Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nostri

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai vitaposztunkkal bizonyos szempontból közszolgálati feladatot látunk el, más megközelítésben pedig becsületbeli kötelességünknek teszünk eleget. Azzal a felhívással fordulunk hozzátok, hogy véleményetek megfogalmazásával, az eltérő álláspontok és szemléletmódok…..
nostri 2009.01.23 15:38:45
@Neoprimitív: A 3 támadásból csak egy alkalommal került alő kés, kérdésedre válaszolva akkoriban még nem volt semmim, 16 éves voltam és naív :D de gondolhatod hogy mennyire megalapozta az önvédelmi jogokhoz való viszonyulásom, az elmúlt 7 évben megváltoztak a dolgok (sajnos a közbiztonság csak negatív irányba), 2-3 gázspray és gázrevolver nélkül nem megyek le még a közértbe se, pedig már nem vagyok különösebben áldozattipus a 115kilós testsúlyommal és a militánsabb vonalat követő öltözködésemmel.

Viszont volt olyan szituáció a 3 alkalomból amikor semmire nem mentem volna a jelenlegi felszerelésemmel: 5 drogos fiatal a vonat biciklitároló részében akarta kiegészíteni a zsebpénzét, nem volt különösebben jó érzés amikor néztem a száguldó tájat miközben azzal fenyegettek hogy repülni fogok, oda alsóhangon elkellett volna egy .357-es. Egyébként azért úsztam meg csak pár "pofonnal" mert rájöttek hogy rossz vonatra szálltak, mázlim volt.
nostri 2009.01.23 15:40:28
@fattyu: mea culpa, fejlődőképesek. :)
nostri 2009.01.23 15:46:40
@Walmer: Melyik áll olyan közel a mi kulturánkhoz mint bármelyik szlovák város?! Nem emlékszem a pontos adatokra de amikor életbeléptették az új otthonvédelmi törvényüket drasztikusan visszaesett a betörések (és az ezzel együttjáró gyilkosságok) száma, hogy ehez az kellett hogy pár betörő lövést kapjon, ez van, nem kell betörni.
A vége nem az lett hogy a betörők fegyverrel mentek rabolni, mint ahogy a fegyverellenzők előre lefestették, hanem hogy nem mentek.