Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonton

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ugye megvan, hogy álló helyzetben tartott telefonnal csak a barbárok fényképeznek, annál meg már tényleg nincs nagyobb amatőr, aki még videót is így készít? Ez a közhely egyre kevésbé állja meg a helyét, a mobilkor természetes velejárója a vertikális kép kitörése a…..
Tonton 2015.09.27 10:13:44
@bestpixel: A 2. pontod a tökéletes válasz. Aki függőleges (portrait/portré) állásban készít videót, pont úgy jár mint a ló a szemellenzőjével, de legalább nem zavarja, hogy mi történik körülötte :)
Kedves olvasók! Eljött az ideje, hogy podcastunk szerkesztése során gyakoroljuk a szerénység erényét, és átadjuk másnak a mikrofont. A mai adásban annak az interjúnak az első részét közöljük le, melyet Szekeres József nyugállományú ezredessel, a magyar páncélos fegyvernem…..
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
Tonton 2015.02.16 12:05:14
@Buci11: Ok! Vettem. Csak arra akartam rávilágítani, hogy a telefonomon sokszor előbb megjött az eredmény, mint hogy a TV-n lezárult a szavazás. Csak naggyyon:) pongyolán fogalmaztam :)))
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..