Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supermeccanica

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma is élő leggazdagabb emberek (legyenek bár külföldiek vagy magyarok) névsora bárki számára elérhető, de ha az igazi gazdagságra vagyunk kíváncsiak, föl kell lapoznunk néhány történelemkönyvet is. Most bemutatjuk a valaha élt leggazdagabb embereket. Mielőtt belevágnánk…..
   Megállnál beszélgetni, ha találkozol valakivel az utcán? Ha közeli ismerős, max azt mondanád: "üljünk be valahova"!  "Bocsi, rohanok", mondanád egyébként, és továbbmennél, szemlesütve. Tényleg rohansz? Ha a városban vagy, akkor általában igen. Mert a köztereknek…..
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
supermeccanica 2011.12.02 19:56:24
@ommm:
Köszönöm a kedves kérdést, feltűnt. (ugye most nem kell sorolnom angol lapok cikkmegjelenési dátumait, vagy esetleg német újságok olasz/angol autókról szóló cikkeit a TC hírmegjelenéseihez képest? gondolom, arra is lenne egy hasonlóan finom hangú válasz.)
Azonban gondoltam megkérdezem, mi az ok, de kár volt, bocs.
supermeccanica 2011.12.01 22:56:54
@ommm:
Nem pont erre, de tényleg érdekelne, hogy (néha) miért több napos késéssel lehet olvasni a Totalcaron híreket, és nem a nemzetközi magazinok Ipad-verzióhoz képest, hanem a magyar újságosnál megvett print német/angol autós-magazinokhoz képest is.
Nem szemétkedésből kérdezem, csak érdekel, hogy miért van az, hogy előbb látom úgy, hogy betördelik/kinyomtatják/ideszállítják/én leballagok és megveszem, mint nálatok, pedig ugyebár nektek egy picit kevesebb logisztikai lépésen kell túljutni, hogy olvashassam.
Köszi.
supermeccanica 2011.12.01 23:30:28
@ommm:
Most nem mennék bele egy fililógiai tanulmányba, de ha ez kell:

új VW SUV: nálatok tegnap, a kanapémon múlt hét pénteken (Auto Zeitung).
A Passat Alltrackról 11.15-én német magazinban Magyarországon olvastam, nálatok, online 11.23.
Panamera GTS: (AMS): 11.15. nálatok: 11.17.

Nyilván a print magazinokban is kép+szöveg.

Ne kelljen folytani, ha lehet, mert a kérdés általános lett volna, de ha nem, hát nem, csak kíváncsi lettem volna.
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
Az egyik legkellemetlenebb élményem az Apple-lel egyértelműen az iOS4 feltelepítése volt iPhone 3G-re. Mérhetetlenül lassú lett a telefon utána, egy olyan terméket tartottam a kezemben, amivel ha az Apple 2008-ban rukkol elő, nem lett volna sikere.Ezt természetesen más is észrevette,…..
Akaratlanul is néztem - puszta kiváncsiságból -, hogy a londoni Vertu-dolgozók vajon milyen készülékekkel is telefonálnak. Volt ott minden: iPhone, Blackberry, Nokia, csak éppen Vertu nem. Ahogy észrevettem, legalább regionális igazgatónak kell lenni ahhoz, hogy céges juttatásként…..
Amelett, hogy kényelmesebben használható telefonnal életemben nem találkoztam még, néha olyan borzasztóan buta az iPhone, hogy azt nehéz elhinni. Miközben mindenféle csúcstechnikás bűvészkedést ismer, olyan funkciók hiányoznak belőle, amiket én is leprogramoznék reggeli alatt,…..