Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Donky 2010.10.01 11:05:34
Donky 2010.10.01 11:07:14
@newtehen: nem prim szám, uyganis a meghatározásában a prímszámnak az is benne, van hoyg pontosan két osztója van
hi everybodyott tartottam, hogy kajálás faternál, ahogy a nagy könyvben meg van írva, finom kínai kajával várt az öreg, no meg metzingeni rosé borocskával, ami ásványvízzel kedvemre valónak bizonyult. ott eltöltöttünk egy csomó időt, beszéltünk sok mindenről, és szerencsére…..
bezony ahogy a cím is monnya,valódi kézilabdássá váltam :) persze hosszú és komoly volt az út idáig, mindenesetre megérte.miután hazajött munkából L., hármasban elcsavartunk boltba, bevásárlás céljából. összegyűlt néhány üres üveg, így azokat is visszavittük. egy…..
Dióhéjban mai eddigi napocska: ismét 6kor ment Lalle dolgozni, felébredtem rá, nomeg arra is hogy vmi hatalmas ricsaj jön lentről, kiderült hogy a konyhában egy kést vágott többször nagyerővel vmi fémfelületre a srác, hogy felébressze Thorstent puszta figyelmességből. de sztem…..