Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Címlapról Érkező Látogató

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
Még ilyet! Hüllő-autó 2009.02.17 13:59:58
Nem csak gyík-/kígyóbőr mintázatú külsejével kelt feltűnést Alexander Kotlarevski (koncepció-)autója, a szilíciumszálas szerkezet is új lehetőségeket ígérő újdonság: Rugalmassága jól jöhet pl. az ütközések energiájának hatékonyabb elnyelésénél. Via Trendhunter..
 Raffaello D’Andrea önmagát szerelő széke egyelőre csak poén, de utat mutat az önszerelő/önjavító szerkezetek felé, amelyek bizonyos speciális szituációkban az egyedüli megoldást jelenthetik (ha pl. szűk nyíláson, darabokban lehet csak bejuttatni a célhelyre egy…..
Címlapról Érkező Látogató 2009.03.03 22:04:53
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Sajnos nem egy újabb moziajánló. Thaiföld egyébként sem szűkölködik bűnügyi hírekben, de a hétvégi Híradóra még a helyi Kriminális fan club legelszántabb tagjai is felkapták a fejüket. Fényes nappal, vasárnap délután 2 órakor, a  Chao Phraya folyót felett átívelő…..
Most kaptuk a hírt Vikitől, a macska.tv szerkesztőjétől, hogy megérkezett Magyarországra az első American Curl, azaz kunkorifülű cica. "A cica füle kicsit olyan, mint amikor egy macskának kifordul a füle, aztán úgy marad - természetesen a képlet ennél bonyolultabb, hiszen…..
A napokban nagy felháborodást váltott ki Írországban és Angliában, hogy a virtuális szexjátékok talán legaberráltabb és legbrutálisabb változata, a Rapelay a szigetországban is elérhetővé vált az Amazon.com jóvoltából. A kizárólag japán piacra szánt termék európai…..
Pilu Testi sértés 2009.02.19 16:16:00
 "B. Csaba ellen jelenleg életveszélyt okozó testi sértés miatt is folyik ellene eljárás. A mostanában védelmipénz-üzletben utazó 180 centi magas, kopasz, 47 éves férfi ugyanis egy vita során szamurájkarddal vágta meg ellenfele combját. Ez a megyeszékhelyi, illetve a…..
Címlapról Érkező Látogató 2009.02.19 21:01:59
Annyira bizarrnak hatott amikor egy másik blog kommentjei közt ráakadtam erre az információmorzsára, hogy először nem is akartam elhinni, hogy a XXI-ik században ilyesmi megtörténhet. Aztán utánajártam kicsit. Átfutottam néhány nemzeti érzelműbb híroldalt (más oldalak nem…..
Címlapról Érkező Látogató 2009.02.07 20:58:37
A gyönyörű csarnoknak nincs feladata a felállványozott rompénztár mellett. Ezt a posztot nyár óta akarom megírni. Akkor számolt be a MÁV örömmel arról, hogy – a tervezett költségvetésnél olcsóbban! – befejeződött a Keleti pályaudvar úgynevezett Lotz-termének…..