Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mojze

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jesus. kedvem lenne ezt az egészet fehérrel írni, de az a legegyszerűbb ha inkább le se írom. A szobám még mindig egy kirakat a cseppet sem barátságos ablakom alant elhaladó világ felé, s ha úgy érzem, nem, most ebből nem kaptok, akkor bizony meleg van. Az ablakom pár hete cseppet…..
A közelgő nyárra és strandszezonra való tekintettel, félő erősen megkésve, ámbár elkezdtem futkorászni pesti paneldzsungelem sűrűjében. Közben siratva a múltat, siratva a jelent, s szívemben oly sok reménnyel pásztázva a jövőt-siratva. Furcsa leírnom ide, hogy Nike, mert ugye…..
mojze 2009.07.01 14:42:05
@DeluksZ: Kedves Delux! Nagyon sokat olvasok, nagyon SOKAT. Azok közül, akiktől eddig olvastam Capote-t találtam az egyik legzseniálisabbnak.
mojze 2009.07.01 14:45:37
@DeluksZ: Ha meg a Csibónak szánt bókomat akarod kicsúfolni rossz helyen jársz... Csibó szerintem akkor is ügyes!
Köszönöm Oláf Blog 307/41 2009.06.13 11:56:00
41-ből 16 névvel, 8 egyezés, a többinek még tüezetesebben át kell bogarásznom az adatlapját. Vegyünk átlag 12-t, melyből 6 biztosan jatés, és 3 biztosan ott szokott lenni szomBEATEN...Igen...a kacsintós szmájli tipikus esetetoday's million dollar q: Szval az alapvető Spice Girls…..
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
Yeah. Újabb baszás vagy éppen kibaszás. Azt hittem jó lesz, ha 2 órát alszom picit fél2 és fél4 közt, de nem lett jó. Hosszú perceken keresztül vívódtam, hogy most akkor tegyem e vissza a fejem vagy ne. Végül nem tettem. Ugráltam, hidegvíz, cigi, sok cigiiiiii, csoki (Tofiffe...I…..
mojze 2009.06.12 19:09:28
Igen. Aki Június 16-ig meglát msnen akármilyen elérhetőségi státuszban és ezt valamilyen módon jelzi felém, annak a nyár folyamán fizetek 1 sört. Ezt persze annyiszor, ahányszor. A sör beváltható borra is. meg felesre is. meg vattacukorra is. sőőőőt....jobbat mondok. akinek nem…..
Szóval ez egy meglehetősen unalmas bejegyzés lesz. meg spoiler alert. meg minden. vagyis épp az, hogy semmi. De a lényeg, hogy most néztem meg a Prison Break sorozatzáró epizódját (mondtam, hogy unalmas lesz) És most tartsatok kicsinyesnek, vagy akárminek, afenébe is van egy kibaszott…..
Dávid: Bazmeg és a Toyota Hiace-vel nem tudtam becsajozni a Sing előtt... DeluksZ: JATE-hoz jöttél volna ott becsajozol azzal. JATE-ban egy biciklivel is becsajozol. Dávid: Na látod, ezért utálom a JATE-t... [hatásszünet] -Dávid: ... nincs biciklim...
mojze 2009.05.11 21:51:39
mojze 2009.05.09 16:51:48
Imádom a virágokat. Ha megöregszem valószínűleg kertészkedni fogok. Nem írtam lassan egy hónapja bejegyzést. Orsi szerint én a skizoid személyiségzavaros ember iskolapéldája vagyok. Hogy ez honnan jött, nem tudom, csak azt, hogy amikor a szorongásokról kezdtünk (kezdett) el…..
voltak pillanatok mikor videot akartam csinálni. és akarok is, meg csináltam is fent is van a gépen de valami visszatart. belső hang, belső kéz. inkább a kéz, a hang nem tud alapvetően tartani. fáradt vagyok és mióta visszajöttem folyamatosan olyan mint amikor csukódik le az ajtó a…..
mojze 2009.04.20 00:08:16