak mindenkit vizsgán, sőt igazából aláírás előtt, ha hiányosságot észlel. Ergo a szakma mennyiségileg nem kap több infóst építészt stb. mint korábbi években vala. Viszont amire rá akartam világítani, hogy ELTE-sekkel beszélgetve nem hallottam még olyanról ki nem 4-5-sel abszolválná az ott töltött éveit. Ami persze dícséretes, csakhogy így az ELTE nem a legjobb bölcsészeket dobja ki a piacra hanem az összeset, holott nem azért vett fel ennyi hallgatót adott karra mert hiányszakmává vált volna, hanem hogy állambácsi perkáljon a létszám miatt.
S nem tudom megfigyeltétek-e de egyik iskola diákjait sem fikáztam.
pléboj 2010.12.19 14:40:32
@Kockás Zebra: Ugyan ez megy Szegeden is, SZTE vs Pázmány jog, vagy Szeged orvosi vs. Pécs vs. Debrecen, ide fizika kell oda meg kémia (biosz mellé)stb. Hallgató s hallgató között ne legyenek már hatalmas külömbségek, attól függően melyik városban tanul pfff. Ez egy egészséges rivalizálás, minden egyetemnek vannak vicces indulói, mik arról szólnak te vagy ász, a többiek meg csírák. S mindenhova járnak olyanok, kik majd apuci cégénél szarrá keresik majd magukat, s vannak olyanok kik maguknak kaparják ki a gesztenyét s sokra viszik, vagy sem.
Pont a te kommented mutatja azt, hogy ti szarjátok le a legkevésbé, mivel te felsőbbrendű vagy s te nem foglalkozol ilyesmivel, nem magyarázod a bizonyítványt mert nálatok eszméletlen világraszóló színvonal van. Akkor minek írsz s minek olvasod ezeket a véleményeket végig?
Flash Játékok Doo Doo Safe 2009.01.21 08:05:00
Hát ezt találja ki akinek két anyja van! Csak körbeszaladtam, és elképedtem, hogy ez megoldható -e. Sok sikert hozzá annak, akinek van türelme megoldani az összes feladványt, ugyanis mindenhol az égvilágon az van. A Bomb Escape 2 ehhez képest kutyafüle :)UPDATE: Ezt nem fogjátok…..