Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirboja

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- a magyar zenék állnak az érdeklődés középpontjában (pedig... mindegy)- bírjátok, ha nem zenéről írok (ezt sem értem)- szerettek olyanról olvasni, amit ismertek (lehet, hogy rossz a koncepció, de pont az a cél... mindegy)- a klasszikus, vagy túl bonyi zenéket nem szeretik az…..
és igen, kedvenc world:pop együttesem újra lemezt adott ki, jóhogy rá kellett repülni és megcsócsálni kicsit, és persze nem is csalódtam.Az együttes immáron 10 éves fennállása alatt kialakított tök egyedi, utánozhatatlan, a popot, klezmert, trip-hopot és ezer már hatást…..
cirboja 2009.05.25 11:28:35
cirboja 2009.05.27 10:38:24
Vannak olyan használati tárgyak, amik jópofák, egyszerűek és mégsem jutott eddig eszébe senkinek. Ilyen ez a fából készült képeslap is, amire lehet rajzolni, karcolni, esetleg festeni is. A postán(már ahol még van) simán fel lehet adni, a címzett meg majd pisloghat a meglepetés…..
Igen, elég hihetetlen, de a pörgös-szoknyák és az intelektuális fejingatás királynőjének, az érzelmes dalocskák parancsolójának vannak jó számai is, csak titkolja: 1. Peeping Tom - Sucker     2. Wax Poetic feat. Norah Jones - Tell Me    3. Q-Tip Feat…..
RezegaRezega marciusi programajanlo 2009.03.01 13:18:00
udv, vegre tudok irni, viszont az ekezeteket meg nem talalom, de ez is tobb a semminel, viszont amig nem latom a zenei vinyomat, csak ezzel szolgalhatok.marcius 6. bjcLantos Zoltán Mirrorworldmárcius 07. corvintetoELITE FORCEmarcius 7. godorBALKAN BEATS marcius 7. a38DJ Maestro feat. (NL), Hi-Fly…..
A januári viszonylag gyér kínálat után nézzük meg, mi lesz februárban a pöri tárgya:Nouvelle Vague02.01 hajóJól indul a hónap, az egyik legszexibb együttes a szinpadon, akik a 70-es, 80-as évek dark, new vave, és punk klasszikusait susogják a mikrofonba, pl aki még nem…..