Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ed_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Ő már nem a régi 2010.10.27 06:00:00
-Robika jön ma? Mi van vele egyáltalán?-Á, a Robika bazmeg, felejtsd el. Alig látjuk már. Nagyot csalódtunk benne, ez már nagyon nem ő. Pedig évekig csak vele bandáztam mindenhol, de hát semmi nem tarthat örökké. Muterom főztjét kajázta, tőlem kért kölcsön mindig, mert…..
ed_ 2010.10.27 11:07:32
@medvedr: Ez mekkora, hogy a harmadikos fiának a Jermyn streeten varrasson inget, kééész vagyok. A poszt is ütős, de a kommentek még inkább!
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
Létezik olyan, hogy egy szexkapcsolatnak induló dolog mindent elsöprő szerelemmé lobban? A következő történet szerint, igen. A lány és a fiú összejönnek, eleinte csak a fergeteges szex tartja össze őket, majd elkezdik mélyebben is megismerni egymást. Látszólag nagy boldogságban…..