Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissAnn

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes dolog a bizalom. Egy kis városban élek egy ideje.  Persze az elején sokat ingáztam mindenféle okból, főleg magánélet miatt. De ez ahhoz vezetett, nem találtam helyemet és a kapcsolatot. Az egyetemen az emberekkel és önmagammal sem. Úgy éreztem, elvesztek mindent, és ez is történt. Kicsúszott…..
A forma, az erkély, a szem. Mindig irigyeltem azokat, akik egyszerűen különválasztják életük részeit. Számomra ez kicsit nehezebb, mint másoknak. Egyrészről mert elég törtető személyiség tudok lenni, ha valami nagyon a lényemmé válik. Olyannyira hogy mások agyára megyek. Másrészről addig képtelen…..
Diary of Anne Szív Szútra 2016.06.01 01:14:26
Szív Szútra    MAHA PRAJNA PARAMITA HRIDAYA SUTRA (A nagy észt meghaladó bölcsesség, a Szív szútrája) Amikor A Világot Könyörülettel Figyelő (Avalókitésvara) bódhiszattva, a nagy észt meghaladó bölcsesség állapotában elmélyedt, úgy tapasztalta, hogy mind az öt összetevő (skandha) természete…..
Diary of Anne Holtig bánom.... 2016.06.01 00:57:43
Holtig bánom, amit cselekedtem,  Hogy teveled szerelembe estem.  Nem estem szerelembe csak szóba,  Sajnálom, de nem tehetek róla.  Rózsát ültetek a gyalogútra,  Úgy szeretlek a jóisten tudja.  Megtagadom apámat, anyámat,  Mégsem hagyom el a kedves babámat.  Jó estét, jó estét,  De nem…..
Diary of Anne Ez maradt 2016.06.01 00:36:37
Ez maradt. (versféle tőlem) 2013. január 30., 16:20 Ez maradt...   Ott vesztettelek el mikor utoljára eljöttem tőled ,                                            Moszkva téren ragadt valami, ami már nem vár. Csak múltat idéző képeket kergettem, Bár messziről visszatérve csókod még mindig…..
Diary of Anne Látó 2016.06.01 00:36:32
Látó-zsája Elhagyatott vagyok ebben a sötétben. Elhagyatott és magányos. Nincs kivel megosztanom bánatom. Csak azt szerettem volna, hogy együtt, Még is oly örömtelen, bennem nem ragyog. Külön vagy együtt?-szinte ordítom. A táj fekete búja lassan áthatol retinámon. Néha kívánom az édeset, a…..
Diary of Anne Magány 2013.03.19 19:23:02
"Hiába akarnak segíteni rajtam ha én nem teszek semmit... " hallom egy barátom  szájából mikor mesélt a problémájáról.Ilyenkor valljuk be néha magukra ismerünk és megkérdjük  magunktól is: De miért is nem teszel? Pontosan tudod,hogy egy idióta vagy és elúszol az…..
Diary of Anne Van ez így 2013.01.14 16:41:59
"szivaroztam megégettem a számatodahaza más öleli a babámatmás öleli más is ül az ölébemás leánynak kacsingat a szemébe s életemben csak egyszer voltam boldogakkor is a két szememből könny hullottsírtam biz én örömömben hogy szeretbánatimba hogy az enyém nem lehet s…..
Diary of Anne Happy New Year 2013.01.09 22:51:57
Mottóm az évre : Minden felesleges szartól megszabadulni...   "Még nem haltam meg, csak széthullóban vagyok. De ki nem? Mi mindannyian ugyanabban a süllyedő hajóban ülünk, és próbálunk jókedvűen evezni. Itt van például a karácsony. Ki a szarnak hiányzik? Aki kitalálta,…..
Az elmúlt egy hétben volt keserűség és boldogság is.Sajnos több a keserűség, nem jött össze sok minden de hát új célokat kell keresni.Elég kellemetlen érzés mikor a padlón ücsörögsz és látod hogy eltávolodott minden tőled ami boldogságot adott.A keserűség netovábbja az…..
Diary of Anne hm... 2012.12.20 05:40:02
Egy férfinak nagyon kell az ,hogy a nőnek legyen olyan tartása ami lehetetlenné teszi hogy megszerezze. ..
Diary of Anne A Lelki társ. 2012.12.17 16:57:28
Az embernek eljön az életebén az aki tényleg mindig vele lesz. Nem feltétlen fizikailag  hanem , ha létezik egyáltalán ilyen de lényeg ő ott van ,szóval ott belül. Lehet valakinek ez az ember az édes anyja, vagy az apukája esetleg egy család tagja ,lehet ez egy régi barát vagy…..
Diary of Anne December. 2012.12.04 16:16:35
Decemberi Tipikus poszt, de szükségesnek érzem, főleg hogy havazik és szétfagytam cigarettázás közben az erkélyen. Egyre több helyen látom barátoknál,hogy díszítik a lakást meg kis cuki díszeket raknak fel mindenhová, plusz posztoljak facebookra, milyen jó,hogy jön az ünnep.…..
Engedd el... Szeretnélek szeretni, de nem merlek. Felednélek, de nem lehet. Utunkat homály fedi, nem látom jósként a jövőt, Türelemre tanítasz, nem várhatom, míg felnőj. Borzongott testemen a hideg vágy, ha mondtál bókot, Hinni benned, nevedre mosolyogni, nem tudom, mikor…..
Másfél hete,pont ahogy a Punnany dalolja. Bár már a nehéz részén túl vagyok de amikor az életedbe vissza esel egy buborék pukkanással , nehéz belépni a kerékbe, főleg ha abban az összes szar a nyakadba zúdul.És most nincs egy telefon hogy este nálad és kikapcsolom a külvilágot…..
Önmegerősítés a mának mert a világ kegyetlen. Nos gyökeresen nem tudok megváltozni de nem is akarok, olyan vagyok amilyen és ha így nem szeretnek akkor megyek tovább, mert ha nem is vagyok mindig boldog de én legalább szabad vagyok és bármit elérhetek.Mert képes vagyok rá.Csak…..
Oszt gyün ami gyün' Az utolsó! 2009.01.26 10:00:00
Holnap, mikor felkel a nap, kiugrom az ágyból, a barátom már vár reám , magamra kapom gönczeim s nagy levegővétel után elindulok a hőn szeretett épületbe, hogy lerójam tartozásom a poltanszék felé. Remélem rám mosolyog minden, aminek ilyenkor kell, és totális győzelmet aratok…..