Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marti*

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyergyószentmiklósi Progym arról tájékoztatta a Magyar Jégkorongszövetséget (MJSZ), hogy pénzügyi és pályagondok miatt nem tud elindulni a 2009/10-es Mol Liga-szezonban. Az MJSZ a kialakult helyzetben felvette a kapcsolatot az eddig tartalékcsapatként számon tartott szlovák 2.…..
marti* 2009.06.18 21:16:34
@zsolt007: Azért a divaton túl van nemi alapja a felvetésnek. Bár Ő (Veermetal) sem a NORMÁLIS fradi szurkolóra gondolt, hanem sajnos a zöld-fehér mezbe bújt idióta, antiszemita...stb... bunkókról akik minden alkalmat megragadnak csak had balhézhassanak.
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
marti* 2009.06.10 21:36:56
@check: szerinted ez marha "vicces" volt? Az a baj ha ilyen emberek is hozzászólnak ahelyett hogy csak olvasnák
marti* 2009.06.10 21:52:11
@ekanai: De ugye azt te sem gondolod komolyan, hogyha a Volán bekapcsolódik az OB1-be akkor bármelyik csapatnak is lehet komoly esélye ellene. Én arra utaltam hogy a Volán be sem kapcsolódik az OB1-be tehát nyilván a második legerősebb lesz a "bajnok". Azt meg már majdcsak megmegyarázzákaszponzoroknak hogy egy nem annyira erős bajnokságot nyertek meg, mert hát a többiek nem akkarják megvárni a Volánt. Talán pont azért mert így marad csöppnyi esélyük a bajnoki címre.
Salakblog - Minden, ami tenisz PRS 2009.05.21 14:18:00
A fiúk-lányok lassan kezdik ellepni a Roland Garros pályáit. Hogy mennyire szeretik Párizst a teniszezők, azt többféle módon is ki tudják fejezni, emlékezzünk csak Jelena tavalyi kötésére a karján, de Roger és Gael idei edzőpólói is annyira jók, hogy na. ..
Ági negyeddöntős Madridban! Most dolgozunk, de majd később elemzünk, addig beszélgessetek :)..
Salakblog - Minden, ami tenisz Off 2009.05.05 12:41:00
Sokszor írtuk már, hogy ez nem egy énblog, de akadnak néha dolgok. Gondolkodtatok már azon, hogy kinek vagy minek köszönhetitek azt, hogy elkezdtetek teniszezni? Hogy megszerettétek vagy megismertétek a teniszt? Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb emléke, ahogy állok a balatonfüredi…..
                      még csak csigázok, de este jön a többi:) ..
...sugározták nyolc évvel ezelőtt Amerikában a Simpson Család 12. évadjának Tennis the Menace című epizódját, melyben Venus és Serena Williams, Andre Agassi és Pete Sampras szerepeltek. ..
marti* 2009.02.12 11:42:53
www.youtube.com/watch?v=EEl-TitaZgk

itt vannak részletek :)
Ezzel még tartoztam csajok, amiért velünk éjszakáztatok. Most csak olyan kis kedves képek jönnek, semmi félmeztelenség, de lesz majd olyan is, ne aggódjatok. Ja, és Fernando többszöri előfordulása pusztán a véletlen műve :)..
Véget ért az Ausztrál Open, de ezúttal nem köszönünk el. Mint már írtuk év elején, idén szeretnénk egész évben vinni a blogot. Tudjuk, hogy a Grand Slam tornák a legizgalmasabbak, de azért reméljük, hogy két GS között is visszajöttök hozzánk, és olvasgattok, beszélgettek…..
Méltó döntő volt, mert- a világ két legjobb teniszezője több, mint 4 órás, 5 szettes mérkőzést vívott- az egyikük 13-szoros GS bajnok, a másikuk meg a világ jelenlegi legjobbja- mind a ketten megérdemelték volna a győzelmet- az elmúlt 23 GS tornából ők nyertek 19-et- Rafa…..
marti* 2009.02.01 17:51:21
@agimano: Ez nagyon jó kép!!!
A jobb és balkezes :)

Nagyon rossz, mikor vége egy ilyen meccsnek...
Sokotokkal egyetértek, én is teniszezem, és én is sírtam :)

Már nagyon várom a RG-t! Veletek kedves közvetíttők! KÖSZI!
marti* 2009.02.01 17:51:56
Salakblog - Minden, ami tenisz Ehh 2009.01.26 20:00:00
Szakmai szempontból sok értelmes hozzáfűznivalóm nincsen, csak gondoltam megosztom veletek csajok, baj nem lehet belőle. Tán egy hangyányit nyálas, de vannak megbocsátható bűnök ;) ..
Holnap hajnali egykor az Eurosport playeren:Szávay Ági/Elena Vesnina - Daniela Hantuchhova/Ai Sugiyama (9)Női páros nyolcaddöntő, Margaret Court Arena  ..
marti* 2009.01.26 01:56:35
marti* 2009.01.26 02:20:55
Azért respect Bagdának, nem semmi amit művel Grand Slameken. Elképesztő lehet, hogy ilyen szurkolótáborod van. Nem számít, hogy hányadik vagy a világranglistán, hogy duplaszetthátrányban vagy a címvédő ellen hajnali 1-kor a Rod Laverben, az utolsó pillanatig fáradhatatlanul…..
marti* 2009.01.26 02:00:41
@Ladyashley: Azért ez sem rossz :D
Egy személyessel kezdeném, pedig ez nem egy én blog, hála Istennek. És ez nem is tanulság, hanem inkább egy kérdés. Mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy valaki ennnek a meccsnek a negyedik(!) játszmájában odaüljön a gép elé, és írjon egy hozzászólást, bármiféle fórumba?Az…..
Jelena out.Dinara majdnem out.Roger is majdnem out, de 0-2-ről fordított.Bagda, rajtad a világ szeme...
Először is, a cím Gábor ötlete volt. Az öccsétől tanulta a szakkifejezést. Az ötlet meg Petráé, de hát bocsássátok meg, forró a nyár Melbourne-ben, és sokat éjszakázunk.Azt meg tudtuk, hogy Melzer nagy kópé. Megvolt neki Myskina, Vaidisova, most meg Cibulkovával kavar,…..
Persze távol álljon tőlem, hogy leöregezzek egy 37 felé közeledő teniszezőt, aki négyórás meccsen öt szettben veri Philipp Kohlschreibert közvetlenül azután, hogy négyben verte Szúnyogot. Inkább hívjuk bölcsnek. Mert aki egy két héttel ezelőtti, Rafától elszenvedett 6/0…..
marti* 2009.01.21 13:13:40
Salakblog - Minden, ami tenisz Lu 2009.01.21 09:57:00
Nem emlékszem olyan napra az Ausztrál Openről, ahol az lett volna a legnagyobb szenzáció, hogy Nathalie Dechy kiesett.Nyilván azért, mert ilyen nap nem létezhet.Valaminek történnie kellett.Úgyhogy gyorsan jött a tajvani Lu, és hazazavarta Nalbandiant.Mégpedig ötben úgy, hogy a…..
Igazából nem ezt a címet szerettem volna adni (hub..meg), de némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy a sorokat, jelen helyzetben férfiember úgyse olvassa el. A hölgyek kedvéért pedig maradt a szelídebb változat. ..