Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsépé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Nagyon sok humorosnak szánt mondatot írhatnék most az egészségügy helyzetéről, okoskodhatnék is, nagyon könnyen szereznék bólogató, hú de igazad van kommentelőket, én viszont inkább szeretném, ha kicsit tükörbe néznénk.    Betegtársak: Az angol beteg A neurológián kaptam egy négy…..
zsépé 2019.11.16 12:33:42
@Eyject: Semmi bevételem nincs sem a könyvekből, sem az oldalból. Csak ötletadónak szántam, nem kell megvenni, befizetni semmire, tényleg sok mindent meg lehet találtni a neten (akár pdf formában is..).
Az ajánlottaim szemlélete viszont szöges ellentéte a low carb megközelítésnek. És mindezt azért merem ajánlani, mert prediabéteszből ez a módszer segített rendbe jönni. De mindenki abban hisz, amiben akar, és főleg, amitől érzi, hogy jót tesz neki. Én évekig low carbon voltam, így lett prediabéteszem. Mióta sok ch-t fogyasztok, teljesen rendben vagyok. Persze csak teljes értékűt, semmi szenny kaját.
20 éves korom óta nagyjából évente egyszer elmegyek egy általános vérvizsgálatra. Tavaly novemberben a CMC Déli Klinika magánlaborba mentem, ahol kértem még pajzsmirigy értékeket is ráadásként. Ebből kiderült, hogy a normális tartományon belüli pajzsmirigy értékek mellett (TSH, szabad T3, szabad T4)…..