Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laserjet

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
laserjet 2009.07.24 16:25:31
@raklap:
teljesen igazad van. Bár született pesti vagyok, itt lakok jó pár évtizede, de egy határ trutymó ez a város. Pesten kívül minden szebb, rendezettebb.
Az is kár, hogy jópár szerencsétlen idejön "vidékről" (bocs) vesz egy szakadt női kerékpárt (akkor már haladó szellemű bringás, meg Critical Mass-os), belvárosi underground szórakozóhelyekre jár (ott tudatmódosítókkal él), Kunderát kezd olvasgatni a kávéházak teraszán és lenézi rokonait akik tisztesen a földből élnek, meg esetleg állatot is tartanak, vagy akár kisvárosi tanítók szülei (akiket szégyell, csak tudnám miért), meg büdösbunkózza szülőfaluját. Rosszul vagyok az ilyenektől.
Tisztelet a kivételnek.
Sok olyan ember kellene mint te is.
laserjet 2009.07.24 16:30:15
@Bruzsy:
Az a különbség ami a született falusi, és a született pesti között: semmi.
De én sem megyek észt osztani máshová(külföldre), hogy mit csináljanak, mert 3 éve ott járok suliba.
Nem megyek az USA-ba, majd 3 év után már ugatok az ott született, az élet minden nyűgét ott megélőknek, évtizedek óta ott élő embereknek, milyen szar hely is ez. Mert akkor joggal küldenek melegebb éghajlatra.
Orkok, trollok, rablók, tolvajok, garázdák és súlyos testi sértők. Mindenekelőtt emberi tulajdonságok nélkül, állati szinten vergődő ösztönlények. Ők a BKV ellenőrök - vagy biztonsági szolgálat, vagy mit tudom én, kék az egyenruhájuk, van amelyiken ott a karszalag, van…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány a délelőtti sajtótájékoztatóján bizony elszólta magát.  Nem volt politikailag korrekt megfogalmazás, valószínűleg már izzítják is Budapesten a "rasszista billogot". A Hírszerzőn egyenesen "Cigányozó…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
laserjet 2009.01.25 16:23:24
@kpityu2: nem mondtam, hogy itt világvége.... Erre maximum a South Park 23 epizódjában volt példa:) Over logging

Csak azt érzékeltettem, hogy milyen roppant furcsa véletlenek vannak.
laserjet 2009.01.25 16:29:48
@Hadrian VII.:

Nem tudom ki volt, nagyon nem is érdekel, de biztosan sok nálam okosabb is van aki tudja.
Én csak egyszerű emberként furcsállok dolgokat.