Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dipeslédi

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pársoros Ki vagyok? 2007.10.01 19:13:00
Én vagyok az, aki megvéd másoktól.Én vagyok az, aki bunkó, ha rossz kedve van.Én vagyok az, aki akkor is megbánt, ha nem akar.Én vagyok az, akinek az osztálykiránduláson nincs párja.Én vagyok az, aki mindig akkor nyitja ki a száját, amikor nem kéne.Én vagyok az, akit egyszerűbb…..
"...Utáltam és szerettem, Az lett megírva, hogy elvesszen. Ez a szív ott a porban az egyetlen. Láttam magamat a szemedben..."..
Dipeslédi 2007.07.26 09:42:27
naigen, megin' annyira elszálltam magamtól, meg az éppen körülvevő életérzéstől, hogy nem is mondtam (írtam). mitis? ja. hogy tegnap nagyon spontán tudtam meg ám ezta karmadolgot, és nagyonspontán pont virág pont ott volt. márminthogy emesenen. és már megint csak fasságokat irok.…..
'LEHET HOGY SEX –UÁLISAN LESZBIKUS VAGYOK A TIMIBE?????!!!!!!!'  <--- ha érdekel mi a lófasz ez, akkor katt ide, ha nem, azt is meg tudom érteni xD..
Dipeslédi 2007.03.23 17:13:13
tökjó, vége a hétnek, már igeje volt, olyan hosszúra nyúlt, és ma reggel fantasztikusan ébredtem, meg zso is, ezért duplán jó volt - a szaftos részletektől megkíméllek benneteket ;) - aztán lustálkodtam még, amig tudtam, bevágtam a tegnapi husi másik felének a felét, ezzel…..
reni a rohadó állkapcsokbólfog statisztikát csinálni, én arról, hogy hány ember hozza fel mentségül a rokonai halálát. ez nevetséges, ennyinek nem halhat meg valakije, ha meg mégis, akkor bocsánat, de nem bírom elhinni, hogy mindenki ezt hozza fel, akkor már mondja azt, hogy éppen…..
itthonvagyok, és nem bírtam, amennyire tudtam, összepakoltam, kiválogattam a szennyest, kimostam egy adagot, még a mosogatásra is rászántam magam - igaz abból nem lett semmi - elhúztam a függönyt, megvetettem az ágyat, kivittem a szemetet, leszedtem a szárítót, felsöpörtem, de még…..
És akkor a Nemzetközi Interweb mélyének legsötétebb bugyrai ismét böffentek egyet, és ezt okádták ki magukból. Szerencsére Dr. Csernus, a vajdasági ál-heroinista ma már nem nagyon szerepel a tévében, és ezt az adásrészletet elnézve maximum a "Lipótón nem a betegek a…..