Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whitehead

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
Az összes szeptemberi mérkőzés pályaválasztói jogának elcserélését vagy halasztását kérte az Újpesti TE a szövetségtől és az ellenfelektől. Augusztus eleje óta problémák vannak az UTE Megyeri úti jégcsarnokában. A szlovákiai túrán Pék György vezetőedző a gyenge…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Újpesti TE–Alba Volán, NZ-Stars–Miskolc és Dab.Docler–Ferencváros középdöntőkkel folytatódik az országos bajnokság. Legalábbis akkor, ha az Újpest kedden képes lesz érvényesíteni a papírformát Miskolcon. Ha nem teszi, a Stars még befoghatja. Az Újpest…..
A Dunaújváros 3-2-re verte a Mol Liga legsorsdöntőbb mérkőzésén az NZ-Starst, de a csata után kiderült, mindez mégsem volt sorsdöntő. A bajnokság végrehajtó bizottsága ugyanis elfogadta a HC Csíkszereda óvását, azaz jóváhagyta a korábbi HC–Dab mérkőzés pályán…..