Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caprine76

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A hirdetést Vályi Pista küldte be a listára, és nem igazán térek napirendre fölötte. Míg mások szövegben alkotnak nagyot, ez képi világával viszi be állcsúcsra a vizuális jobbhorgot. Küldöm mindenkinek, aki szereti a szépet. A háttérben húzódó dunántúli lankák, a…..
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
caprine76 2013.08.30 08:50:45
@ommm: Szia!
Rendben, köszi, szétnézek jobban.
Egy kép többet mond száz szónál, megjelent az idei Le Mans-i 24 órás hivatalos plakátja. Az idén 80 éves legendás futam több szempontból is érdekes lesz. Először is - nagy meglepetésre - a Peugeot hivatalosan kivonult a sorozatból, helyette azonban jön a Toyota. A japán gyártó…..
caprine76 2012.03.29 12:02:02
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
Úgy látszik, finomodott a lehúzás módszere, vagy legalábbis bővült a palette. Tboyka állítólag olyan helyen lépte túl a megengedett 60-as sebességet, ahol nem is volt 60-as korlátozás, ráadásul a büntetés mellé bizonyítékként csatolt fotón sem teljesen megdönthetetlen,…..
Jelentősebb forgalmú kereszteződésekben, ahol egy sáv nem elég, sok helyen épült kétsávos körforgalom az országban, de az autóvezetők egy része abszolút nincsen tisztában a használatával, pontosabban annak szabályaival, ezért nem ritkák a balesetek. Van viszont egy jó…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! [jún. 10. 23:19] A mai nap ismét elég aktívan telt, reggel fél hatkor keltem, gyors kávé és reggeli után elindultam a kölcsön kapott Suzuki Grand Vitarával elsőként Gyömrőre, ahol SzaGértővel megpakoltuk a terepjárót…..
caprine76 2010.06.10 14:42:01
@eolga:

Tudom, olvastam, köszönöm, de
14:05-kor írtam egy másodikat.
caprine76 2010.06.13 09:50:33
@Kicsi79: Örülünk, hogy segíthettünk...
Szétosztásában, hordásában sajna nem tudok segíteni, de tudom, hogy meg tudjátok oldani, mint ahogy ezt az egészet megszerveztétek, levezényeltétek!
Drakula hozzá!
Most őszintén, meglep valakit, hogy Jakab bácsi levelesládájában még mindig akadnak remek félrefordítások a Top Gearből?Gondoltam egy merészet hát, és hogy ne aprózzuk el a dolgot, ma három beküldés is kikerül ezügyben, összesen két posztban, 1+2-es elosztásban.P. beküldése…..
Roosevelt elnök is büszke lenne, ha tudná, miféle vas fordult meg nemrég a róla elnevezett téren.A Mansory Bel Air a Rolls-Royce Phantomra épül, V12-es, 457 lóerős motorját például változatlanul is hagyta. Ilyenből sem sok futhat az utakon - mennyi lehetett rá a regadó, és…..
caprine76 2010.03.23 13:46:26
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
Pár napja már közöltem veletek az örömteli hírt, hogy magunk mögött hagyva az első próbálkozás frusztrációit, megérkeztek a mintapéldányok az autózz! blogos pólóból, szépek, jó minőségűen, próbamosás után is. Ezek után már csak az ár volt a kérdés és az, hogy…..
Leleményes nép a magyar, spórol, ahol csak tud. A megértés nagykövete például a nicknéven. Most derült ki ugyanis, hogy többen használják ugyanazt a nevet, így az olvasók agyában kevesebb memóriát igényel a megjegyzése. Ezért nem értettem én, hogy egy törékeny nő hogy ver…..
caprine76 2009.11.13 13:48:27
@united skates: Köszi, megvan
caprine76 2009.11.13 13:49:14
@Marty Mcfly: fluxuskondenzátor
Nyárvégi pólós kálváriánk után kicsit pihent a blogos póló ügye, de most újra napirenden van, bár az időjárás és a vele járó hőmérséklet miatt már leginkább csak beltérben lehet idén feszíteni benne. Mindenesetre így vagy úgy, de nekifutunk és valahonnan meglesz az a…..
caprine76 2009.11.10 16:35:29
@SilentSound: Megjött a válasz, csak jeleztem itt is...
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Biztos mindig emlegetem ilyenkor, de az egyik kedvenc témám a külföldi beszámoló, nagyon érdekes tud lenni, hogy nem is olyan messze tőlünk mennyire más a közlekedési kultúra, legyen az jobb, rosszabb, esetleg egyszerűen más. Don Blasius Tunéziában járt és feltérképezte nekünk…..
GG mondhtani alaposan ráfázott, mikor céges autóval állították meg a rendőrök. De vajon mit lehet ilyen esetben tenni. Kit terhel a felelősség? Jogosan szabtak ki büntetést levélírónkra? Munkám miatt hetente 1-2 alkalommal vidékre járok céges "kulcsos autóval" (olyan…..
autózz! Vasba zárt királyság 2009.06.11 11:14:00
Hozzám hasonlóan Troppauer Hümér is szereti a jó bort, ez kiderül már az első soraiból. Hogy az alábbi levelét is pár pohár száraz vörös után írta-e, nem tudni, ha magamból indulok ki, én csak ilyen helyzetben váltok néha erre a stílusra. Rajongasz a hegyekért! Nem csak a…..
Nem is olyan régen, valamikor február vége felé tettünk közzé egy levelet, aminek az írója azt taglalta, mennyire sok a két sáv egy körforgalomban egyes szerencsétleneknek. Scatman emlékeit is ez az írás frissíthette fel, ezúttal nem csak majdnem baleset lett a vége, hanem volt…..
caprine76 2009.03.10 11:58:24
@blogsámán: De jó lett volna, ha lenne benne ékszerüzlet.Eljegyzési gyűrűt mentem volna vételezni...
Jól írtad le, a történteket- köszönöm.
caprine76 2009.03.10 13:27:21
@blogsámán: Csak tájékozódási körúton voltam.
Most már a rendőrségi, biztosítósi dolog végét várom...
caprine76 2009.03.11 23:50:56