Regisztráció Blogot indítok
Adatok
firedball

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
firedball 2010.11.14 16:16:08
@Autószerető: szerintem teljesen igaza volt, a ferrari mágnese Webberen volt és semmi mással nem törődtek, pedig ha maradt volna kint alonso úgy mint Button akkor nem ez a vége!
Belsőség Lada in the air 2009.01.20 15:45:00
Gergő olvasónk adta meg a kezdőlökést, hogy az utóbbi időben méltánytalanul hanyagolt Lada honlapjára nézzek. Mert a Lada homepage király. Egyszerű, mint a faék, semmi flash, semmi dinamikus katyvasz, kattintasz - ott vagy. Kizárólag a lényegi információkra hagyatkozik,…..
firedball 2009.01.24 00:14:00
@heraeus: Szerintem azért nem ennyire súlyos a helyzet, inkább az van hogy elérhetőbbé vált 1 jobb 1 szebb 1 csendesebb! A társadalmi helyzetet meg ne firtassuk. az tény a LADA mint márka élt-él és élni fog odahaza messze vezetik az eladási listákat sz**nak ezek a külföldi eladásokra, amíg oroszországban nincs igény a jobbra addig a lada ilyen marad mint most. Szerintem még az is nagy teljesítmény hogy, létezik még ez a márkanév. Nem azt hallani róla hogy, dollármilliókat buknak el különböző sportokban Pl: honda; és ők nem állítják le a termelésüket mint pl. sok autó gyár...