Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazságos

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
Igazságos 2009.01.23 14:28:27
Imre egészen csodálatos életképet vázol fel egyetlen körmondattal; óriási szerencséje ennek az országnak, hogy nem 15-20 évvel ezelőtt tette ugyanezt, mert Ihos József simán eljátszotta volna a Szeszélyes évszakokban, amitől egész kisiskolás korosztályok álltak volna meg a…..
Igazságos 2009.01.21 20:00:41
 Mit gondolunk magunkról közel húsz évvel a rendszerváltozás, több mint 60 évvel a második világháború és 90 évvel a Trianoni döntés után? Mi tart össze és mi választ el minket egymástól? Jelképekben éljük meg az összekötő kapcsokat, vagy a kézzelfogható napi…..
Igazságos 2009.01.21 16:07:18
Kedves Askeladden!

Nekem erről az a véleményem, hogy két kisebbség van Magyarországon, amelyikkel sok magyar nem szimpatizál. Ennek az az oka, hogy ez a két kisebbség nem tudott/akart beilleszkedni a társadalomba. Az egyik kultúrálatlansága illetve az európai normától teljesen idegen, azzal ellentétes kultúrája miatt, a másik pedig azért, nem népszerű, mert egyszerűen kirekesztő, titkolózó, fondorlatoskodó. Mindkettő félelmet kelt.
Milyen vallás az amelyik istene kivételezik az alapján, hogy ki milyen származású, tehát egy igazságtalan istenben hisz. A magyarok Istene nem származás alapján "méri" az embereket. Akik Magyarországon nagy létszámú zárt, titkolózó közösséget hoznak létre, belátást nem engedve a többségnek, ne csodálkozzanak, ha ez félelmet kelt a többségben. Mit kell a többség előtt titokban tartani? Csak nem ellenünk szervezkednek? A magyar történelem folyamán azok az erők akik romlásba taszítják/taszították az országot jóval nagyobb arányban álltak ilyen származású emberekből. (Tanácsköztáraság vezetői 60%-ban ilyen származásúak voltak, Rosenfeld-Rákosi, ZsDSz) A II.VH után mintha az egész magyar nemzeten akartak volna bosszút állni a nácik bűnei miatt. Kollektív bűnösként kezelték a magyar népet, a komcsi terrorszervezet keretein belül követtek el emberiség elleni bűntetteket. Ezek után mi is kezelhetjük őket általános ellenérzéssel, nem?

felhaborodas.blog.hu/2009/01/21/a_blicc_krieg_ramboja_bkv
Felháborodás blog Indul a blog! 2009.01.20 15:07:00
Ez témafüggetlen blog, csak az a lényeg hogy fel legyél háborodva. Bármilyen genyaság történt veled küldd el a felvagyokhaborodva@gmail.com-ra! Itt lehet bátran hőzöngeni. Ne a melóhelyen vagy az iskolában töltsd ki a mérged, mert az káros. Várom a postokat...