Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hablatty

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Hablatty 2009.12.14 20:45:25
@Sün! balázs:

bicikliztél már arrafelé? Se az autósok, se a gyalogosok nem veszik figyelembe azt a területet.. és a legszebb, ha két tapasztalatlanabb biciklista találkozik és valamelyik fennakad valamelyik oszlopon.. mert hát kissit szűkös az ellenirányú forgalomhoz...
Them Crooked Vultures (Sony Music/Interscope) Az idei év elég erős supergroupok terén: ott van például a Kills-White Stripes-féle Dead Weather, de a nyáron közel turnézó Chickenfoot is ilyen, amikor pedig elterjedt a hír, hogy Queens Of The Stone Age- Foo Fighters- és Led…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
Belsőség Jó napot! Arany van? 2009.09.03 15:55:00
- Mennyi kéne? - Hát, egy Ferrarira való. Nincs új a nap alatt, a krómozás, polírozás, aranyozás, platinázás, karbonozás és minden -zás már úgy hozzánőtt a drága és exkluzív autókhoz, mint Magdi anyus a Barátok közt-höz, nélkülük már szinte nincs is élet negyvenmillió…..
Hablatty 2009.09.03 21:59:50
Ismét egy exkluzív premier a Lángoló Gitárokon. Most, a már Amerikát is többször megjárt The Moog énekese, Tonyo válaszol pár kérdésünkre, de természetesen a lényeg most is a legalul található klip, illetve a hozzá letölthető dal lesz, amiket tíz napig csak a nálunk lehet…..