Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közig

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állami beruházásoknál nem csak fehérgalléros, de kéksisakos megbízást is érdemes elfogadni. Bár az alábbi videó már nyolc hónapja kinn van a YouTube-on, a kommentek szerint csak most fedezte fel a közönség - és szerintem hamarosan óriási karriert fut be. Túl a leglogikusabb…..
közig 2009.01.29 08:42:50
Vastagbőr Az úrinő 2009.01.27 15:10:00
Szűcs Erika szociális miniszter, no comment.Tiszta időutazás egy kellemes MSZMP kongresszusra, valahová a 80-as évekbe. A HírTV stábja akár még hálás is lehet, hiszen az elvtársnő lövethetett is volna, de most -szerencséjükre - elviccelte  ... Ugye az éhség nagy úr.....
Bizonyára más szervre is igaz, én a Vám- és Pénzügyőrségről hallottam azt, hogy az elsődleges céljuk a nyomozati munkában nem az, hogy például egy gazdasági bűncselekményt a lehető legalaposabban megvizsgáljanak, felderítve mindent, amit csak lehet.A legfontosabb nekik az, hogy…..
közigazgatás A vízfejű állam 2009.01.21 10:49:00
Akik nem ismerik belülről az állam működését, gyakran rácsodálkoznak arra, hogy az egyszerűnek tűnő ügyek elintézése is sokszor milyen kihívásokkal jár.De ez csak a látszat.Belül sokkal rosszabb a helyzet – ebben a blogban belső sztorikat és képtelenségeket gyűjtünk…..