Regisztráció Blogot indítok
Adatok
genetikus

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Nagyon úgy tűnik, legalábbis a DistroWatch.com nem túl egzakt statisztikái alapján: Persze, ez nem jelenti azt, hogy ezt a disztribúciót használják a legtöbben, viszont a tendenciákat azért elég jól jelezheti. Mint ahogy az összes statisztika körülbelül erre való, egyébként.…..
genetikus 2011.07.12 20:40:57
@lacalaca: www.webupd8.org/2011/05/system-monitor-extension-puts-ram-swap.html

Itt van egy extension (egyébként van már egy csomó)
Másrészt az ilyesmire mégjobb talán egy szépen megtémázott conky alulra.
Tegnap kiderült mi nem lesz a Hegyalján, ma viszont inkább azt nézzük, kik jönnek még a tokaji fesztiválra. A legnagyobb partit a frissen bejelentett csapatok közül valószínűleg a német Scooter (képünkön) adja majd, nem is fejtenénk ki miért. Annyit azért elárulunk, hogy a…..
genetikus 2011.04.19 07:54:39
@Kalmár: ez minden évben felmerül, de a fesztivál ennek ellenére köszöni, jól van :-)

Jó szórakozást a Campushoz.
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem tudom, ki hogy van vele, de előfordul, hogy egy-egy számot annyit játszanak a rádióban, hogy egyszerűen nem tudod kikerülni, akármennyire is próbálod. Kikapcsolhatod a rádiót a kocsiban, berakhatsz otthon egy CD-t, de ha lemész az éjjelnappaliba, a pénztáros ezt hallgatja, ha…..
Estván király, alkotmány előtt egy nappal megkezdődik az Európa Liga selejtezőinek utolsó fordulója. Két állva maradt reprezentánsunk esetében immáron így tehető fel a kérdés: győzelem és egész őszt átfogó mennybe menetel vagy kiesés és szeptembertől csak bohócliga?…..
genetikus 2010.08.19 12:38:47
Spanyolország - Honduras  2 - 0 Az alpesi banda elleni cumival eldőlt az is, hogy ennél kedvezőbb nehezen lehetne a csoportmeccsek kronológiai sorrendje: joggal várhatta a tisztelt publikum, hogy Xaviék az önbecsülésük újjáépítése és a szurkolók kiszolgálása érdekében…..
genetikus 2010.06.23 11:22:13
@Professor Pizka: Egyetértek. Raúlnak volt egy időszaka, miután már sztár lett, amikor mindent be akart emelni a kapuba, igazi lövés helyett, pedig előtte ment neki az általad is említett program. Jelenleg nem látok olyan csatárt a spanyoloknál aki azt tudná mint Eto'o vagy Higuaín (de, Soldado)
Hihetetlen hogy 16-ról tisztán nem lőnek, hanem még két passz szélre meg vissza.
MedIQ Google Docs a klinikán! 2010.02.24 20:49:54
Vegyünk egy átlag klinikát, ahol egynél több orvos rendel egyszerre. Valljuk be, nagyon nehéz átlátni az adminisztrációnak, mikor ki merre megy és melyik orvos éppen hány betegnél tart, miközben a várakozási idő egyre csak nő. Az amerikai Southeast Health Center klinikán a Google…..
genetikus 2010.02.25 09:47:47
@Advocatus_Diaboli: kb egyetértek, adatvédelmi szempontból sajnos fizikailag sebezhetőek sokszor a rendszerek, alulfizetett rendszergazdák itt-ott, nehéz kérdés, de nem egyértelműen a google a rosszabb

a másik a rendelkezésre-állás, alapvetően ha net kell hogy elérd a vállalati szervert, akkor elég csak a google vs. saját rendszer rendelkezésre-állását tekinteni. Magyarországi rendszereket figyelembe véve a google nyerhet, mert bár lehet van egy két stabilabb rendszer, de mennyi olyan van ami nemhogy nem ötkilences, hanem inkább a 95% körül mozog...
Barátom, mióta ismerem, Vasas-szurkoló. Ahogy meséli, még a hatvanas-hetvenes évek fordulóján lett az, no, mondjuk akkoriban talán én is az lettem volna, ha élek. De nem, még a hetvenes évtizedet is a megszületéssel és az azt követő első évek önfeledt szórakozásaival…..
genetikus 2009.11.29 14:14:49
@Eastbay1: konkrétan ezt, és szerintem is nagyjából azt jelenti amit antiszociális taho_kismama írt.

Én is jártam MTK-ra, persze csak mikor közel volt, aztán lemorzsolódtam. Szomorú, de be kell vallani, lusták vagyunk.Annyit nem esett szerintem a színvonal mint a nézőszám, élőben kifejezetten élvezetes egy meccs, csak hát a tévé behozza a szobába, nem kell fázni, meg nem zsibbad el az ember segge...

De az egészben ez tetszik a legjobban (kommentből): "A válogatott meccseket egy ideig néztem, mármint úgy 30-40 percig, általában akkor már szopóra álltunk, lehetett máshová kapcsolni, ugye." - istenem, hányan rinyálnak hogy 0-1 -nél nem küzd a válogatott, szurkolni meg csak addig amíg nem állunk vesztésre... ugye...
genetikus 2009.11.29 14:49:52
@smtm: naigen. Én nem voltam soha igazi szurkoló, inkább csak műkedvelő, így nem is lettem becsapva.
Nincs konkrét sztorim. Csak egy egybefüggő élménymassza az agyban, amit hét év alatt gyüjtöttem össze, de nem Tibetben. Hanyag számítások alapján közel két hónapot töltöttem életemből eddig a Hegyalja fesztiválon, Tokaj tövében, ahol az átlag bassusra lüktető mámort hűs…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Áprilisban 18 ezerrel nőtt az internetezésre használt SIM-kártyák száma, de az 566 ezer aktív mobilinternetes előfizetésből csupán 476 ezret használtak az elmúlt három hónapban. Az összes felhasználó áprilisban 743 ezer gigabyte adatforgalmat bonyolított, tehát a márciusi…..
genetikus 2009.05.21 21:54:57
@Lali_: A vodánál az alapértelmezett APN is nagyjából azt csinálja amit az Opera Turbo, ha jól értettem. Legalábbis a képeket tömöríti, az biztos
Az almalogós gépeknél nem sok változást lehet látni, egy MSI Windnél viszont óriási a különbség a 10.5.7 előtt és után. Számokban kifejezve: többen is megírták, hogy a 4400 mAh-ás telepek az eddigi 3,5 óra helyett most már 4,5-5 órán keresztül bírják, ami több mint 30…..
Mostanra eljutottam odáig, hogy ez a civakodás egész helyes. Mint a testvérek, vagy a szerelmesek, úgy csipkedik egymást a a redmondiak és a cupertinóiak. Eddig főleg a Microsoft reklámjaival kellett beérnünk, amikből kiderült, hogy a pc-k bár nem jobbak, mint a Macintoshok,…..
genetikus 2009.05.13 11:38:23
@gomzol: személyesen nem tapasztaltam mert nekem vodám van de a T-s rokonom pont kilenc után panaszkodott hogy nem tudott órákig belépni... okot nem tudok
Kezdek határtalanul jól szórakozni, ez a milliókba kerülő önigazolás arról, hogy a pc azért jobb, mert olcsóbb, valami remek kísérleti projektnek tűnik. Főleg, amikor a videóvágó csaj azért nem vesz MacBook Prót, mert kétezer dollárért csak két gigabájt memóriát kap bele…..
genetikus 2009.05.03 18:12:50
@SeRapH89: ez nem igazán jó összehasonlítás, neked meg nekem a 15,4-es kijelző és méret a jobb, másnak a kicsi a fontos, és ezért pl megéri neki a felár. Annak idején mikor még divat volt a subnotebook kifejezés, akkor sem értette sok ember miért fizet valaki kétszer annyit egy 12 colos ibm-ért, mint egy 17 colos asusért... és ugye a HP-re lehet rá kell számolnod egy vista ultimate árát, legalábbis ha nincs már megvéve, nem campusos a licenszed, nem használsz linuxot, vagy nem warezolod le.
genetikus 2009.05.03 18:22:10
@Parasite: oké, azt nem láttam a listában, azért is írtam hogy lehet hogy rá kell számolni. Csak arra akartam egyébként is rávilágítani hogy szerintem kicsit almát a körtével összehasonlítás, és hogy lehetnek járulékos költségek még. De ez csak egy vélemény :-)
genetikus 2009.05.03 18:54:33
@Ulkesh: szerintem inkább a citröen xsara picasso és a c3 pluriel viszonylata. Az egyikbe befér egy hűtő, a másikban meg mehet a napozás a balatonparton. Kinek mire kell. Nekem pl a gagyi acerem megfelelő műanyagból van (nem mondom hogy jobb mint az apple-é, de nekem pont elég jó), és igen, az akksi lehetne jobb, de zömében áramról használom; az én gépem nem igazi laptop, hanem egy hordozható pc. És nekem erre van szükségem.
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
genetikus 2009.04.14 19:56:35
@jdavidpeter: végülis a vörös lánynak egész jó mellei voltak, szóval a látványra sem lehetett panasz :-)
Milliószor kiderült már, hogy nincs európai értelemben vett párbeszéd az egyes felek között, folyamatos az árokásás és a sárdobálás, az alábbi grafikus táblázatból az is kiderül, miért.A macesek szerint a Windows például csak a kékhalálról szól, a windowsosok játéknak…..
genetikus 2009.03.05 14:02:48
@Anim: lehet hogy utálni fogsz, de a parancssor meg parancsok gépelése nem minden esetben olyan rettenetes. Például ha telefonon kell valamit elmagyarázni, winen fejből én sosem tudom/tudtam hogy mi a neve egy menüpontnak(mert angol vagy magyar vagy !koreai! :-) win volt), meg melyik fülön hova klikkelj, egyszerű parancsot viszont le lehet diktálni, és azt hogy-hogy nem az ember tudja fejből (nem shell scriptre gondolok persze). Én annak nagyon örülök hogy linuxon használható mindkettő, míg winen, lehet hogy csak az én tudatlanságom miatt, de a command line eléggé buta ehhez. A másik pedig az, hogy a desktop usability erősen megy a grafikus cuccok, de a menük helyett gépelés irányába, lásd gnome-do, vagy macen asszem valami quicksilver nevű cucc
sziget óta vártuk a fantasztikum soerii&poolek koncertet, hiszen nem elég, hogy "soerii&poolek tudja a legjobb ügyet", hanem wendy is csodajo barátságba került supernem szabival, így egyértelmű volt, hogy kihagyhatatlan program lesz a pénteki a38-as koncert.…..