Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phunkypete

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a hétvégéket.Ez a két nap az, amikor nem a PlayBook ébresztője veri ki az álmot a szememből kora hajnalban, akkor ébredek, amikor a szervezetem azt mondja, elég a pihenés.Ez az a két nap, amikor reggel otthon kávézom, ráadásul lehetőségem van elolvasni a híreket,…..
PlayBookBlog Dillo Hills 2012.01.10 16:14:00
Néhány napja kutakodtam az Appworld-ön, a Playbook-ra kerestem valami unaloműzőt, amikor szembejött velem a Dillo Hills nevű, egyszerű játékmenetű, de annál szórakoztatóbb játék. A küldetésünk lényege, hogy kiválasztott főhősünket minél távolabbra juttassuk el úgy, hogy…..
néztem a Gasztropuccsot, Kozival és Dömével, ez szokott lenni a 7végi program ebéd utáni heverészés közben. zseniálisak, mindig felvidítanak, persze a receptekből nem marad meg semmi. gyakorlatilag Döme viszi a hátán a műsort, a szövegével meg a humorával, de a legjobban az…..
szikra a Liger és a Tigon 2009.05.11 22:12:00
már említettem őket, de eddig nem sokan hallottak róla, hátha innen. meg innen.liger és a tigon is az oroszlán és a tigris emberi közreműködéssel, elsősorban állatkertekben vagy cirkuszokban létrejött, természetben elő nem forduló hibridje. tekintve, hogy az oroszlán Afrikában,…..
szikra szuszog 2009.04.30 17:14:14
néha, amikor elmész egy autó mellett, amit nemrég hagyott ott a gazdája, lehet érezni, hogy liheg. meleget szuszog a kezedre, pattog, ropogtatja a csontjait. még benne van az adrenalin, még gyorsan áramlik a vére, de már helyezkedik, kifújja magát, megérkezett, részéről megtette,…..
szikra süketek párbeszéde 2009.03.24 18:02:51
a híradó elején mindig kiírják, de miért mondják be, hogy a teletext XXXX. oldalán feliratozva is olvasható? hogy a hallók ne unatkozzanak addig?ami a híradóban van, arról inkább ne is beszéljünk!..
szikra talkin'bout the weather 2009.01.18 21:10:00
tudom, hogy az én hibám, de megnézem a kereskedelmi TV híradóját, majd bosszankodom. miért kell egy (amúgy 25 percesre zsugorított, önreklámokkal teletűzdelt) mini híradó felének az időjárásról szólnia? arra nem ott van az időjárásjelentés?minden télen meg kéne lepődjek,…..