Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capital Partners As.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Capital Partners As. 2009.01.21 10:24:39
Tisztelt Gábor!

Látatlanban is elnézést kérek a Capital Partners As. nevében, az afférért.

Van egy rossz hírem: az Ön Neve, Cége szerepel a Capital Partners As. által vásárolt nyilvános (cég)adatbázisokban.

Ettől a problémánk ugye nem oldódott meg, ezért szeretnénk kérni egy szívességet.... A napokban üzembe állítottunk olyan ügyviteli szoftvert, amelyben tiltólistán rögzítjük azokat a nyilvános adatbázisban szereplő telefonszámokat, melyeket munkatársaink (alkalmazottaink, alvállalkozóink, brókereink, közreműködőink, a képzésben résztvevői tanulóink) NEM HÍVHATNAK, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM, HISZEN SZOLGÁLTATÓ EZENTÚL NEM ENGEDI AZOKRA A SZÁMOKRA ELINDÍTANI A HÍVÁST! Ez most egy megkerülhetetlen biztonsági mechanizmus.

Eddig csak manuálisan A4-es lapon lett átvetetve a tiltólista, és a közreműködőkkel kötött szerződésben is rögzítve lett, hogy szerződésbontással szankcionáljuk a tiltólistán szereplő személyek, cégek kéretlen megkeresőit.

Ismételten is bocsánat, és kérném Önt, hogy legyen a segítségemre abban, hogy az Ön által megjelölt (nyilvános adatbázisban szereplő) PONTOS TELEFONSZÁMOKAT, MOBILOKAT írja le tételesen, egy szabad formátumú email-ben, vagy faxban, hogy a jövőben ne kerülhessünk még egyszer ilyen méltatlan szituációba….

Levelét az
admin@stockmarket.cz e-mail címre várom, vagy keressen bizalommal a 06 30 528 7979-es telefonszámon.

Előre is köszönettel, kellemes hetet Önnek….


Nagy Elvira