Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcsiTobie

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áron ANYÁK NAPI KÖSZÖNTŐ 2011.05.01 19:01:00
- Ijtam neked levelet, anyák napjája! - Jaj, de jó! Felolvasnád? - Pejsze. "Anyák napjás vejs. Kedves Anya, köszönöm, hogy voltunk Töjökojszágban. Boldog kalózok napját. Szejetettel, fiad Ájon." (határozottan állítom, hogy soha meghatóbb verset nem hallottam! :) )..
Hétvégén keresztelőn jártunk, majd megmártóztunk a szinte már kellemetlenül langymeleg Balatonba. Hamarabb nekivágtunk a hazaútnak, mint terveztük, mert eszméletlen mennyiségű fényes napsütésben is támadó szúnyog és bögöly nézett minket estebédjüknek. csúnya bögöly,…..
Hunor&Minka&Zsigu If I... 2010.03.24 15:06:00
Ha ittlenne, tudom, most büszke lenne rám... mindig is szeretett volna belőni egy számára élhető irányba, én pedig mindig is foggal-körömmel tiltakoztam az ő iránya ellen... később, talán túl későn, rájöttem, csak jót akart, azt szerette volna, ha elhúzhatná előlem azokat a…..
Mióta vidéki életet élünk, gyermekeink angyal üzemmódra kapcsolva legkésőbb fél 9-kor alszanak már. Minka egyszer éjfélkor és egyszer 4 körül éhezik meg, Hunor -érthető okok miatt- (csak) reggel 7-ig nyomja  az álommanókkal a bulit megszakítás nélkül (kivételt képez,…..
A kórházban nyugalom és látogatási tilalom van. Néhány eltökélt látogatón kívül senkit sem látni... tovatűnt az emlékeimben ismert jövős-menős osztály hangulata, mindenki óvatosan, üvegajtón keresztül nézegeti a kicsiket és az anyukákat. A halvány szürkületi folyosón…..
Csetten és az... Tádámtádám 2009.10.17 12:58:40
Imre és Miki mostanában nem fekete vagy piros (vagy zöld, vagy kék) pontot kap az iskolában, hanem fekete hangyát, pillangót, mókust elképesztően fantasztikus esetben baglyot.  És hát kérem szépen Imre kapott a román felmérőére egy mókust. Bizony. Az első felmérő még…..
Hunor&Minka&Zsigu Sorminta 2009.07.15 21:58:00
Lassacskán tényleg odáig jutunk, hogy még pár egymást követő ultrahang vizsgálat és bentragadunk szülni. Ismét idősebbek lettünk, a mai mérések alapján már a 20. hetet tapossuk. Ééééééééés: valóban királyleányka lakozik a pocakomban! A doktorbácsi  igazán alapos…..
A rajzfilmcsatornákon keresztül a gyerekek agyába áramló cenzúrázatlan rajzfilm- és reklámfolyamot elkerülendő, úgy döntöttünk ÁronApuval, hogy Áron dvd útján ismerkedjen meg a mesehősökkel. És az elhatározást tett követte. Bevásároltunk. Mesét néztünk. Döbbentünk.Itt…..
Bár még nem merem elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, elmúltak a reggeli émelygések-szédelgések. (persze, ez azonnal újabb aggódósabb gondolat-lavinákat is elindíthatna, de nem hagyom magam- saját magam által a mélybe lehúzni és pont). Talán köszönhető mindez a csodaszép és…..
Szellemharcok tiszta sugaránál apa és fia komoly, férfias tanulmányokat folytat: ..
Áron Gyógyítós mese 2009.02.15 21:09:00
Na, hiszen, biztos ismeritek ti is a kútról meg a törött korsóról szóló mondást! Mondjuk én nem ismerem, és nem is igazán tudom hogyan kapcsolódik hozzánk, mindenesetre egy biztos: Anya ramatyul van. De mi, Apa és Jómagam, a helyzet magaslatán állunk! És ápoljuk Anyát…..
Csetten és az... Őrangyal 2009.01.19 21:25:00
A gondolatok vonzanak, ez most már tuti. Napok óta rémtörténetek járnak az eszembe, hogyan szenvednek el csecsemők baleseteket témakörben. Pénteken aztán hazafelé jövet kipördült a kocsi pont a dombra felvezető úton. Nagy volt a hó, alatta jég is volt, és mint utóbb…..