Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$z@bi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szülőnek okoz lelkiismeretfurdalást, hogy szívesen motorozna hétvégén, de a család és a gyermek elől mégsem lopná el az időt. Tőlünk nyugatabbra gyakrabban látni, hogy gyermekülést rögzítenek a vezető mögé – így utaznak az óvodáig, iskoláig, vagy tartanak…..
Forrás: englishrussia.comTavria, izé, Lada Samara! De most tényleg.  ..
Köszönet a "Cicás napvédők, UV fény" index fórum topiknak, forrás: hasznaltauto.hu(Volt egy játék skoda 120-asom, annak volt ilyen szine.)Volvo S40 T4    Ár:    3.500.000 FtÉvjárat:    1998 / 11Futott km:   …..
Köszönet biker_kolee-nak! Forrás: hasznaltauto.huMajdnem olyan jó, mint a Sárga Scrirocco.Volkswagen Corrado    Ár:    799.000 FtÉvjárat:    1989 / 5Állapot:    NormálÜzemanyag:   …..
Köszönet a "Cicás napvédők, UV fény..." index fórum topiknak!..
Köszönet biker_kolee-nak! Forrás: carstyling.huMercedes 190 E 2.3 Tuning eladóÁr: 800000ftAdatok: Felújitott,sportlégszürő,légbeömlő,neon,sportkormány   ..
A minőségi triálmotorjairól híres Gas Gas bemutatta 2009-es replika modellcsaládját, amelyet versenyzőjük, Adam Raga nevével különböztetnek meg az alapmodellektől. A 125, 250, 280 és 300 köbcentis változatban készülő versenymotor áprilisra kerül a kereskedésekbe. Számos…..
Belsőség Segíts magadon... 2009.03.10 09:02:00
Amikor a kilencvenes évek elején a Honda kirukkolt a Civic ötödik generációjával, biztos, hogy eszükbe sem jutott a kis háromajtós hatchback (EH2 EG4 talán) kezelési útmutatójában feltüntetni az erdei traktor-módot.A japán trehányságot (felszisszennek a swindoni Hondákat…..
Totalbike hírek Motorosok raboltak 2009.03.09 17:04:00
Miközben a CNN riportere, Sasha Herriman a kamerába nézett, a háttérben négyen kiraboltak egy ékszerboltot, majd két motorral távoztak a helyszínről. Egy londoni könyvbemutatóról tudósítottak Peter Kavanagh operatőrrel, amikor munkájukat robaj és a távozó motorok hangja zavarta…..
$z@bi 2009.03.09 19:26:03
  Az olasz InMoto összehasonlító tesztjében nem született meglepetés: a legjobbnak az idehaza is kapható Nolan és Schuberth bukósisakok bizonyultak. A februári összehasonlító tesztben az új generációs, felnyitható sisakok versenyeztek. A Nolan N43 Air 9 pontot szerzett, ezzel…..
Belsőség Matricát a gyerekre! 2009.03.05 10:23:00
Van új a nap alatt. Pedig azt hittem, így 30 évesen láttam már cifra dolgokat. De nem. A babarendszámra nem tudtam felkészülni, mivel a munkahelyi italozás nem engedélyezett, ezért sokkolt.Nem egész 4000 forintért jó üzlet, 20 országba postáznak. Mellé egy dupla légkürt a…..
Az E85 105-ös oktánszáma, kiváló kompressziótűrése sokunknak megmozgatja a fantáziáját.  Andor sem spórolásból, hanem a nagyobb teljesítmény reményében ragadott szerszámokat. Kiindulási alapnak a benzinesként sem rossz, Bosch motronic vezérlésű, hathengeres BMW 530i-t…..
Anyám szomszédjába koreai család költözött. Ezt egyrészt magától anyámtól tudom, másrészt abból, hogy egy hétig furcsa fotelekkel volt eltorlaszolva a folyosó. Nap mint nap csekkoltam a különös faragványokat, amik az egykori Tutto Mobili beragadt készleteire emlékeztettek…..
Nem baj, ha nem vagy olyan gyors, mint Valentino Rossi, a kávézó előtt úgyis többet nyom a latban, hogy úgy nézz ki, mint ő. Ehhez most minden lehetőség adott: az angol GP Motorsports nem csak M1 replika festést, hanem komplett átalakítást ajánl a Yamaha YZF-R1-hez. A blokkot…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
$z@bi 2009.02.17 16:24:36
Gitár vagy faltörő kos? Egy biztos, a tulajdonos zeneszerető ember és türelmes motoros lehet: aki ezzel száguldani mer, az őrült. Kawasaki Z750 LTD volt az alap, ebből alakították ki ezt a hangszer - közlekedési eszköz hibridet. Az építés helye természetesen az Egyesült Államok,…..
$z@bi 2009.02.17 14:58:49
fos
Az új ER-6n bemutatása kapcsán a Kawasakinak fontos a soros, kéthengeres, 650-es motor fiatalos és stílusos karakterének kihangsúlyozása. Dizájn versenyt hirdetnek, melyen mindenki próbára teheti képzelőerejét, és a legtöbb szavazatot begyűjtő versenyző megnyerheti az általa…..
Az év második felében kirobbanó gazdasági válság miatt hivatalos adatok szerint 11,4 % mínusszal zárt a magyar motorkerékpár piac. A negatív hatások ellenére a Suzuki méltó módon ünnepelte 100. születésnapját: közel két és félezer eladott motorkerékpárral 31,6%…..
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..
A korábbi pánik ellenére szép lassan lenyugodnak a kedélyek: a segédmotorok korábban megszavazott rendszámozási kötelezettsége elmarad. Az eredeti tervek alapján 2009. január első napjától minden ötven köbcentis mopedre és robogóra, 2011-től pedig a segédmotorokra várt volna…..
Az Egyesült Államok Seattle városában székelő Liberty Motors vezetője, Pete Larsen a háromkerekűek szerelmese: mielőtt megtervezte volna a sajátját, vásárolt régit és importált újat, de egyik sem volt az igazi. Amikor az Angliából behozott, Moto Guzzi blokkal szerelt gépek…..