Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevelde

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legígéretesebbnbek mutatkozó X-faktoros oldal. Az X-faktor Online -ról is ejtsünk pár szót. Ez a honlap az egyik legjobban összerakott honlap a témában, legalább is úgí tűnik. Mennüpontok átgondolt felépítésének köszöbhetően könnyedén eligazodhatunk a honlapon.Külön…..
Nézzük meg ezt a blogspotos X-faktor blogot: X-faktorItt főleg pletykák és eléggé bulváros hírek jelennek meg. Semmi olyan érdemleges dolog nem található ami követné az eseményeket. Csak ha van valami megbotránkoztató hír azt hozza le az oldal. Az oldalon kicikizik a sztárokat,…..
Nos nézzük csak itt van a xfactor.blog.hu : X factor A Design az igen szépre sikerült, a fejlécben ott vannak a műsorvezetők , a mentorok és egy nagy X. Jobb oldalon ötletes megoldásként ott van a menü ahol szintén a zsűri és a műsorvezetők a kiemeltek. Rövid, tömör, bejegyzések…..
Nézzük csak az X-faktor Chatlkakozzos oldalát. Az oldal itt található: X-faktorHát a design az elég szépre sikeredett, csak nem sok köze van az X-faktorhoz. Az első bejegyzések alapján ígéretes blognak látszik, szép hosszú leírással, de nem túl sok a tartalom, eddig összesen…..
Az ősi harc újabb állomása: online játékok..
nevelde 2009.01.21 09:53:14