Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnardani

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
legyen tánc, legyen HÁZ az első 2019.04.15 11:05:00
mondani szokták a szerelem első látásra dolgot, ami nekem azt hiszem második vagy harmadik volt... Itt az objektum: Az ára 2.5 millió, , de a tulajdonos bevállalta az ügyvédi illetéket, szóval mínusz 70 ezer. Ami nekem plussz:) A gondok a következők: -nincs víz -áram van de…..
A blog létrejöttének apropója a következő: Meg kell oldanom a lakhatásom, de kicsit túlzónak tartom a 150 ezer forintos havi albérlet árakat, ezért úgy döntöttem hogy veszek magamnak egy ingatlant. Ennek a keretösszege 2.900.000 forint. Gondolom most sokan arra gondolnak hogy ez egy tisztességes…..
Blogunk szorgalmas olvasói tudják, hogy az amerikai hadsereg sohasem szűkölködött különleges alakulatokban: mi is írtunk már az FSSF-ről (jó, ez közös ló volt a kanadaiakkal), a jenki ejtőernyősökről, sőt, a Delta Force-ról is, úgyhogy lelkiismeretünk majdnem tiszta. Azért csak majdnem, mert…..
A bűnügyi (tágabban: a rendőrségi) hírek olvasóinak népes tábora nap mint nap szembesül az újságírók által előszeretettel használt büntetőjogi terminus technicusokkal, s közülük csak azon keveseknek szúrnak szemet a következetlenül használt (gyakran megtévesztő) szavak,…..
A lemilblog szerzői (hasonlóan olvasóink döntő többségéhez) elkötelezett környezetvédők: nem dobálják szanaszét a sörösdobozokat, nem gyújtanak tábortüzet benzinkutak közvetlen szomszédságában és visszaviszik az üres lőszerhüvelyeket a színesfém-kereskedőkhöz. Innen…..