Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-e-t-t-y

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megint házibuli volt az itt lakó csajoknál, azt hiszem iráni csajok. Nem nagyon ismerem őket, de nem is kell, mert az ilyen bulikban hálisten van elég sok ember én főleg Z-ék szobájával mozgok. Sokmindent nem tudok elmondani a buliról, mert egyrészt két napja migrénem van,…..
b-e-t-t-y 2009.03.17 22:04:42
@Dave87: mi az hogy nagyok dolga :D kikérem magamnak (duzz)
gyere aztán majd meglátjuk mit reagálok :D:D:D:D
b-e-t-t-y 2009.03.17 22:09:11
@Dave87: milyen felkérésre gondoltál pontosan? :D
b-e-t-t-y 2009.03.17 22:13:56
@Dave87: még hogy szétszednek a nők (hehe)

Jutti örülök hogy újra itt :D:D:D
Hejj! Nem egyszerű itt az életem.. Kissé sok nehezség állt utamba. Gondoltam, hogy nem lesz oly egyszerű, de azért ennyire nem gondoltam volna vészesnek: Így kezdődött: március 2.-án hétfőn, fél 8tól vehettem át a kulcsot a kis szobácskámhoz. Itt voltam kb 8 és fél 9…..
No, összeszedtem egy pár érdekes dolgot, amivel otthon nem lehet találkozni, vagy itt kint érdekesebb. Az első érdekesség talán az, hogy a boltokban olyan pénztár gép van ami teljesen automatikus. A papírpénzt a pénztáros dugdossa be a gépbe, az aprót pedig neked kell bele…..
kedves mindenkiTegnap sikerült megismerkednem a házban néhány emberrel.. a színskála minden színében pompáznak.. iráni, fekete, sárga, amit el tudtok képzelni. nagyon internacionále volt.. csak sajnos el kellett hagynom őket, mert a vicces szagtól megfájdult a fejem.. még reggel is…..
Sajnos tegnap nem tudtam jelentkezni, mert egyrészt nem voltam nagyon toppon és nem voltam írós hangulatban, inkább sírós :D másrészt mire megjött az ihlet, elment a net.. egyszerűen megszűnt létezni.. meg is ijedtem, hogy mi lesz így velem, de szerencsére ma reggelre helyre állt a…..
sehol se talállak csak úgy 2009.02.11 02:14:00
Na, ezt meg azér mert sokat gondolok rátok, és erről mindig ti juttok eszembe:  jutta:   http://www.youtube.com/watch?v=gKXcHEHm0ps és           …..
b-e-t-t-y 2009.02.12 14:56:27
Nekem meg erről jutsz eszembe ;):D
www.youtube.com/watch?v=abs2eRscWjw
Ja és csak annyit hogy Stevenek az I love rock and roll számot is be kéne linkelned--->gitar hero:D:D:D:D:D

puszi

Ja és remélem sikerült biciklit lopni:D:D
Nemsokárra egy hónapja itt vagyunk! Repül az idő. Hétfőn, igazából nem történt semmi, Henry tartott egy nagyon izgalmas angol nyelvtan órát, sokkal másabb hallani olyantól akinek tudod, hogy ez az anyanyelve. Kedden játékelméleteztünk üzleti kommunikációból, vannak a…..
sehol se talállak Az első 2009.02.06 21:16:00
nos.. :) hol is kezdjem :) kezdem talán az elején, néhány nappal korábban. indulás előtti napokban kiderült, hogy sikeresen elkevertem a vadonatúj bankkártáyám pin kódját, amit emiatt nem tudok használni, legalábbis készpénz felvételre nem. aztán nemsokkal utána kiderült,…..
Norvégiában 2009.01.20. 2009.01.20 17:19:00
Na, a mai adag suli is megvolt. Érdekes lesz vizsgázni. Még szokni kell a nyelvet. A norvégok azon röhögtek, hogy az amerikai tanár milyen viccesen ejti a nevüket, mi meg rajtuk röhögtünk, hogy milyeneket szipognak... :DAmi érdekes, hogy bármikor felállhatsz és kimehetsz az óráról.…..