Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsCsabesz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hidden Pineapple név nem biztos, hogy sokunknak ismerősen cseng elsőre, de ha azt mondom, hogy Rowi, akkor elég sokan a fejükhöz kapnak. Ők azok a fejlesztői csapat, akik az előbb említett remek Windows Phone és Windows 8 kliensért felelősek – de sajnos a Twitter API korlátai…..
Itt van! Megérkezett! Hetek óta pletykák keringenek arról, hogy a Microsoft valamikor május végén, június elején kiadja a saját fájlkezelőjét Windows Phone 8.1-es rendszer alá. Ez a nap elérkezett, végre megjelent a hivatalos app! Nézzük egy kicsit részletesebben is A…..
CsCsabesz 2014.06.03 08:52:26
@CsCsabesz: tegnap este jött egy rendszer update és már nem jelent gondot megnyitni a .docx fájlokat.
A mai napon került ki a Microsofttól egy terepbringás videó, amelyet teljes egészében Nokia Lumia Iconnal vettek fel. A videó természetesen a készülék kamerájának kiváló képességeire van kihegyezve, mire másra is lenne. Hogy ez minket miért is érdekel, amikor köztudomásúlag…..
Eleged van abból, hogy a telefonodra előre telepített, számodra haszontalan alkalmazások foglalják az értékes tárhelyet? A winbeta.org-on megjelent kis cikk segít abban, hogy eltávolítsd őket. Az alábbiakban bemutatásra kerülő egyszerű kis trükk lehetőséget biztosít arra,…..
Természetesen a Windows Phone 8.1-gyel érkező legtöbb változással elégedettek lehetünk, lenyűgöző mennyiségű új funkciót és ráncfelvarrást zúdított a nyakunkba a Microsoft. Itt-ott azonban egy kicsit ingatjuk a fejünket, miért kellett jól bevált dolgokat kiirtani, vagy (mint…..
CsCsabesz 2014.04.18 09:35:16
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
CsCsabesz 2011.01.23 09:31:58
A hadviselésnek hagyományosan jó a PR-je, van rá pénz bőven. Bele se merek gondolni, hogy mennyibe került Kecskemétre trélerezni az egykor itthon rendszeresített MiG-eket, letelepíteni azt a hihetetlen mennyiségű fröccsöntött toalettet, összehordani a sok harci járművet,…..
A McLaren és a Red Bull a vulkán miatti repülési korlátozást kicselezve utolsó pillanatban rakta repülőre egyes alkatrészeit Párizsban.Mindkét istálló embereinek csütörtökön kellett volna Londonban gépre szállniuk a fontos elemekkel, csakhogy az izlandi tűzhányó kitörése…..
CsCsabesz 2010.04.17 15:59:57
@forza_forza: És egy kis füstpamacs szállt fel abból a kézipoggyászból :)
Futóblog Veitsch-i kiruccanás 2009.07.02 17:03:00
Az elmúlt két hétben az életem nem a saját futásaimról szólt. Ugyan volt egy-két 9 km-es kísérlet, a gyenge tempóban mutatott magas pulzusom aggasztó volt. Tény, hogy az elmúlt dolgos napokban iszonyúan leharcoltam a szervezetem, fáradt voltam, kedvtelen és motiválatlan bármire…..
Bőven a limitidőn belül teljesített az időmérő edzésen Németh Balázs, így ott lesz a vasárnapi Olasz Nagydíjon. A délelőtti szabadedzésen és a délutáni időmérőn is rengeteget javított, körről-körre egyre jobban érezte a kétütemű Apriliát. Végül 2 percen belüli…..
Komment következik innen. Mikewasovski férjét áramütés érte munkavégzés közben, de a munkaadó nem akarja üzemi balasetnek minősíteni a történteket, ráadásul még az is megeshet, hogy eltávolítják a cégtől.A férjemet a munkahelyén megrázta az áram. A munkahelyről…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Péntek délutánra íme egy kis közlekedési helyzetgyakorlat. Hozzátok fordul Zoltán, mert volt egy balesete a képeken látható kereszteződésben és nem nagyon tudják eldönteni, hogy ki nézte be a dolgot. Bár a levelében nem írja, hogy mi történt, gyanítom, hogy mindketten a…..
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
  Miért utálják a furgonosokat a többiek? Gyorsak, rutinosak, nem félnek a kockázattól. Ritkán is esnek pofára, de akkor nagyon. Vélemények az azonos című cikkünkről...