Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patrik

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
A sokszereplős, összetett sorozatok előszeretettel dolgozzák fel az Utolsó vacsora című festményt, és rejtenek el a promóképekben mindenféle utalásokat a következő évadokra (lásd: Battlestar Galactica), a kérdés csak az, hogy az alant látható, és klikkre jó nagyra növő két…..
comment:com A nap képei 2009.11.24 18:03:00
"Yo, Raj, talk to me! nah, I'm sorry, just screwing with ya." És ez csak egy a tegnap esti epizódban csak úgy röpködő beszólásokból. Hihetetlen, de a TBBT ebben az évadban szinte epizódról epizódra egyre erősebb lesz. Bónusz képek az ugrás után.  ..
Patrik 2009.11.25 09:59:54
Patrik 2009.11.25 13:19:34
@Flankerr: Köszönöm!
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.24 09:25:00
A CW hivatalosan is berendelte a Melrose Place remake-jének pilotját, aminek főszereplője egyelőre Jake Hanson fia lesz, így Grant Show (az eredeti Jake) visszatérése garantálható.Tiszteletbeli CLIO-díjat kap a Mad Men (Reklámőrültek) című sorozat készítője, Matt Weiner, mert a…..
Jimmy Kimmel talkshowjának egyik legviccesebb állandó figurája, Guillermo Díaz, a parkolóőrből lett botcsinálta komikus. Kimmel az Emmy-gála vörösszőnyeges, puccos bevonulására küldte ki egy üveg pálinkával, hogy igyon a sztárokkal. Sikerült. A melóra jelentkeznénk, ha lehet. ..
Mint egy falat kenyér, úgy kellett már a Shield visszatérése az igazi sorozatfüggőnek. Két perc elég volt, hogy felvegyem a történet fonalát, pedig direkt nem néztem meg az egy éve véget ért hatodik évadot, friss élményt akartam, azt, hogy ugyanúgy berántson Vic és a Strike…..
Az F/X, amit nem is olyan régen a legtökösebb kábelcsatornának neveztünk, nem akart szókimondó keménylegények nélkül maradni a The Shield idei távozása után sem, így jóelőre bebiztosították magukat egy másik olyan szubkultúrába helyezett sorozattal, amire mi, kanapén tespedő…..
Patrik 2008.09.10 16:10:10
A Kés/alatt úgy fejezte be a negyedik évadot az USA-ban, ahogy azt a készítők és a csatorna (F/X) szerette volna: a 18-49-es korosztályban a plasztikai sebészes sorozat volt a kábeles nézettségi listák királya, köszönhetően a kiváló történeteknek, amiket más nem feltétlenül…..
A hogyvoltot Sydney Pollack emlékének ajánlom, akinek egyik utolsó alakítását a Maffiózókban láthattuk (Stage5). RIP. És ezennel véget ér a TV-történelem egyik nagy fejezete is. Tonyt a menedékház ágyában hagytuk magára a múlt héten, és most innen is folytatjuk. Rádió…..
Gyűlnek a felhők a Család felett, nem kell ide New York-i banda, barátaink önmaguk okozzák a feszültséget. Ráadásul a Soprano család sem a legjobb formáját hozza. Tony nehezen, de felébred, és miközben lefelé vonszolja habtestét a lépcsőn, a Comfortably Numb-ot énekli. (Ezt…..
Gurul a golyó, ki tudja, hol áll meg… a 23-ason, és ennek Tony nagyon örül. Egy kaszinóban nyitunk, barátaink szépen kiöltözve mulatoznak, és Tony épp nyert egy halom pénzt ezzel a téttel. Bobby bosszankodik, ő miért nem arra tett, a lánya születésnapja is 23-a. Na, miután…..
Eladó a Terrano. Ej, de furcsa ilyet leírni. Nagyjából feleannyi autót adtam el életemben, mint amennyit megvettem. Ez a nyomasztó arány a magyarázat arra, hogy miként lehet a szerkesztőségi mélygarázs, a bérelt magángarázs és Indián kertje is tele a vackaimmal. Most viszont…..
Nem lennék Baló György alatt/mellett riporter választási éjszakán, az tuti. Nem lehet nem  észrevenni a kollégák szemében kiülő őszinte rettegést, hogy mikor jön a főnöki ukáz az éterből, live, ki adásba persze, hogy mindenki hallja: elég, most mást beszél! Kóka! Áder…..
Elérkezett ez a pillanat is, befejeződött a legjobb politikai témájú sorozat, és ha a Maffiózókat korszakalkotónak neveztük, akkor ugyanezt kell mondanunk az Elnök embereiről is, hiszen sem előtte, sem pedig utána nem készült olyan sorozat, ami ilyen alapos betekintést nyújtott…..
Isten az atyám, tényleg ezt a címet adták az utolsó előtti (múlt héten bemutatott) epizódnak, ezek a címadó szakmunkások nem viccelnek. 2x42 perc, ennyi van hátra a valaha volt legjobb politikai témájú sorozatból, ennek elégnek kell lennie a szálak elvarrására, olyan sok nem is…..
Agentcooper néven kommentelő olvasónk a filmhu oldalon írt egy velőset a Rescue Me/Ments meg című Denis Leary dramedyről, amit mi is éltettünk eleget a c:c hasábjain, de mindig örömmel látjuk, ha mások is úgy vélekednek róla, mint mi. Itt a link a cikkhez, jó szórakozást…..
Hogy az epizód eredeti címe (Election Day) miért nem felelt meg a fordítóknak, rejtély, a sorozatot nem annyira ismerők akár valami szalagavatóra, esküvőre, barmicvóra vagy kivégzésre is gondolhatnak a cím alapján, mert mind jelentős nap, ugyebár. Választunk tehát, két napban,…..
comment:com Megújult Totalcar 2007.03.13 13:23:00
Valószínűleg ez az az eset, amikor nem ciki úgy kezdeni egy bejegyzést, hogy a Totalcar kurva jó műsor. Persze, egy kicsit mégis ciki ez a felütés, hiszen belterjes dolog, hogy az Index-anyánk egyik csecsén legelésző blog megdicséri a másik csecset szopogató autós-rovat…..
Úgy tűnik, a tévécsatornák még mindig nem álltak át teljesen az új rendszerre, szóval, hogy hétfőn már nincs műsorszünet és kellene valami. Na, de ha nagyon bogarászunk, akkor azért akad ez az. Én például biztos a Másfél millió lépés Magyarországonnal indítanék, ha nem…..