Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csono

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amerikai Film Intézet definíciója szerint „a gengszterfilmek műfajának középpontjában vagy a szervezett bűnözés vagy szabadúszó bűnözők állnak, 20. századi környezetben.” A társadalmi, történelmi, politikai vagy akár a gazdasági környezet mindig is döntő befolyást gyakorolt a hollywoodi…..
Peter Gabriel keddi koncertjére ketten is elmentünk. Jó lett volna egy pro és kontra beszámoló, de ez nem jött össze. Szerzőink teljesen egyetértenek, szóval jöjjön most két írás, ugyanarról, ugyanúgy. Peter Gabriel innen Peter Gabriel koncertje úgy kezdődött, hogy a…..
 A magyar sorozatgyártás legaktívabb résztvevője kétségkívül a közszolgálati adó egyes csatornája. Tekintsünk el a kereskedelmi csatornák doku- és egyéb sorozataitól, az amatőr szereplőktől, mivel ezek nem tekinthetők klasszikus értelemben sorozatnak. Hogy értsétek mire…..
Csono 2013.07.07 15:45:34
A Félelem és reszketés Las Vegasban után Johnny Depp újra egy Hunter S. Thompson adaptációban szerepel. A Rumnapló megfilmesítési joga már 10 éve elkelt, de sokáig nem sikerült a megfelelő stúdiót és rendezőt megtalálni a projekthez, csak annyi volt biztos, hogy kizárólag Depp…..
Michael Monroe – Sensory Overdrive (Spinefarm) Michael Monroe a Hanoi Rocks nevű méltatlanul kevés fényt kapó glamrock-zenekar nehéz természetű extravagáns énekese volt. A teljes skandináv rock n’ roll színtér más lenne, ha a Hanoi Rocks nem létezett volna. A zenekar…..
Csono 2011.04.28 08:02:56
Love Will Set You Free, énekli David Coverdale a jó kis középtempós rocknótában (a lapozás után), úgy legyen. Az új album a Forevermore címet kapta, március 25-től érhető el Európában, de a nagyon türelmetlenek két héttel korábban hozzájuthatnak a Classic Rock nevű brit…..
A Helmet 2008-ban járt Budapesten először, és bejött neki. Page Hamilton, a zenekar agya rendkívül jól érezte itt magát, és talán ennek is köszönhető, hogy az idén szeptember 7-én megjelenő új, Seeing Eye Dog című nagylemez limitált verzióihoz jár a két évvel ezelőtti…..
Egyfolytában csak gördeszkázni akartam. Az volt a vágyam, hogy profi deszkás legyek, de volt egy probléma: nagyjából a testemben található csontok felét eltörtem deszkázás közben...
Csono 2010.06.09 09:20:47
A Black Crowes tagjai úgy döntöttek, hogy miután kiadtak egy dupla akusztikus lemezt, illetve körbeturnézták Amerikát, az év végén hosszabb pihenőre küldik a zenekart. A Croweology című lemez, ami az elmúlt húsz év Black Crowes-dalait tartalmazza majd akusztikus verzióban,…..
The Black Crowes, 1997. január 31., Budapest, Petőfi Csarnok A mai napig elég nagy rajongója vagyok ennek az amerikai hippizenekarnak, és ’97-ben is már az voltam, ennek ellenére ez a koncert nem a zenei produkció miatt maradt emlékezetes.  Abban az évben már nagyon durván…..
A rajongókat biztosan örömmel tölti el a hír, hogy két Aerosmith tag régóta várt életrajzi könyve is a boltokba kerül idén, méghozzá alig pár hónap különbséggel. A nagyobb érdeklődés kétségkívül Steven Tyler Does The Noise In My Head Bother You? c. kötetét övezi, amiben…..
Vártam már egy jó kis újévi Stonedirt-mulatságot.Hát most megkaptam!Eredetileg úgy volt,hogy ingyenes lesz(legalábbis az Exit.hu-n még erről szólt a fáma),de aztán láttam a flyert és kiderült,hogy mégis fizetősre szervezték.Mindenesetre az 5 kilós beugró baráti volt.Az meg…..
Csono 2009.01.20 19:47:14
@Chino the Hero: jesszus! persze, hogy volt, azért sem akarnám most sem kihagyni, mert akkor és ott s í r t a m a gyönyörtől! Emiatt gondoltam, hátha mennétek ti is jövő héten viennába. nos, köszönöm, ha kijutok, majd referálok! cson