Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KÓPÉ

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleség, menyasszony, barátnő? Nincs. Akkor ok. Mert ugye nem szeretek harmadik lenni. A kép innen Hahó! Megint rövid leszek... :)   Anglia, kisváros, pub, pultosként dolgozok (én 22). Pasival találkozás (ő 29). Pasi udvarol. Napokig. Hetekig. Nem nagyon mozgat, persze…..
KÓPÉ 2009.05.07 14:28:20
@Szelid sunmalac: na ez az, én is ezen akadtam fel!
Szomorú történet, sok tanulsággal. A kép innen.Sziasztok!Az én történetem önmagában talán nem nagy dobás, de öblös nagytanulságokat tartalmaz, ami újabb muníciót szolgáltathat aszakításlélektan megszállott kutatóinak. Lesz itt vérző szív,kotnyeles anyós,…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..