Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Obi-van

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utóbbi napokban sokan írták, hogy a Nesquik gabonapelyhekhez ingyen adják (többek között) az itt múltkor bemutatott Pet Racer játékot. Mondjuk ismerve azok árát, annyira nem tekinthető ingyenesnek, de az már más tészta.Ha esetleg beszereznétek, szerintem 10-15 percig játszható,…..
Obi-van 2009.04.12 08:56:52
@dani0001414: 2087-ben a számítástechnika már nem itt fog tartani. a gta4 akkor már senkit sem fog érdekelni mert egy szar lesz. minden szempontból:D
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.02.13 13:54:08
Nos hát a Lula. Jó nagy szarság, halljátok? Ugyanúgy folytatódik, ahogy kezdődött. Logikával nem jutsz sehová. Járkálni kell és nyomkodni amit felajánl. Ez minden csak nem élvezetes. Az a baj, hogy minden pályáról ki tudnék hozni egy 10-15 perces videót, amit viszont nem…..
Hmm, még virslik is vannak benne :) Küldte Miller!A múltkori "Amikor a szükség nagy úr" című bejegyzésről eszembe jutott, hogy van egy amúgy fantasztikus 2-ik világháborús játék - a Red Orchestra Ostfron 41-45 - és fellelhető benne több pályán is fürdőszoba, melyeken…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Lennynek nincs szerencséje, ugyanis a múltkori "Road to Fame" után egy másik játék sem fog bekerülni a sorozatba, amit ő adott.A játék a 2002-ben megjelent 'Hotel Giant' névre hallgat és azóta már van második része is.Hogy miért nem került be? Ebből nem lenne jó videó.…..