Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dajong

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
dajong 2013.01.11 10:25:51
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nna! összejött a minján.
dajong 2013.01.11 10:31:46
@veerses: Bocs'! Későn feküdtem, későn keltem. Még tompa vagyok.
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
A Bors számolgatott egy sort, és kiókumulálta, hogy mire elkezdődik az X-Faktor negyedik szériája, Ördög Nóra éppen a gyermekével lesz elfoglalva, és nem a műsorral. A műsorvezető éppen öt hónapos terhes, tehát valószínű, hogy a műsor beindulására tényleg nem lesz még…..
dajong 2013.01.03 15:51:50
@mókus(s): kettővel...
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
dajong 2013.01.03 12:14:16
dajong 2013.01.03 12:14:49
@Hakapeszi Miki: Miért is?
dajong 2013.01.03 12:16:05
@Ándi bácsi: Izlés és származás kérdése. ;.)
Nyilatkozatot adott szombaton Kövér László házelnök az MTI-nek. Miközben érdekes, és módfelett vitatható elképzeléseket vázolt a Parlament szerinte optimális működéséről, Sólyom László volt köztársasági elnököt is bírálta. Sólyom az Áder János által az…..
Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új vezetője. A Vidnyánszky Attila vezette Színházművészeti Bizottság véleményezte a pályázatokat, és komoly mérlegelés után Vidnyánszky Attilát támogatta. A Fidesztől nem távoli Kerényi Imre, Ókovács Szilveszter, Nagy Viktor és…..
dajong 2012.12.17 20:00:13
@Jozsef Teller:
Mi közöd neked a magyar nemzet színházához? Egyáltalán e nemzethez? Ilyen beszédes névvel...
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
dajong 2012.12.09 10:11:31
@◄ViZion: 100%
Nekem a legnagyobb csalódás Feró. Nem gondoltam volna, hogy az egykori lázadó rocker, ennyire mélyre süllyedhet, agy tudja hülyének , vagy semmibe nézni a közönségét, ekkora prostituált legyen. Számomra már csak egy vödör takony. Moslékárus.
" Önöket, akiknek a hatáskörébe tartozik a hurrikánok elkeresztelése az alábbiakra kérem: Bizonyára hallottak a bérces Balkán kicsiny, bátor népségéről, a szerbekről, akiktől elrabolták Koszovót. Mielőtt a tárgyra térnék, rá kell, hogy világítsak arra a tényre, hogy…..
dajong 2012.11.01 10:34:51
Tegnapi posztomban - amúgy szinte mellékesen - ostoba, kivagyi hídsétának neveztem Sólyom László köztársasági elnök 2009. augusztus 21-i akcióját, azt, amikor annak tudatában, hogy nem engedik be Szlovákiába, mégis nekiindult a határhídnak, hogy kiprovokálja a "fizikai be nem…..
dajong 2012.10.18 20:38:51
@Anti Anyag:
Sólyom volt arrogáns és primitív.
Sólyóm egy kivagyi, öntelt, bunkó mekkmester. Nem hiszem, hogy van rajra kívül elnök, aki az újévi, nemzetének szóló köszöntője alkalmával KIVITETI a nemzeti zászlót!!!
Aki - tiszténél fogva hadsereg főparancsnokként - tüntet egy honvédségi létesítmény ellen.
Aki, valamifajat "köztársasági elnökök szövetségi szervezetét " akarjon létrehozni.
Ez az ember egyszerűen nem komplett!!!
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..
dajong 2012.07.16 18:53:45
@Pan Modry: te egy szadista állat vagy, aki szenvedést akar okozni az életfogytiglannal egy embertársának. A nép humánus. Halált neki!
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
dajong 2012.07.16 15:14:52
@kitiltott kennimekkormikk:

Az. Nagyon büdös, és nagyon gusztustalan.
Rohadna meg!
Puli Space blog Apollo 1 2012.04.24 09:30:00
Nehéz úgy beszélni az Apollo-program bármelyik „járatáról”, hogy ne említsük meg az Apollo 1 tűzesetét. Sokan úgy hiszik, hogy az Apollo-program talán sose járt volna sikerrel az Apollo 1 tragédiája nélkül, annyi azonban biztos, hogy Gus Grissom, Ed White és Roger Chaffee…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
dajong 2011.02.16 12:48:12
@cassio:
De van. Ha a Gárda nem gyülekezhet, akkor a buzik nem lélegezhetnek.
dajong 2011.02.16 12:51:08
@MikeBoy:
Ha magyarázni kell, akkor felesleges.
dajong 2011.02.16 12:52:26
@cassio:
Kezdjük seggfej!
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
comment:com VV Szandika kiborult 2011.01.24 20:03:00
Első látásra elég komoly idegösszeroppanás szélén tántorog a villa plasztikcicája, VV Szandika, akit az összefoglalóban látottak alapján nagyon megviselt, hogy a villában nyílt ellenségeskedésbe torkollt a szarkavarás, azaz attól, hogy a játékosok pontosan úgy viselkednek,…..
 A fenti kép első pillantásra nyugodtan szerepelhetne a Budapest Avantgrade blog Hősök tere és Városliget, ahogy még nem láttad című posztjában, de nem onnan van. Nem is egy kimaradt illusztráció a Hütte tavalyi Miért nem rendezünk műlesiklóversenyt Budapesten? Mondjuk…..
dajong 2010.11.09 11:45:46
@spinat: A sánc nem jó! Az magyar szó. Nem TRENDI.
Cseppet sem természetes módon elsőként szeretnék a győztesnek gratulálni. Figyelemre méltó teljesítmény, amit a tegnap éjszaka sokáig fennmaradók láthattak. A Fidesz reálisan a 2/3-os többség elérésének küszöbén áll, köszönhetően az MSZP-SZDSZ koalíció emberfeletti…..
Ugyan,kérem, ez nem az, aminek hangzik! Nincs ebben sem sör (sajnos), sem puccs. Mégis oly' bájosan bizarr, mint a müncheni névadók akciója, amelynek következményeit máig nyögjük. Steiner Pál, az MSZP universal soldier-je által korábban uralt terrritórium régóta nem…..
dajong 2010.04.21 11:56:03
@biboldó: Bazmeg! Te nem is blogolni, hanem kötekedni akarsz. :-(
dajong 2010.04.21 14:32:07
@Mr Falafel:

"Persze, ha neked a Prelude-del való írásbeli kapcsolatban kimerül az igényed, azzal nem tudok mit kezdeni." ???
Mi mást lehet még? A blogban is csak írni lehet, nem?

Minden nap olvasok itt, de még nem éreztem késztetést válaszra. Nem hiszem, hogy az én hibám lenne, mert máshol (fórumon) vetődöm a klavira. Itt nem kezdett bizseregni az ujjaim hegye. Kevés a téma és a hozzászóló.
A "menjünk át és csapjunk szét köztük", az viszont teccik, csak azzal az a bajom, hogy ismerve Mordechaj és Merlin nézeteinek különbözőségét, val'szeg @biboldóval kezdenénk el püfölni egymást.
dajong 2010.04.21 18:26:52
@H-PRELUDE:
Szeva, Prel! :-) Mert a Merlinnel sok konfliktusba keveredtem, és nem mindig sikerült az elvárható moderáltság keretein belül maradnom. Egy idő után pedig már nem is igyekeztem azt tenni.
A @dajong egy kellemes emlékem a katonaidőmből. Katonazsargon, méghozzá SZÁZAD szintű! Az iskolán kifejlődött bennünk egyfajta primitív "törzsi nyelv", amit csak mi ismertünk, Még az ezred sem. Csak a mi századunk. Ezen a nyelven a "dajong" meglepődést, meghökkenást fejez ki. Mint "ejha!", vagy "azt a mindenit!".