Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szöszilánya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Szöszilánya 2011.05.24 22:08:37
Sziasztok!
Itt lakom a Vak Bottyán utca kertes házas részén. Az összes felmerülő problémát igazolni tudom. Mi már a KöKi építkezés kezdete előtt tudtuk, mi vár ránk. Sajnálattal vettük tudomásul, h ezt kb mindenki magasról le.rta...hiába a sok aláírás, tüntetés...
Teszek majd fel tuti kis képet az autónkról, 1 nap alatt milyen vastag por lepte el. Én is gumicsizmában járok a metróhoz, a topánkáról lemondtam. Elegem van a fütyülgetős munkásokból is és az éjszaka is mozgó darukból. Átkelni a Lehel és Vak Bottyán sarkán sosem volt egyszerű, az itt lakók évek óta kérik a lámpákat vagy legalább egy nyomorult körforgalmat! A sarki lakó havonta újítja a kerítését mert mindig akad valami barom, aki nem ismeri a kreszt, és belehajt. Évekbe telt, hogy rájöjjenek, a gáz-dobozt el kell rakni a sarokról, mert akkor legalább nem kell havonta pótolni. A szó, amit hangsúlyozok, a HIÁBA. Hiába írtuk meg ezerszer a polgármesternek, hogy életveszély kisgyerekkel közlekedni a Vak Bottyán-Lehel sarkon, semmi...Sorolhatnám még a környező problémákat, amire a KöKi már csak egy lapát. A csodás narancssárga kilátásról nem is beszélve. A legrosszabb, hogy az összes betonkeverő és munkás gép itt halad el a mi utcánkban, beleremegnek a házfalak is, a por, pedig amit maguk után hagynak...isteni!
Én ugyan még emlékszem, amikor az egész Vak Bottyán poros utca volt és kint tollasoztunk, az erdő pedig tiszta és hajléktalanoktól mentes volt. Lehetett sárkányt eregetni és sétálni...ez mind hol van mára??????
Félek, ha elkészül ez az egész, kapunk majd egy 4 sávos utat a szánkba és a bevásárlóközpont előnyeit nem tudjuk majd a zaj és a bűz mellett élvezni. De hát, kit fog ez érdekelni???
Dalma
Szöszilánya 2011.05.25 09:41:07
@Schusy:
Kedves Schusy, mi a bajod a nevemmel? Nem túl kedves tőled, hogy zárójelben teszed oda a megjegyzésed és itt személyeskedsz egy ilyen topicban. Nem tudom, számodra mit árul el ez a név, de szerintem egy normális ember rájön, hogy a postoló édesanyjának szőke a haja vagy szöszinek becézik. Ééééés? Na mindegy.
Kösz a villamosos tippet, erre nem is gondoltam. XD XD XD XD Kár, hogy a Kökiről inuló buszt azzal nem érem el, de azért megfontolom, hogy előbb elmegyek Határ útra és onnan átszállok metróra, hogy eljussak Kökire, így fél órával több lesz az útidőm, de hát úgy is Szöszi lánya vagyok, tehát nekem mindegy.
Egyébként nem muszáj egyet érteni mindenkinek, de attól még igazán elfogadhatnád az én véleményemet is, én is lefogadom a tiedet. Örülök, hogy téged semmi nem zavar Kökivel kapcsolatban, sőt még irigykedem is. De azért halkan megjegyezném, h akkor nevezd a hozzászólásom nyavalygásnak, ha eltöltöttél annyi időt itt, a közvetlen környezetében az építkezésnek, mint én, aki ide születtem. Egyébként, ha egyszer elkészül, én is megtalálom az előnyeit -talán éppen azokat, amiket te is soroltál- hisz én sem rajongtam a régi Kökiért és nem is sírom vissza. Csak jussunk már el odáig, bár az építkezés nehezén már túl vagyunk.
Üdv: Dalma