Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixehld

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsi vagy, hol tart manapság a reklámkészítés technikailag? Akkor nézd meg a jelen pillanatban a világon vezető, szinte az összes technikailag kihívást jelentő reklámot jegyző, három központi irodával (London, New York, Los Angeles) működő produkciós álomcég, a The Mill…..
pixehld 2009.01.20 17:49:43
@Chalabre:

Azzal kezdenem hogy akinek nem inge nem veszi magara. Azzal folytatnam hogy nem olvastad el amit irtam, es en egy szot sem szoltam ugynoksegekrol, kreativ otletekrol, celcsoportokrol, es tovabbi fellengzos marketinges fogalmakrol. En csupan arra vilagitottam ra hogy eme topichoz, hozzaszolt egy ket szakbarbar technikailag!!!!!! mikozben valoszinu meg egy vagoprogramot sem lattak eletukben, es igy probalnak technikai!!!!! velemenyt farigcsalni errol a showreelrol, es egyben biralatot is. Ha elolvastad volna a commenteket akkor nem egy ilyennel talalkoztal volna ami technikai!!!!!! szempontbol boncolgatta.

pl ez:

"igazából szerintem ez nem reklámtechnika, hanem olyan számítógépes filmtrükkök amiket mozifilmekben már régóta alkalmaznak, és most már reklámban is használják őket.
nem volt benne semmi olyasmit amit ne láthattunk volna már."

vagy ez:

"nagyjabol ilyen szintu dolgokat megcsinal egy hazistudio is par elhivatott emberrel, akar itthon is"

es ha jol olvastam ezeket nem csak en rohogtem ki kemenyen...