Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubiv

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy az izomnövelő szerek nem csak a heréket zsugorítják, hanem az agyat is, Gábor leveléből legalábbis erre következtethetünk. A felkar kerülete egyenesen, a hajhossz fordítottan arányos az agresszivitással. Nem kell sokat számolgatni tehát ahhoz, hogy sejtsük, most sem egy…..
Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan. Mostantól avatárok is megjelennek a kommentek mellett, persze csak ott, ahol az illető kommentező beállított magának avatárképet. Ezt néhány kattintással meg lehet tenni az Indaneten, amihez nem kell…..
Bubiv 2009.04.27 22:35:37
Ez az idilli trió itt Rómeó, Edina és Erika. Azért idilli mert a srác szerelmes mindkét lányba, és mindkét lány is szerelmes a srácba. Hogy a két nőstény egymás szemét kikaparná, az mindegy, hisz csak szembe szomszédok és olyan saras, aknás, dzsuvás út választja el őket a…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Két pikáns hír így péntek délutánra: Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere levelet írt a megyei, az országos rendőr-főkapitánynak, a rendészeti miniszternek és a miniszterelnöknek. Mali egyebek mellett az kérdezi, hogy hogy lehet az, hogy a Siklósi…..
„Már kicsi koromban a tükör előtt illegettem magam, az volt az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje” – ezt válaszolta a mi akartál lenni kiskorodban kérdésre Czagány Klaudia, aki a februári CKM címlaplánya lett. Czagány azt is elmondta a…..
Erőszakra éhes és vérre szomjas olvasóink most nyugodtan kattintsanak máshová, ez most nem az ő sztorijuk lesz. Péter ugyanis nem vert meg senkit, mi több, őt sem verte meg senki. Ellenben meglátott egy elcsapott baglyot a padkán gubbasztani, aki valószínűleg nem a gyalogosok…..
Egy fiatalember alatt beszakadt a Fertő tó jege. Kimászott a lékből saját maga(!), és odakísérték a parton álló "Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport- Önkéntes Tűzoltóság" autójához, ahol kapott meleg ruhát és bögre forró teát. Ott…..
Egy 17 éves magyar fiú nyerte a hannoveri terepasztal-versenyt a „Magyar valóság” című alkotásával. A fiatal a szerelvényeket falhoz csapkodta, vízbe tette őket, hogy jó rozsdásak legyenek, majd graffitiket festett rá. A mosolygó kalauzok száját is lebiggyesztette, és…..