Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stilgar

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország lakossága most csökken 10 millió alá: a népességfogyásból nagy bajok lesznek. Pedig a magyar nők átlagosan egy gyermekkel többet szeretnének, mint amennyi végül megszületik. (Kép: fogyamagyar.hu) A KSH augusztus végi gyorstájékoztatója szerint 2010. júniusára a…..
Ma délután lejárt az ajánlószelvények gyűjtésére rendelkezésre álló - jelentősen megrövidített – idő. A hivatalos honlapra folyamatosan kerülnek fel az indulók, ezért egyelőre végleges számokról nem beszélhetünk. Néhány dolog azonban már most látszik. (Fotó:…..
Stilgar 2010.09.03 22:55:08
@Diocles: Én egy 10.000 lakosú pest megyei nagyközségben élek. A helyi Jobbik szervezetek azért nem állítottak körülöttünk jó néhány településen polgármester jelöltet, hogy ne osszák meg a nemkívánatos jelöltekkel szemben induló esélyesek szavazóbázisát. Valakit odatolhattak volna csak azért, hogy legyen pm jelölt, hiszen könnyedén meglettek a képviselői cédulák, de esetleg akkor a nevető harmadikat segítették volna jobb pozícióba.
Diocles kollega szerintem jól látta meg a csőben a lyukat! :-)
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
A mai napirend előtti felszólalásokban az LMP és az MSZP frakcióvezetője – más stílusban, más szavakkal – egyaránt hatalomkoncentrációval és az ellensúlyok tudatos gyengítésével vádolta a Fideszt. Kétségtelen, az első önkorlátozónak látszó lépések óta a…..
Stilgar 2010.06.14 21:03:28
@Karakán: Valóban: Gordonka is megrebegtette őzike pilláit és azt mondta: -Háááát nem értettünk hozzá!-
Az is törvényes volt (vagy határeset), csak gusztustalan!
Pár perc múlva kezdődik a parlament alakuló ülése. A fontosabb eseményekről és beszédekről folyamatosan frissítve beszámolok az alábbiakban, illetve érdeklődéssel várom az érdemi hozzászólásokat is. (Fotó: Index) Sólyom László megnyitójából nem hiányzott a viszonylag…..
Stilgar 2010.05.14 18:52:13
Stilgar 2010.05.14 19:14:20
@QQCS: Szomorú voltam, mert nem volt cipőm, akkor meg találkoztam egy emberrel akinek nem volt lába! Félszemű meg a vakok országa!
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
Stilgar 2010.04.08 01:20:34
@Captain Tott: "A Jobbikosokat nem tudom, miért rázná meg, hogy a Fidesz számon tartja a komcsikat."
A "Jobbikosokat" az rázza meg hogy ezt a szép kis fideszes adatbázist majd összekapcsolják a kissé olajszagú don Pintér vezette összevont rendészeti csúcsszerv adatbázisaival, osztán ha nem tetszik valaki valaki(k)nek akkor jön a beígért orbáni két pofon. Ha megrázzák a pofonfát akkor meg lehet, hogy mindenki kap belőle. Érdekes módon nem a fasiszta-soviniszta-irredenta-.... Jobbik sért törvény a szolid kis nyilvántartás építésével. A fityesz többi dolgaiban akkor hogyan higgyünk? big brader vaccsing jú!
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
Stilgar 2010.03.25 11:38:37
@pirosmate: Azért hozzáteszem nekem ez a lőszerügy egy kicsit büdi! (Persze az egész hangfelvétel-bizonyíték az). Embereket elvittek nehéz vasban, mert rajta voltak egy számítógépes listán, vagy egy hangfelvételen. Akkor ennél a derék lőszerbeszerzőnél miért nem volt rögtön aznap este (kb. egy éve amikor Benkő-hősünk besétált a yardra) egy kis csuklyás-földönhúzásos-falnaktérdeplős-40kommandós_házszétszedős eksön? Az meg, hogy Krisztike kerékbilincset vetetett le a mentelmi joggal? Soxor nem bírom a stílusát, de szerintem nem annyira ostoba, hogy támadási felületet adjon. Arra azért rá kellene döbbenni, hogy hiába mondanak valamit sokan és többször, (TV1-2-Rtl...)nem biztos, hogy igaz.
Most már egyértelmű, amiről azért a kampány elején is lehetett tudni: az LMP és az MDF nem csupán a küszöb átlépésével, de egymással is küzd majd ezen a választáson. Miközben a két párt programja jelentősen különbözik, többé-kevésbé mégis van átfedés a megcélzott…..
Stilgar 2010.03.17 15:38:50
@radala: Az én meglátásom is hasonló. Suszter a kaptafánál. Egy gárda gyűjtse össze azokat akik úgy érzik, hogy összetartoznak valami mentén. Ne legyen fegyveres erő. Rendet teremteni eddig sem próbált meg, hiszen csak egy társadalmi szervezet. Tartson megemlékezést, adjon vért, menjen a gátakra segíteni, ha kell. Tartson akár alaki kiképzést, vagy vegyenek fel a soraikból rendőröket, katonákat, csendőröket, nem igazán féltem a fene nagy demokráciát tőlük. Érdekes az MHSZ-től nem rettegett így senki, pedig még lövészeteket is tartottak rendszeresen. Sokkal jobban félek attól, hogy a rendőrség élére (melynek jól kellene működnie mindenki szerint) a hírek szerint Pintér Sanyi bátyánk kerül. Ugye nem kell kommentálnom, hogy nem hiszem, hogy ez így jó lesz!
Stilgar 2010.03.17 14:55:28
@flort: Azért szerintem a Gárda nem erőszakszervezet. Érdekes módon sok országban bőven elfér egy nemzeti gárda mindenféle ajvékolás nélkül. Ugye Te sem képzeled, hogy egyszer csak a Gárdisták majd Vona Gábor parancsára előveszik a rejtegetett fegyvereket és elindulnak halomra ölni a nekik nem tetsző népcsoportokat. A "fasiszta/nyilas/SS" jelzők közül meg választok ha gondolod, de mond meg, hogy mitől azok! A fekete ruha? a bakancs, az egyensapka. Mitűl nyilas, meg SS? Túl sokat nézitek a fősodratú médiát a kényelmes karosszékitekből. Ha két napig élnél mondjuk Szinpetriben azt hiszem más lenne a véleményed!

A beszélgetés kicsit elkanyarodott az eredetitől , inkább arról beszéljünk! Én személy szerint örülnék, ha sem az MDF sem a LMP nem jutna be. Az MDF és főleg a vezetése előttem leszerepelt, az LMP-ben meg valahogy nem hiszek. Hogy kiktől visznek el szavazatokat arra még azért kíváncsi lennék.
Stilgar 2010.03.17 15:08:06
@iii: Azt azért ne feledjük már el, hogy ha Novák Előd (bár személyesen én sem vagyok nagy rajongója) nem "sivalkodik", akkor semmilyen biztonsági elemet nem tettek volna a kopogtatókra. Ne aggódj akkor már mindenkinek meglenne egyénije-listája. Igaz, hogy kicsit unfrankó czetliken, de meglenne!
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
Stilgar 2010.03.09 10:03:21
@radala: Azért ne felejtsük el, hogy a dolog úgy kezdődött, hogy bayer zsocó levelét megírta. Erről ennyit.

Az hogy egy politikus a magánéletben mit tesz, az az ő dolga. Természetesen amíg ezt nem a nyilvánosság tekintete előtt teszi. Szerintem abban megegyezhetünk, hogy ez a Vona gyerek egy elég intelligens csákó lehet, nem hiszem, hogy a zsiwiwen bonyolítaná a magánéletét. Szerintem eccerű hamisítvány.

Az hogy a neje megtartotta esetleg a leánykori családi nevét is kevésbé undorít, mint amikor Dajcs Tompika hozzácsapta a Für utótagot az övéhez. Nemtom miért?

Ha leírnám valamelyik közösségi oldalon, hogy hogyan csináltuk meg hárman OV-t egy meleg szecskai szauna félreeső zugában, és erről még egy-két jól-retusált fényképet is feltennék akkor Te elhinnéd? Pedig egy-két Mári néni igen, és nem szavaznának majd rá mert hogy buzi. És itt ez a cél, az összes bayerzsocós-szélesgáboros-mocskolódós cikkecskével.

Szerintem fejezzük is be, mert az emberek nem ezt akarják itt olvasni.....
Stilgar 2010.03.09 10:27:13
@radala: Persze vágom én, hogy amit a zsocó csinált az profi, a többi meg már gusztustalan.... Nagyon lejjebb ennél már nincs, de fogunk még itt csodákat látni!

Érdekes módon ami vk-ünk 7 településének postaládáit elárasztották ezzel a bayeri levéllel. Volt olyan hely ahová A3-a méretben cellux-al összeragasztva dobták be a MH-ban való megjelenés után egy-két nappal. Azt a kb. 30.000 példány nem lehetett fénymásolni, a nyomda meg egy nap alatt nem tud ilyet kinyomni, tehát valami központi megrendelés sejthető a rövid idő miatt...

Mennyivel elegánsabb lenne, ha egymás programjáról szólna az adok-kapok.
Stilgar 2010.03.09 10:42:22
@radala: Ezt még műszaki ember létemre is érzem, hogy rendesen van az az írás megírva. Csak a szar, az akkor is szar marad, ha szülinapi gyertyákat ragasztunk rá. A levél meg tele van hazugságokkal, meg féligazságokkal.
Most megyek plakátot ragasztani-...
Ha ez a blog azt a cél tűzte maga elé, márpedig ezt tette, hogy ne politikai vonzalmakról és vágyakról, hanem tényekről és eseményekről, valamint azok elemzéséről szóljon, akkor most ki kell mondani: Vona Gábor mai, Orbán Viktornak címzett levele ékes bizonyítéka a Jobbik…..
Stilgar 2010.03.05 19:59:17
@Ordnassac: Szerintem ezt a Putyin finanszírozza a Jobbikot dumát senki nem gondolja egy ideje komolyan. Elmondom, hogy egy 7 településből álló választókörzet településeként eddig a következő "segítséget" kapta a központból: háromezer db A4 méretű színes szórólap, (Vona-Morvai + a helyi képviselő), valamint 160 db színes plakát 30x60 cm méretű. Óriásplakátot 10 km-es körzetben egyet láttam. Az összes további költséget a területi szervezetek, vagyis a tagok finanszírozzák az összeadott pénzecskéjükből. Terembérlet, szóróanyagok, pogácsa, ásványvíz stb. (Bár most jut eszembe az egyik lakossági fórumon a múltkoriban odajött egy kisnyugdíjas és átadott 50.000.- Ft-ot amit a nyugdíjából spórolt össze.) Elképzelhetőnek tartjátok, hogy egy Mszp-s, vagy Fideszes aktivista a saját pénzén, autóján, szabadidejében gürizzen a megélhetési melója után? Hogy az amúgy is padlón lévő emberek pénzt tolnak bele a dologba hihetetlen a többi párt számára, és ez megrémíti őket, ezért Putyinoznak.
Szebb jövőt!
A MIO GPS szoftvere már több, mint egy éve nem frissíthető. GPS szakértő ismerősünk szerint az ok pusztán annyi, hogy a MIO összebalhézott a szoftvert biztosító LCP-vel, így utóbbi nem biztosítja a további frissítéseket, a felhasználók meg ismeretlen körforgalmakba és hidakba…..