Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ski

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kakucsi versenypályára indultam, hogy a mai Totalbike tesztmotorunkat fotózzam és kicsit megmozgassam a kanyarokban. A létesítménybe Újhartyán községen át vezet út. Aki figyelt az iskolában, tudja, hogy V. Ince pápa 1276. május 20-án keltezett bullája már megemlíti a Kiskunság…..
Belsőség Határ a csillagos ég? 2009.04.16 14:49:00
Somi barátom pár fotója indította el a gondolatlavinát, amely végül is ezen poszt megírásához vezetett. Nem csoda, egy Bugatti Veyron mindig megmozgatja az ember fantáziáját. Ferdinand Piëch valóra vált lázálma mind a mai napig megosztja az autós társadalmat, ha nem magát a…..
A BMW 5 GT tanulmányautó első fotói, majd a hivatalos genfi sajtóanyag után már itt is a szériaautót bemutató BMW TV-s videó. Rajta Hans-Jürgen Branz, a tanulmányautó projektvezetője három masszív percen keresztül beszél, de nem mond semmit a kocsiról. Ahogy az várható volt, a…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..