Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiboldi

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Tarantino kedvenc filmjei 2009.08.17 09:54:17
Hozzánk csütörtökön érkezik a sokak által régóta várt Becstelen brigantyk, szóval most a csapból is Tarantino folyik. Ha már ő van úgyis a középpontban, akkor következzen egy olyan videó, amelyben Tarantino az utóbbi 17 évben készült szerinte legjobb filmekről szól pár…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
Alapszabály, hogy az árleszállítós akciók vagy vevőbecsalogatást szolgáló ordas hazugságok - mint a hipermarketeknél - vagy a cég dolgozóinak nyújtott támogatás az igazi céljuk. Ilyen lehet a kőbányai Interspar péksüteményár-felezése is, Kisolasz tapasztalatai szerint…..
Tiboldi 2009.07.17 11:33:29
Mellékelt levelem a Spar ügyfélszolgálatához:

Egyre kevésbé) Tisztelt Vezetőség, Ügyfélszolgálat, vagy aki elolvassa!!

Előre is elnézést kérek az esetleges indulatért, ami bennem van, ám sokadjára tapasztalom ugyanazt a bosszantó jelenséget, ami nem csak kellemetlen, de felháborító is.

Mint említettem, sokadjára találkozom, ugyanazzal a jelenséggel, konkrétan az árazás nem megfelelő mivoltával.

Mai napon (2009.07.15.) is vásároltam az üzletükben egy "OFF" szúnyogrisztót, melynek a polcon (standardon) feltüntetett 1,031.-Forintos ára helyett, a kasszánál már 1,291.- Forintos árat blokkoltak.

Ha ez egyszer történt volna meg, akkor azt mondom, megesik, emberek vagyunk, de mivel nem elszigetelt esetről van szó, kezd betelni a pohár!

Megesett már, hogy kisebb "elárazást" szóvá tettem, a kasszában ülő kolléganőjük, a fölényes "akkor visszaadok 6 forintot" megjegyzést tette. Itt, véleményem szerint nem csak összegszerű, de elvi kérdés és tévedés is van a fejekben. Vélhetőleg akkor is megveszem a terméket, ha a korrekt ára van feltüntetve, mivel szükségem van rá.

Javaslom, hogy az üzletben négyesével járkáló biztonsági őrök helyett vegyenek fel még egy kollégát, aki rendszeresen ellenőrzi az árazást, tovább ha kevés lenne a teendője az illetőnek, akkor FOLYAMATOSAN gondoskodhatna a bevásárló kosarak higiéniájáról, illetve a bejárat melletti rendelkezésekre állásról.

Több esetben tette szóvá a posztos securitate, hogy nem vettem kosarat a belépéskor. Jelzem, hogy véleményem szerint nem az én feladatom a bevásárló kosarak kihalászása a kassza és a futószalag alól, ha önöknél szeretném elkölteni a pénzemet.

Továbbá üdvös lenne egy árolvasó gépet beszerezniük, hogy mi magunk vevők is ellenőrizni tudjuk az árakat.

Nem szeretnék sem az internet, sem a fogyasztóvédelem áldásos hatásáról elmélkedni, mivel ez egy kis odafigyeléssel orvosolható helyzetnek tűnik, ám amennyiben nem változik a dolog, hajlandó vagyok megtenni a megfelelő lépéseket. Nem fenyegetésnek szántam, tényként közlöm!

Köszönöm, sablon válaszlevéllel ne fárasszák magukat, de ha konkrétan a megoldásokról szóló levelet kapok, jó pontot érdemelnek.
2007 júliusában támadt egy ötletem: csinálni kellene egy ilyen izét... És azt hiszem, ezeknek a magas szintű minőségi elvárásoknak sikerült is megfelelnünk. Mára a Geekblog - ezek vagyunk mi, csak segítségképpen mondom - több ezer napi olvasóval büszkélkedhet (losers...), mi…..
Bigyóblog 3D-s Full HD tévé 2009.06.02 15:21:00
 Sok szó nem kell a videóhoz. Az LG mutatott be egy Full HD LCD-tévét, mely 3D-s. A videó legvégén található a lényeg. Via Akihabaranews..
A vörös ördögök után a folyamatosan a szétesés, megbolondulás és eltűnés gondolatával kacérkodó MDF is előállt EP-választási szpotjaival, amelyek pont olyanok lettek, mint a párt: az egyik irányból nézve akár rokonszenvesnek is tűnhetnek, a másik irányból inkább…..
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..
Egyperces fájások Péniszmonológ 2009.01.19 21:36:00
 ..