Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suendoc

116 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most tesztelek egyet hogy ez működik-e még?..
A nagy fogadkozásból persze nem lett megint semmi. vagy olyan érzésem, hogy az én nem akkor kezdek el valamit rendszeresen csinálni amikor eldöntöm, hanem amikor eljön az ideje. És ha nem jött el, akkor hiába minden. Persze ezt sok minden árnyalja, például az hogy mennyire rendszeres…..
erdeieva Marketing stratégia?! 2012.11.13 10:28:33
Elmentem szoláriumba, ahol is kaptam egy ajándék pervoll  öblítőt. Egy kicsit zavarba is ejtettek. Most még keresem a szolgáltatás és a termék közötti összefüggést. Erősen igyekszem marketinges fejjel rájönni, hogy ebben milyen bizniszt láttak az okosok...
Manapság nem szokás udvarolni. Sajnos. Én személy szerint eléggé hiányolom is. Szomorú, hogy valahol, valamikor az egyik nem - vagy mindkettő?! - elrontott valamit, de nagyon! Néhány ismerősöm szerint a  nők rontották el, mert hagyták magukat elcsábítani,engedtek a…..
suendoc 2012.10.01 16:34:29
Talán két oka lehet: egyrészt az időhiány amiben lassan minden ember szenved. (Most nem a nők biológiai órájára gondolok, ami ha férfinál kezd ketyegni még sokkal durvább)hanem arra hogy egyébként sem beszélgetünk emberekkel, még a saját családtagjainkkal sem. Idegenekkel meg főleg. Másik - bár lehet hogy ez már okozata az előzőnek - hogy igazából kevés embert érdekel a másik. Túl sok az információ, az inger az életben egyébként is ráadásul mást megismerni lassú és fáradságos folyamat. Ha még azt is hozzáveszem, hogy olykor csalódás is éri az embert, akár rizikósnak is mondhatjuk. Ezt ma már kevesen vállalják, de hogy mihez vezet ez a zárkózottság, talán jól példázza a mai Japán társadalma.
Tehát inkább saját (vélt, elsődleges igényeinket elégítjük ki más - arra hajlandó - emberek felhasználásával. Nem főzünk, mekis szendvicset eszünk.
Persze eszembe jutott más is: Ha egy pasi meglát egy csinos, vonzó nőt, az első gondolata - hangsúlyozom ösztönből - hogy megpróbáljon lefeküdni vele. Ha nem sikerül, hát nem. Attól még lehet hogy értékes, értelmes ember akivel egyéb kapcsolatot is ki lehetne építeni ha nemet mond. De az ELSŐ gondolat mindig ez. Ha egy nőben az észt, értelmet empátiát stb. látják meg elsőre, az ... hmmm... hogy is lehet ezt kulturáltan megfogalmazni..... :) És a csavar az egészben, hogy a pasik végül mégis ilyen nőket fognak feleségül venni mellettük állapodnak meg.
Mivel a blog eseményeiből azt szűrtem le hogy jó eséllyel dekoratív, vonzó nő írja, rossz hírem van: sajnos ebből a szempontból hendikeppel indulsz...
2012.09.13. Az hogy nem írtam nem megfelelő súlyú kifejezés arra amit az elmúlt egy évben műveltem. De most megint kell. Úgy érzem. Hogy miért? Ha nincs formába öntve a gondolat, az emlék, elvész. Tudom,szerintem nagyon kevés dologra emlékszem issza. És még csak szenilis sem…..
erdeieva Stimmelhet e minden? 2012.08.12 13:26:24
Azon gondolkodom, hogy lehetséges e egy jó kapcsolat jó szexel? Erre komolyan érdekelne a válasz!Ha visszagondolok a múltbéli kapcsolataimra, ritka volt sajnos, hogy a testiség és a lelki vonzalom egy síkon lett volna, vagy mindkettő egyformán remek lett volna. Persze, mondhatjuk naivan…..
suendoc 2012.08.16 13:41:12
@Csokiscsülök:
Na, akkor itt van a "nézeteltérés": ha valamit azért csinálunk hogy a másikat féltékennyé tegyük - amitől undorítóbbat nem nagyon tudok elképzelni - vagy bosszantsuk, akkor már tényleg régen rossz.
Én a játszmát szigorúan a második értelmében használom.
Sosem értettem: ha valaki(k) stimmelnek kémiailag, a gondolkodásban/neveltetésben megvannak a közös pontok amit a közös élmények/döntések megerősítenek - akkor minek trükközni, játszmázni? Miért nem tud(nak) egyszerűen boldognak lenni, átengedni magukat ennek az érzésnek és élvezni azt?
suendoc 2012.08.17 09:33:35
@Csokiscsülök:

Hmm lehet hogy elveszett az előző kommentem?
erdeieva Direct Marketing 2012.04.04 19:53:53
                                 ..
erdeieva A dolgok rendje 2012.02.10 12:50:00
Sose hittem az Igazi létezésében, mindig túl flegma, "hitetlen" voltam a nagy szerelemmel kapcsolatban. Tudod, az elköteleződés nem az én asztalom, hát még a háziasszony lét, s a családanya szerep.Mindig, amikor kezdtem felengedni egy kapcsolatban, s legutóbb, már már…..
suendoc 2012.03.19 09:30:16
@Csokiscsülök: úgy látom ismét a sodró lendület esete forog, fenn a hosszú hétvége sem volt elég hosszú...
Azért vigasztaló hogy legalább remény megmaradt.:):):):)
Erkölcsi alapom nincs a reklamálásra, én is hasonló cipőben járok, csak azért mégis, na... :D
suendoc 2012.03.19 09:30:30
@Csokiscsülök: (Na, úgy látom elszállt amit írtam... Szóval:)
Úgy látom megint az események sodró lendülete forog fenn,mert a hosszú hétzvége sem volt elég hosszó.
Az azért vigasztaló, hogy legalább a remény megmaradt.... :)
Szemrehányásnak helye nincs, magam is hasonló cipőben járok :D
A 350-es Jawa univerzális motor. Láttunk már rajta világutazót, postást, motoros futárt, sőt, még veteránversenyeken is feltűnik. Blokkjából készült már gokart, kerti kapa és quad is – ez az ötlet azonban merőben új, de nagyon szimpatikus: egy ilyen kést minden motoros…..
suendoc 2012.03.05 13:06:21
@Lobogó gatyaszár: Hamutartót....
szóval az én életem egy hullámvasút-ezt ugyebár tudjuk. és igen, magamnak kavarom a szart, de a jót is. nem tudom mi lesz velem, mi lesz belőlem, jutok e valahova, vagy annyira depressziós leszek, h egy szép napon idő előtt távozom a világból. mindennek meg van bennem a lehetősége.…..
suendoc 2011.08.11 14:54:08
@Csillaggyermek: Nagyjából erre gondoltam én is, csak zanzásítottam a mondanivalót.
Üdvözöltem a véleményegységet! :)
suendoc 2011.08.11 15:01:11
@Csillaggyermek: Én se GYP-s vagyok, csak eléggé eltérően értékeltünk pár dolgot korábban, ez az első eset amikor maradéktalanul alá tudom írni amit mondasz.
Na, ennyit az örömködésről.
agyf@sztalanító válaszféleség 2011.08.05 22:59:11
 hú fiúk, termeltek rendesen :)szóval, pénz. nem kompenzál, mármint illetve talán mégis. tudjátok mire gondolok? Főnök azt csinálja a pénzével, amit apám. Apám, mióta megteheti minden lószar nyavalyát megvásárol nekem, illetve majdnem mindent, mert azért nincs ilyen, h na…..
suendoc 2011.08.08 16:39:02
Ave!

Herr Nagyorrú! Kicsit fura hogy egy csak erre a blogra használatos "neved" van, de lehet hogy csak nekem fontos itt is az integritás.
Másrészt a műszer méretének legautentikusabb meghatározói a hölgyek, tehát majd ha a másik térfélről érkezik értékelés... :D

Egyébként igen, ez az apa-sztori nagyon beillik a képbe. Nekem van egy barátom, aki teljesen látható okokból maximálisan tyúkanyó-típusú nőkkel jött össze, és szépen pótmamát nevelt belőlük.
Persze az más kérdés, hogy egy normális pasi meddig bírja a pótapa szerepet. Ja, hogy olyanok nincsenek? Akkor visszavonva.
a felmondásra azért kíváncsi vagyok. Egyrészt lesz-e bátorság hozzá, másrészt a Főnök reakciójára: Emlékezzünk: állásinterjú-vonzalom- rejtélyes okból végül nincs állás-"kapcsolat"- felmondás, anyagi szükség, kiszolgáltatottság.
Mivel már nem csak "szabadidős elfoglaltság", hanem felmerül a lehetőség és igény hogy Főnök segítsen, többfelé futhat az ügy.
Tippjeim:
0. Pizsamás nem mond fel.
1. Pizsamás felmond, Főnök felelősséget érez, ettől megretten, viharosan kihátrál a kapcsolatból. Végül is kellemes kis liezon volt, de ez után már túl bonyolult.
2. Felhasználja az alkalmat, és szépen diszkréten kiépíti a kitartotti viszonyt. (Bocs)
3. Kikukáz valami könnyített alibimelót (Persze nem saját cégnél), aztán lásd 2. pont, csak anyagilag jobban jön ki - lehet Pizsamás hálás is lesz és akkor érzelmileg is jobban jár. .
Gondolkodom további verzión, de pillanatnyilag ennyi ugrik be.
Hogy rövidre zárjam a csajozós vonalat, elég hamar kiviláglott, hogy ez alkalommal sem jön össze a spontán coitus, komolyabb energiákat mozgósítani halott  ügyekért pedig már nem vagyok hajlandó, úgyhogy amikor megjegyezte, hogy „neki szeretethiánya van”, csak…..
agyf@sztalanító lötyögős 2011.08.03 19:33:08
 ma-istennek hála- szabadnapom volt. 9ig aludtam, viszont úgy ébredtem fel, h az első gondolatom az volt, h nem akarok holnap bemenni. jó mi? tiszta óvoda. aztán takarítottam, mostam, főztem. ezt:  ez történetesen tejfölös-baconos-sajtos csirkemell borsóval és…..
suendoc 2011.08.04 16:36:49
@Csillaggyermek:
Nyilván más az optikája ennek egy párkapcsolatban, és más egy talán ha kéthetes sztoriban. Tehát a rezsis párhuzamot nem érzem alkalmazhatónak.
Mindegy, befogtam, nehogy már én legyek az ünneprontó. Egyébként megítélni sem áll szándékomban senkit, Pizsamást sem, csak nekem valahogy nem áll össze egy szép történetté ez az egész.
Azt már végképp halkan jegyzem meg, hogy elvarratlan szálakat érzek a Nagyorrú és a harmadik lovag témájában.... :o
suendoc 2011.08.05 13:13:52
@Nagyorrú:
Na, megint muszáj "exhumálnom" magam, nem fogalmaztam egyértelműen: Nagyorrú kolléga -nagy 'N'-el ugye kommentelőtárs. Én speciel a netes faszira utaltam, akinek orr- és vélhetően egyéb méreteivel is elégedett volt a Pizsamás. Asztalhancúr, miegymás... Ugye jól gondolom, hogy nem ugyanaz a két személy?!

Igen, máshogy megfogalmazva, de bennem is a bejegyzésed második része foglalkoztat. A magánéletemben megtehetném ezeket a gesztusokat én is, ez végképp nem teher nekem egy nőért, de eszemben sincs ezzel kezdeni- épp emiatt amit leírtál. Másféle kedvesség, odafigyelés számolatlanul, hogy "érezze a törődést".
A rossz hír hozójára sose várt fényes jövő, én is kezdem meghúzni magam....

Pizsamás!
Végképp nem szeretném elrontani a kedved, csak figyelek, morfondírozok. Ugyebár a Főnök úr saciometrikusan egy tízessel lehet idősebb nálad. Nincs neki véletlenül családja? (És ha nem, miért?) :D
Na, akkor essünk neki…. Megint kihagytam egy csomó időt, de talán nem is baj. Minden esetre azért így legalább van mit írni. Próbálom nagyjában időrendbe fogni, illetve a témától se elkanyarodni. Ami azért lesz nehéz, mert az összefüggő dolgok jellemzően nem egyszerre…..
 megnéztem végre ezt a filmet. sejtettem, h ki fogok borulni tőle...nem sokat írtam az eddigiekről. de az én életem is valahol arról szólt mindig, h ha kérek aprót, akkor adjanak egy 50est... (nem tm meg van-e a film nektek). nem vagyok jó, vagy ártatlan, legfeljebb próbálkozom…..
suendoc 2011.07.26 12:43:20
Májne Dámen und Herren!

Midőn visszatértem a kéthetes szabiból, sűrű és meglepő események fogadtak :D
Tiszteletteljes főhajtás, egyperces néma csönd, ésatöbbi, ésatöbbi.
Először a bejegyzéseket olvastam, aztán a kommenteket is így vélhetően elég kusza lesz mindaz amit begéppuskázok.
Egyrészt – bár a net nyilvános – sem alkalmatlankodni, sem elefántkodni nem áll szándékomban, ezért ha irritálóvá válok, lehet szólni szépen. (Főleg hogy itt már randiról is szó esett ;) )
Másrészt mivel úgy látom hogy itt mindenki grafomán, csatlakoznék a körhöz. Én a suendoc.blog.hu-n nyomom, igaz mostanában kevés frissítéssel, de most van téma, lesz írás.

Nos, kedves Pizsamás, sok mindenben egyet kell értsek az előttem szólókkal. Nekem is megfordult a fejemben hogy esetleg ez a blog egy fake. Aztán arra jutottam, hogy jól körülnézve simán lehet ilyen életeket látni, tehát vélhetően csak számomra fura egy kicsit. Valamint talán nem is lényeges az, hogy saját vagy kitalált történetek-e ezek, a lényeg az hogy jók legyenek, és jól legyenek megírva. És itt most jelentőségteljesen, ám virtuálisan Nagyorrú felé tekintek. 
Nos, a netes társkeresőkről elég lesújtó a véleményem – ezzel egyetérteni egyáltalán nem szükséges – mintha tényleg mindenki csak ágyrajáró partner keresne ott. Ez persze nem baj, csak jó vele tisztában lenni. Ellenben szórakozásnak nem utolsó. Ha kedves Pizsamás, ilyen céllal látogatod, az teljesen rendben lévő dolog és mint látom eredménye is van szépecskén. Nagyobb elvárásokat támasztani azonban felesleges lenne.
A csoporttárs viselkedése nem egészen egyértelmű számomra. (Mivel pasi vagyok, másként értékelek bizonyos reakciókat). Lehet hogy egyszerűen töketlen. Ugyanúgy lehet még a következő is: Mint látjuk, Pizsamás egy impulzív személyiség, kezdeményező, eleven, értelmes, és kellőképpen határozott(nak látszik). Ez egy önbizalommal kevésbé megáldott hímegyedet arra a gondolatra vezethet, hogy nem fogja tudni kellően betölteni a klasszikus „férfiszerepet”, gyengébbnek bizonyul, csalódást kelt. És itt most nem a farkára gondoltam. Mivel azonban érzelmileg kötődik hozzád – azon túl persze hogy le szeretne fektetni – nem lép. És nem is a saját, inkább a te csalódásodtól fél. Valahol becsülendő.
A kék szemű, nagy orrú pasiról nem sok mondanivaló lehet. Egy-két éjszakás kalandnak tűnik részéről, azzal, hogy próbál tartalékolni egy kicsit a szűkös napokra is, hátha reciklálható nő vagy.
A főnökös történetnél viszont egyet kell értsek Csillagszeművel. Ez nagyon veszélyes, és nem is túl gusztusos játék – egyik részről sem. Valóban kényelmes, élvezhető, előnyökkel is jár. Csakhogy minden előnynek meg kell fizetni az árát. Vagy közvetlenül a Főnöknek, ami a szexen kívül adott esetben komoly megaláztatást és érzelmi traumát is jelenthet. Vagy abban az értelemben, hogy erre az életformára elég könnyen rá lehet kapni. És tényleg igaz, az már tényleg a lejtő. És onnantól kezdve az önbecsülés nevű luxusra kevés esély van. Persze ez is nézőpont kérdése, én kissé konzervatív vagyok ezen a téren, számomra a kurválkodás nem a készpénznél kezdődik. Bocsánat, nem bántani akartalak, kissé talán messzire is szaladtam ezekkel az okoskodásokkal.
Mélységesen tisztelem egyébként azt hogy munkából élsz és próbálsz boldogulni, még ha eléggé elkeserítő körülmények között is. A cukrászda valóban nem álommeló, főleg ilyen körülmények között…
Ami viszont feltűnt, hogy nagyon kevés szó esik nem férfiakról, nem „prédagyanús” alanyokról. Család, barátok, barátnők, régi ismerősök, szomszédok, stb. Ennek oka lehet, hogy ez a blog kimondottan ilyen témával jött létre – itt egy picit elszaladt a gondolatom a blog valódisága felé, de nem időzöm rajta – vagy pedig nincsenek ilyenek, esetleg rossz a viszony.
Ez bizony baj. Sokat tud lendítni az emberen a környezete, úgy mint ahogy le is tudja húzni. Ezt sem gondolom tovább, csak úgy feltűnt.
Na, berekesztem a szájmenést.
Mivel én nem vagyok egy dürrögős-udvarlós típus, tőlem csak egy röhögős-baráti sörözés telik, ezt viszont szívesen felajánlom.
Vale, mi filii!
agyf@sztalanító űristen... 2011.07.07 21:07:49
 annyira, de annyira fáradt vagyok, h gyakorlatilag cserepesek a gondolataim... mint a kígyóbőr, vagy a hal teste, mindenféle pikkelydarabok peregnek ki a két fülem közül... pedig ma lájtos nap volt. ellenberger tegnap, hohóóóóó!(amúgy tényleg beállt az agyhalál. olvasom a…..
suendoc 2011.07.08 09:59:42
agyf@sztalanító fel kéne állni 2011.07.04 14:25:57
 és el kéne indulni az okmányirodába, kihasználván a szabadnapomat, és megcsináltatni végre a személyimet, mert az meg lejárt, mint az a négy darab kefir, ami a hűtőben ólálkodik, és lassan lesből támad. az előbb úgy láttam, h már haditanácsot tartanak, fel akarják a…..
Kedves ......!   Ma kaptam meg a képeslapodat, ennek hatására ültem most le egy kerthelyiségben, hogy írjak neked. Ez a levél nem lesz vidám, és nem lesz kellemes. De úgy érzem tartozom vele. Értékelem, hogy emlékszel a születésnapomra, a névnapomra, és veszed is magadnak a…..