Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szütyő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El is felejtettem mesélni,h vmelyik nap a HÉV-en beszélgettem:) Egy nő arról kérdezett,h hol milyen villamossal és hova lehet menni és én gond nélkül válaszoltam:) Vagy 5 percet beszélgettünk, és sztem nem tűnt fel neki,h nem hallok,v legalábbis nem nézett furán:) Tisztára…..
Hal(l)ogatom-a siket élet Izé 2009.02.16 19:33:44
Biztos mindenki ismeri Izé-t az Adams Familyből. Ő az aki, csak egy tenyérből áll:)Arra gondoltam,h egy nyulfarknyi posztot megér, mert láthatjuk mindig daktilozni. Ő tényleg mindig csak a kezére hagyatkozhat,ha mondania kell vmit:) De mit használ még a jelbeszéden kivül,h megértesse…..
Végre újból vannak feliratos műsorok többhónapos várakozás után a  magyar1-en. Ez megihletett....Biztos nem csak én hiányolok egy olyan műsorösszefoglalót,ahol a feliratos műsorok szerepelnek. Most megalkottam a hétfői programot kísérleti jelleggel. (Amúgy ha talált vki…..
Sikeresen levizsgáztam, minden gond nélkül:) A szokásos módon zajlott, kidolgoztam a tételt, elmondtam, a végén pedig felírta a tanár a kérdéseit, minden ment mint a karikacsapás:)Azon gondolkodtam,h a hallássérültek tényleg hangosan mosogathatnak? Én saját magam betegsége előtt…..