Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadi lampaernyo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója is elismerte, hogy a vasút ma drága és hogy majdnem annyiba került egy utazás vonattal, mint kocsival. Ezt az állítást mi is meg tudjuk erősíteni, s akkor fel is tennénk a kérdést: Vajon jó ötlet lenne -e az…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Magyaridióta Anyaszomorítók 2009.12.03 09:40:00
Aki világéletében utálta vagy lenézte az iwiw-et, az jelen poszt elolvasása helyett nézzen meg egy japán csajt, esküszöm, jobban jár. A magam fajta nem igazán testesíti meg az iwiw tulajdonosainak célcsoportját, mert ottani jelenlétem kizárólag arról szól, hogy egy helyen tudjam…..
2009. október 17-én, szombaton tartotta alakuló ülését a MAVESZ, azaz a Magyar Versenysport-ellenes Szövetség. A szövetség célja, hogy felnyissa az emberek szemét a versenysport által okozott társadalmi károkra, így többek között arra, hogy a versenysport mennyire veszélyes az…..
 Ráday utca, az ebéd utáni kávémat szürcsölöm egy pub teraszán. Nagy a nyüzsgés így szerda dél tájékán, a környező irodaházak jómunkásemberei ebédelni igyekeznek. Az előttem szétnyitott HVG nem köt le, így a bőséggel felbukkanó női nem képviselőire koncentrálok.…..
Veronika csak egy egyszerű kiadó lakást keresett, amikor egyszer csak egy csillagászati árú bérleményt talált (ahol fontosnak tartja megemlíteni az ingatlanos, hogy tud oroszul). Aztán egy még csillagászatibbat. Vajon ki vesz ki sok százezer forintos havi díjért egy lakást? …..
Hadi lampaernyo 2009.02.27 20:51:31
@stonedraider:
Jezusom, engem ez a "kastely" egy napkozis-taborra emlekeztet. Mi azt meg hetente 120 Ft-ert hasznaltuk fejenkent :)
Hadi lampaernyo 2009.02.28 06:47:46
@Punxsutawney Mormota:
Igen, itt Szingapurban is volt egy idoszak (tavaly ev eleje), amikor mesterkelten felvittek az arakat. Volt hogy ketszeresere, bizonyos kornyekeken. Szerencsere nekem ket eves szerzodesem volt, igy megusztam. Iden viszont, mindenki kezdett kijozanodni es visszatertek a ket evvel ezelotti arakhoz. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Budapesten is lesz ez kijozanodasi idoszak, mikor visszaternek a "normalis" arakhoz, ugyanis a jelenlegi allapot nem megfeleloen arazta be a lakasokat. A tozsde is igy mukodik, vannak felfutasok, amikor mindenki megprobalja magyarazni, hogy miert er annyit egy ocska reszveny. Aztan egy evvel kesobb kiderul, hogy megsem er annyit.
Sok sikert
Hadi lampaernyo 2009.03.01 06:01:44
@Prala:
Szerintem orulj neki, hogy van ez a sok orult. Ezek tartjak alacsonyabban az jo kertes hazak erteket. Ha azokra is igy raszallnanak, elkezdenenek dragulni (mint ahogyan ugy 10-15 evvel ezelott ez meg is tortent, amikor megindult a kivandorlas az agglomeracioba - Solymar, Biatorbagy stb). Az ingatlanok hosszu tavu erteket nem mindenki kepes felfogni, es ez igy van jol. Ilyenkor erdemes megragadni a lehetoseget.
Sok sikert