Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Violettaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülés március 25-re (péntek) volt kitűzve. Az easyjet árképzésének hála a 20:35-ös járatot ítéltem megfelelőnek, gondolni kellett arra is, hogy egy bőröndöt is be kell csekkolni, ami plusz 8 ezer forint. Priority boarding meg kell a francnak. Költözni már költöztem…..
Szeptember első hétvégéjén kirándulni voltunk a Tátrában. A két naphoz hozzácsaptam a pénteket szabadságból, így már csütörtök este  autóba pattantunk a barátnőmmel, hogy levágtassunk a Lengyel-Tátrába, Zakopane környékére, kirándulni egy kicsit. 3 éve több ízben…..
Violettaa 2009.09.30 09:59:47
Nos ,ha csak azt a tömeget céloztátok meg akkor oké, szívetek joga...
A magamfajta embereket meg ,ha jól értem kiküldöd a Budai-hegyekbe jobb híján...?:)
Nos ezzel nincs is gond, jómagam is sokat járom a Budai-hegyeket a HHH-val az élen, és nem tudom te mikor jársz arra ,de én spec egész sok emberkével találkozom ...bringával vagy gyalog...de járják az emberek ezeket a helyeket...jó, nyilván nem hajnali 6-7körül..., de ez meg érthető szerintem....

Arra próbáltam csak utalni (a lehető legnagyobb jóindulatommal,megjegyzem), hogy kicsit árnyaltabban kéne fogalmaznod, hogy, amikor valaki elolvassa a jó kis beszámolót például a tátrai kirándulásotokról. akkor a végén a befejezéskor ne fanyalodjon el ilyen és ehhez hasonló frappánsnak szánt befejezéstől...Ha az embereket célozzátok ezekkel a beszámolókkal és nem csupán naplóbejegyzéseknek szánjátok őket ,akkor adjátok meg nekik a tiszteletet!Különben célt fog téveszteni az egész, és nem fog átjönni az igazi üzenet, amit átadni kívánsz!
Ha magatoknak koptatod a billentyűzetet, ahogy írtad, azzal sincs semmi baj, de akkor ne kommunikálj mást!
Remélem én sem hiába nyomogatom ezeket a billentyűzeteket...tudom ez nem lesz népszerű nálad, de nem is azért írom, hanem azért ,hogy jobbítsak valamin...
Az olyan emberkék, meg nem fognak egy jaja-nál többet írni úgy ahogy én, mert nem akarják e népszerűtlen lépést megtenni...nem veszik a fáradságot, nos én helyettük is megtettem, mert nem vagyok hajlandó a hallgatás spiráljába burkolózni!
Ha valaki írni akar és másoknak akar írni ám tegye ,de tegye azt jól, vagy törekedjen rá!

A kritikán meg nem érdemes megsértődni, hanem tanulni belőle...
Tekerek nagy boldogan a gyönyörű Tara kanyonban, egyszer csak hangos sziszegést hallok hátulról. Aki kapott már defektet, tudja mi ez, én is egyből levágtam a dolgot, lepillantok a hátsókerekemre, és valóban, látom, hogy lapos. Bander is megáll, visszagurul hozzám, nevetve kérdezi,…..
Ma csak egy könnyű futás volt a program és Baluval ezt a városban ejtettük meg. Kellemes volt, gyorsan eltelt és végig dumáltunk, a pulzusom pedig egész alacsony volt. Nagyjából ennyi. Ami a bejegyzés címét illeti a szuperkompenzáció Szabolcs hozzászólásából jön. Ebben sok…..
Violettaa 2009.04.14 13:42:31
Hali,
Szerintem van olyan, hogy valaki túlzásba viszi a sportolást!
De ez még nem jelenti azt, hogy te beteg lennél...
Az emberek, mint sok minden másban abban is különböznek, hogy mennyire terhelhetők, legyen szó a sportról pl. ami neked kellemes és kell, mert akkor érzed jól magad, az másnak más sok és betegesnek tűnhet...Olyan van, hogy valaki túlhajtja magát, és ez árt neki, de már mire rájön nem bír visszavenni, mert megszokta a szervezete, és kell neki a mozgás!!! nagyon,mint egy drog...persze annál ez sokkal jobb...de mondom, vannak emberek ,akiknél ez már tényleg károkat is okozhat a szervezetükben.

Van egy most 20 éves fiú ismerősöm, akit gyerekkorom óta ismerek! Elkezdett keményen triálozni, bringázni, profi szintig csinálta, mert mindent ,amibe belekezd úgy csinál...aztán megnagyobbodott a szíve és sportszíve lett, mikor ezt megállapították, már minden sportolástól eltíltották, és megmondták neki, hogy már rég abba kellett volna hagynia az egyészet, mert az 1 évvel ezelötti röngenjein is látszik a sportszive...aztán a srác élt tovább és eléggé kész volt mert az élete a sport!imádja, és ennek az alig 20 éves fiúnak idén lett egy agyérgörcse is, minek következtében ugyan csak pár napra ,de lebénult az egyik oldala, megszüntették a dolgot és közölték, hogy ha ez az ércsomó a szívéig eljut és nem áll meg az agyában akkor meghalt volna, ...nna szóval ilyenek is vannak, nemárt észnél lenni!
Mindenkinek annyit érdemes sportolni, mai jólesik, de ésszel!!
Üdvimanó,
Viola .)
világjáró mirrmurr Lamma sziget 2009.02.25 05:28:00
Hétvégi kirándulásaink egyike Lamma szigetre vezetett. Reggel Centralban felszálltunk a kompra, ami kb fél óra alatt ért a szigetre. Néhány kisebb faluból áll, melyeknek lakói halászatból élnek - a zsákmányt a part menti éttermekben fogyaszthatják el a túristák. A sziget…..
Violettaa 2009.03.09 10:56:15