Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkhoney

82 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Úgy tűnik több lehetőség van az interneten, mint amit eddig megtaláltam :) Most leltem egy újat! Ez angolul van, úgyhogy ahhoz hogy tudj boldogulni kell pötyögni egy kicsit angolul. Itt annyi a feladat, hogy videókat kell majd nézni és cserébe ezért fizetnek dollárokat neked, nekünk.…..
Egy esküvői hétvégén találkoztam egy fiatalemberrel. Nem jóképű. A fogai csálék, a bőrét pattanások éktelenítik, a beszéde nehezen érthető - a fiatalember született angol, valószínű ezért- de annál okosabb, félénkebb, s még életvidámabb 30as fiatalember. Egész estét és hétvégét vele és a…..
Szerintem a világ... Kegyetlen 2016.06.04 07:20:29
Kegyetlen ez a világ. A nagy kegyetlenségeket, amiket elkövetünk egymás ellen, mind ismerjük. Sajnáljuk a több száz embert aki földönfutó lesz egy-egy borzalmas eseményt követően. Sajnáljuk, s ha tudunk segítünk, mert van bennünk emberség, empátia. Viszont ez a tulajdonság még a legjobb,…..
Sziasztok! Már-már megszállottan keresem az interneten elvégezhető melókat. Napjában több kérdőívet kitöltök. Hol kuponokért, hogy egyenesen pénzért. Apránként, de összejön havonta néhány ezres.  Most találtam egy újat, ami 2016 júniusában indul. Izgalmas lehetőségnek tűnik. Teljesen magyar nyelvű…..
Mióta az eszemet tudom, spórolok. Csakhogy abba a csapdába estem, hogy csak akkor tudok hó végén félre tenni bármennyit, ha adott hónapba csak a munkábajárásra, evésre (itt nem fér bele egy menza evés se, csak otthonról, általam készített kaja) és lakhatásra költök. Okom nincs sírni tudom, mert nem…..
Sziasztok! Nem szerettem óvodába járni. Az óvónénik nem szerettek, de nem hibáztatom őket mert én se őket.  Minden évben ellátogatott hozzánk a Mikulás. Az épület földszintes, ez nagyon fontos a történet miatt. Az egyik évben, álldigáltam az ablakba kifele vágyódva, amikor…..
Szólok, mert úgy veszem észre nem tudjátok, az év elején ne akarjon senki ügyet intézni, de ha mégis akkor az időpont foglaltást ajánlom! Tényleg! A várakozási idő nagyságrendileg 2 óra. Ez a közmű szolgáltatókra vonatkozik, arról tudok nyilatkozni. És még mielőtt néhány…..
Alapvetően nem bírom a mulatóst. Ez most sem változott, de ez annyira rossz, hogy már jó. Nem tudom, hogy a refrén " Unicum, Szentkirályi, Erőspista, Pick szalámi" sora, vagy az egész abszurditása tetszett meg, de ez valamilyen furcsa módon tetszik. Azért megnézném az ellenőr fejét…..
Már 10 éve minden -na jó, majdnem minden - Forma 1-es futamot megnézek a tv-ben, ebből nem engedek. 3 éve pedig azt vettem a fejembe, hogy kint akarok lenni a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon, ahol a lehető legjobb pozícióba akarom tudni magam. Ez két féle képpen lehetséges, vagy a…..
darkhoney 2010.02.07 00:25:09
@petra: szia! Sajnos még válaszra sem méltatott a fent említett hostess cég, akik az F1-es lányzókat adják.Küldtem neki fotós által kért képeket, amilyeneket kértek, de még ez sem volt elég egy válasz e-mailhez. Azt hiszem túljelentkezés lehet. a oldaluk: www.congresshostess.hu/main.htm Több sikert neked, én idén megyek. így, vagy úgy :)
darkhoney 2009.06.21 19:50:27
@bubajosboszi: kitartó kutatás után megtaláltam azt a hostess stúdiót, akik a Magyar Nagydíj ING lányait "adják", legalábbis a referenciák között láttam ilyen fotókat. S most lehet, hogy magam ellen dolgozom, de íme a honlap címe:
www.congresshostess.hu/hostessek.htm
Győzzön a jobbik :D :-p
Két kérdésem is lenne hozzátok:- van-e joga egy gyereknek, - aki már felnőtt és technikailag lakik csak a szüleivel - bele szólni a kettejük dolgába? mondhatja-e azt, hogy ne kínozzátok egymást, döntsétek el végre, hogy együtt vagy külön?- egy már eltávolodott régi barát…..
Ezt pedig azért kapjátok, mert szerintem kimondottan jó! :) Dropkick Murphys - Johnny, I Hardly Knew Ya ..
Igen, szeretem és vállalom! Munka közben rádiót is szoktam hallgatni. Ez az egyetlen kimondottan durvánkarácsonyi amcsi dal, amit szeretek.   pussz :)..
1 éve ilyenkor utáltam, hogy néhány hét múlva karácsony. Ezzel most se vagyok sokkal jobb viszonyba, hiszen a karácsony mint olyan még mindíg nem a kedvencem. sőt egyik "kötelező" ünnep nem tartozik a kedvenceim közé. legszívesebben kihagynám őket. mindet. még hogy a…..
darkhoney 2010.11.15 19:15:42
@birge: Gyanús, hogy hasonló lesz a miért :)
Szerintem a világ... Soha többé 2010.09.28 20:13:00
Két napja érzem, hogy nincs rendben valami a fülem-fogam-torkom területén. Azonosítani nem tudtam, de nem fájt túlzottan, sőt volt amikor el is múlt. Azért mondjuk nem akartam megvárni azt, amíg triplájára duzzad az arcom és sírógörcs kerülget a fájdalomtól, így elmentem a…..
Képzeld el a következőt: Üldögélsz a kellemes langy melegben, miközben végig pörgeted agyadban az elmúlt hónapokat. Eszedbe jut az első, szerelmes, mindent elsöprő este vele... amikor a gátlások eltűnnek végre, nincs több túlzott udvariaskodás, kezeitek alatt szinte ég a másik…..
Mivel szép kis látogatottságot hozott a forma 1-en történő hostesskedéssel foglalkozó bejegyzésem, valamint még mindíg nem tettem le teljesen arról, hogy egyszer a célegyenesben én foghassam az egyik pilótának a Nemzeti színű zászlaját, utána néztem ennek a Red Bull Formula Una…..
Tudjátok mit utálok nagyon?! Elmesélem.ma délelött mama kapott egy telefont, a kb 5 éve teljes csöndbe burkolózott keresztlányától, hogy meglátogatná ma ő és a párocskája és amúgy mellesleg mutatna neki valami új és nagyon jó dolgot. Tehát, csak hogy úgy értsétek, mint én,…..
Szerintem a világ... agymenés 2010.06.10 22:14:00
Mostanában annyira sok dolog történik velem, hogy az már szinte követhetetlen :) Megjegyzem, én ennek csak örülni tudok. Sok-sok emberrel találkoztam, olyan helyeken voltam ahova nem nagyon mentem volna el, olyan élményekben lehetett részem, amit semmiért nem adnék vissza! Ennek…..
Aznap reggel, már amikor kiléptem az ajtón más volt az érzés, mint szokott. - törés a mátrixba - Ami furcsa volt, hogy nem fáztam - pedig 6 előtt még fázik az ember lánya- jóval korábban indultam el, és pont időre értem a tömegközlekedési eszközömhöz. A rádióba pont az…..
Szerintem a világ... furcsa 2010.03.20 23:08:00
Tegnap elmentünk öten, megjegyzem öt, mások által csinosnak ítélt 25 év körüli lányzó. Úgy terveztük, hogy bemegyünk a mélypont nevezetű beülős kocsma, presszó v ki minek nevezi helyre. Többen is kerestük előtte a hely telefonszámát a neten, de sajnos vagy nem lehet…..
Szerintem a világ... Minci 2010.02.11 20:35:00
Sikerült úgy felnőnöm, illetve, akarom mondani megnőnöm, hogy soha életemben nem volt állat, akire gondot kellett volna viselnem. Panel lakásban laktunk és lakunk is, szüleim meg úgy vélekednek, hogy az állatoknak jobb kint, mint bent. Azonban rég tervben van nálam, hogy macskám…..
Nem volt ez mindíg így. Nem is olyan régen, még a viágom több éves állóháborút követően romokban állt. Nem volt más, csak önsajnálat, harag, savanyúság, könnyek stb. De hála a barátoknak, akik "felpofoztak" néha napján, meghallgattak, változtatásra késztettek és…..
Igen, mostanság el vagyok tűnve, ugyanis meglehetősen elfoglalt lettem. Annyi minden történt, és történik, na meg persze remélem még fog is, hogy a fejem lassanként túlterhelt lesz. Ilyenkor annyira meg tudom érteni azokat, akik diktafonnal rohangálnak és arra mondják fel maguknak az…..
darkhoney 2010.02.08 23:34:10
@birge: Nem volt unalmas, csak 1, nem igazán érdekelt a dolog 2, tényleg nem mókás 12 óra ébrenlét ebből 8 óra dolgozás után még 2,5 órát tanulással tölteni :S Eddig is gyanítottam h minden tiszteletet megérdemel az, aki így készül vizsgára és mondjuk még pluszba gyereke és netalántán háztartása is van, de hogy ilyen durva legyen... beszarás
Igen, kezd kicsit elegem lenni, hogy a tömegközlekedés kissé nehézkessé vált, de ugyanakkor van ebben jó is. Az emberek valahogy türelmesebbek lettek - és most nem azokról, a kakaskodó, tesztoszterontól duzzadó hímekről beszélek, akik a zsúfolt 6-os villamoson akaszkodtak össze,…..
Ma a budapestiek életét némiképp megnehezítette a BKV sztrájk. Kiét jobban, kiét kevésbé de megnehezítette, az nem kérdés. Hétfőn az osztályvezetőnk felszólított minket a munkahelyemen, h induljunk el időbe, h ne késsünk el a munkahelyről. (Amúgy, csakmegjegyzésként írom,…..