Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csavargo

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem haragszunk ha most egy hangos hogymiiiiivan? hagyja el a szátok, majd csütörtökön úgyis meglátjátok. Illetve csütörtöktől, egész pontosan. Hiszen három napos rendezvényről van szó. A párizsi Cuntry Club-ban ugyanis mindössze Safin, Blake, Haas, Wawrinka,…..
Csavargo 2009.05.19 16:53:07
@.:Zoltán:.: hát igen a nukleáris energiatermelés témája tényleg megérne egy misét :)
és milyen kis kitartónak kell lenni, hogy megtudja az ember a pontos időpontot...
Kedves mindenki, nyugi. Kéretik úgy beszélgetni, ahogy ők szoktak. ..
Csavargo 2009.05.18 09:22:44
Kellett ez a post mint egy falat kenyér.
@agimano: köszi a képeket, meg a sasszemedet, mindig tőled tudok meg ilyen kedves kis apróságokat! Ja és köszi a római élménybeszámolót, nagyon szívesen olvastam!
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
Szeretném azért szépen csendben halkan megjegyezni, hogy Roger, leszámítva a monte carlói nászutat, minden tornán eljutott legalább az elődöntőig. Ami kétségtelen visszalépés a korábbiakhoz képest, de azért mégiscsak valami. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy Madridban például…..
Azért csak van valami jó is abban, hogy a franciák alá tartozunk:) Pénteken 13 órától Szávay Ági-Amélie Mauresmo negyeddöntő élőben az Eurosporton!..
Csavargo 2009.05.15 10:46:42
@Mlada Bosna: hihetetlen hogy ilyen minősíthetetlen kommenttel szítod itt az embereket.
Nem ájulok el minden alkalommal Ági játékától (szerintem természetes módon nem mindig lehet), de mindig szurkolok neki. Mert az ő sikere a hazám sikere, és ő ezáltal visz pozitív képet a világba a szülőföldemről.
Csavargo 2009.05.16 11:14:01
@Mlada Bosna: nem óhajtok (és nem is szállok be) politikai vagy történelmi vitába bocsátkozni, de én erre a névre azért nem lennék ilyen büszke.
Szerintem neked hanyagolnod kéne ezt a blogot.
Kedvenc könyv. Aki szeret szépirodalmat olvasni, az ne nagyon nézze meg a következő videót, kicsit elkeserítőek a válaszok. Simonnál nem érhet minket meglepetés, aki a kedvenc kaja kérdésre a McDonalds választ adja, annál nem lehet másra számítani, minthogy nem olvas egyáltalán.…..
Nyilvánosságra hozták három Queens-i szabadkártyás nevét. Nem egy rettenetesen nagy attrakció ez, minden héten történik valami hasonló, mégsem írunk róla. Dimitrov és Nishikori miatt most sem tennénk, bár két nagyon ügyes tinédzserről van szó.Aki miatt szóba hozzuk, az…..
Kleybanova megverte Venust, Mauresmo meg Zhenget, és ez azt jelenti, hogy eddig mindössze három kiemelt jutott a legjobb tizenhat közé. Jankovic, Dementieva és Wozniacki. Ma még bejuthat újabb három (Safina, Kuznetsova, Azarenka), de a hat is nagyon kevés. Nem nagyon emlékszem ilyen női…..
A B próba is pozitív, ami nem nagy meglepetés, ezek a laborok ritkán szoktak tévedni, legfeljebb sallangmentesen elveszítenek egy kémcsövet, mint annak idején Tyler Hamiltonnál.Nyilatkozgatnak a játékostársak is, Santoro nem nagyon érti mi történt, 9 éves kora óta ismeri Richard-t,…..
A helyzet az, hogy Woznackitól salakon ki lehet kapni. Kettőben is. Mondjuk az öt megnyert játék nem valami sok, de ez tök mindegy. A gond az az, hogy Ági pillanatnyilag csak 30. a világranglistán, tehát egy ilyen tornán, ahol majdnem mindenki elindul, ez kevés a kiemeléshez. És így…..
Csavargo 2009.05.04 20:51:20
@Emica: Hát bár én mindjárt diplomázok, de azért bevállalom a h tyúkeszem van. ebben a postban nem volt semmi sértő. tények hangzottak el, ha vki a 30. az ilyen erős ellenfelet is kaphat rögtön az elején. És ezért tényleg nagy kár.
Szerintem nem szidás volt, csak egy pici keserűség, hogy nagyon de nagyon szeretnénk, ha Ági több kört is könnyedén vehetne (és szerintem ő s ezt akarja).
Itt nincs reklám (ezt az én tyúkeszem már megnt nem érti), ez nem arról szól, és kötve hiszem h az itteni postok, és pletykálkodás alapozná meg Gábor szakmai előmenetelét.
Én azért szeretek ide járni, mert itt normálisan lehet beszélgetni és vitatkozni. Véleményeket cserélünk, nem egymás torkának ugrunk.
Csavargo 2009.05.06 10:31:45
@Emica: Azért egy őrülten sértő s..gturkálóst és egy vicces és egyébként nagyon szerethető Döbrögi Uramat nem kéne összekeverni. És mielőtt még választ kapnék, nekem bizony Nalbandian a kedvenc játékosom.
A mai nap Rafáé. Nem tudom miért, legfőképpen azt hiszem, hogy csak. Talán mert elbírta azt a fenenagy kupát tegnap Barcelonában. Ötödször. Rómában éppen negyedszer nyerhet, ami nem sikerült soha senkinek, mondjuk a mesterhármas sem, aki rajta kívül háromszor nyert (Drobny,…..
Csavargo 2009.04.28 13:53:43
@Mathiask: persze szokás mondani, h mindenki szed valamit, de én személy szerint nem bírnék úgy meccset nézni, h ezt gondolom. Talán pont a lényeget venné el tőlem. Biztosan nem tökéletesen egészséges, de ő az arany tojást tojó tyúkocska akinek a már (általam is) többször fényezett profi csapata, biztosan nem hagyja, hogy olyan vészesen rövid idő alatt tönkre menjen, mint ahogyan itt néhányatok gondolja. Szerintem.
Tekintve, hogy a tegnapi írásom Rafáról viszonylag nagy vitát váltott ki, gondoltam hozzáfűznék még ezt-azt. Hozzáteszem gyorsan, a vita hangneme már-már közelítette azt a szintet, amit várnánk Petrával, alig néhányan gondolták azt, hogy ítéletük megfellebbezhetetlen és a…..
A vasárnap nem csak Rafának volt emlékezetes, hanem a blog számára is nagy pillanat volt. Január elejétől írjuk napi rendszerességgel a Salakblogot, és sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar eljutunk idáig. De tegnap estére elértük a félmillió…..
Rövid leszek. Rafa tegnap Murray ellen zsinórban a 26. meccsét nyerte Monte Carlóban, és zsinórban ötödször nyerhet, ami ugye még soha senkinek nem sikerült. Játszmát utoljára a 2006-os döntőben veszített Roger ellen. Kikapni pedig mindössze egyszer kapott ki itt, még az első…..
Szokatlan nap ez a mai. Úgy döntöttem, rámegyek a papírformára. Bár ezzel gyakorlatilag aláírtam, hogy mínuszban zárom a tornát. Rafa 1,16, Nole 1,30, kötésben ketten együtt 1,46. Megraktam ezt is, hogy legalább egy kis izgalom legyen. 88 centért harcoskodom ma, nem tűnik egy…..
Csavargo 2009.04.18 12:04:11
@kata797: Ez az én magánvéleményem is... de nekem most nincsenek annyira rossz érzéseim mint Miamiban voltak, szerintem mintha kezdene belelendülni (persze én elég gyakran halucinálok, azt is be kell vallani). Nole meg ott lesz a döntőben, e felől nincs kétségem tényleg jól megy neki a játék.

Gábor: oda se neki, majd Rómában több sikered lesz. Amúgy én sosem találom el a győztest (csak nagyon egyértelmű esetekben), plusz a hét elején azt álmodtam, h Nadalnak fell kell adnia a meccset JMDP ellen sérülés miatt, ez persze már ébredéskor sántított, de az is egyértelmű lett, hogy még csak megálmodni se tudok eredményeket.
A világ legrövidebb könyvei sorozatban létezik egy kötet, Arcmimika az amerikai színjátszásban a címe, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger jegyzi.Novak Djokovic szerintem nem olvasta.Vagy nevesebb színészektől tanult.Mondjuk ahonnan ő jött, ott arra felé azért akadnak. Az is…..
Nole-Roger elődöntő lesz, mindenki nagy örömére. Mindketten nagyon megszenvedtek a negyeddöntőben. Nole már megint látványosan haldoklott, szerencséje van, hogy Jo-Wilfried önmagát is alulmúlta, csapkodta a labdákat szanaszét, így Djoko ha az agónia kellős közepén…..
Csavargo 2009.04.02 10:44:23
@noriega77: teljesen egyet értek.
Ha az ellenfél fejben rendben van, ez nem zavarhatja meg. Pontokat kell nyerni. Tisztességesen.
Ana és Rafa egy kis golfozással készültek a Miami tornára a Key Biscane-i Cardon Golf Clubban. Gondolom nem játszották végig mind a 18 szakaszt, mert elsősorban a promóciós fotózás volt a cél, de legalább jól szórakoztak. Rafa szokott golfozni, de Ana állítása szerint még sosem…..
A héten egy fedettpályás, egy tengerparti salakos (áááhhh), és egy kinti keménypályás tornát rendeznek az ATP World Tour-on, úgyhogy lesz miből csemegézni. Ráadásul 6 Top10-es játékos indul ezeken a tornákon, csak Roger, Nole, Verda és Nalbi pihengetnek.Rotterdam emelkedik…..
Csavargo 2009.02.09 20:51:56
Salakblog - Minden, ami tenisz No.1 2009.02.01 19:00:00
Valamikor a héten azt írtam, hogy az a Roger, akit látunk, a világelső Roger, és hogy mostantól az a kérdés, vannak-e világelsőbbek.Vannak.Illetve van.Rafa 3 Grand Slamet nyert, mindháromszor Federert verve a döntőben, plusz egy olimpiát.Nincsen helye vitának...
Bár már a beharangozóban is azt írtam, hogy szerintem a teniszmeccs pusztán az álca, azért azt gondolom, nagyon jó, hogy teniszmeccs volt, az álca nem pedig sakk.Nehezen tudtam volna így örülni egy huszár ef négynek.Meg aztán olyan szép vita kerekedett tegnap arról, amit írtam,…..
Csavargo 2009.02.04 08:42:41
@fuzzy_dunlop: Egyszerűen minden bejegyzéseddel teljes mértékben egyet kell értenem! Bár én Nadal szurkoló vagyok és különben is hajrá Pete DE persze megkönnyeztem André utolsó RG győzelmét...

Ja és csak annyit jegyeznék meg (nem kekeckedésből) hogy az én TV távirányítómon van egy gomb, amit ha megnyomok, akkor nem hallom amit nem akarok.
Én személy szerint nagyon élveztem a közvetítéseket, de azoknak,akik nem így éreztek, a jövőben javaslom eme gomb használatát (esetleg más csatorna választását)és akkor megkíméljük magunkat és egymást az ilyen tökéletesen értelmetle és hosszú napokig tartó komment.áradatoktól, és arra koncentrálhatunk,ami végül is a legfontosabb: a teniszre.
Véget ért az Ausztrál Open, de ezúttal nem köszönünk el. Mint már írtuk év elején, idén szeretnénk egész évben vinni a blogot. Tudjuk, hogy a Grand Slam tornák a legizgalmasabbak, de azért reméljük, hogy két GS között is visszajöttök hozzánk, és olvasgattok, beszélgettek…..