Regisztráció Blogot indítok
Adatok
draco girl

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malfoy Kihívás Leleplezés 2012.12.20 17:00:00
Kedves Olvasók, kedves Írók! Lezárult a publikálási és a szavazási időszak is, így hát, amíg a pontokat összesítjük, és felkészülünk az eredményhirdetésre, addig is eláruljuk, hogy melyik történetnek ki volt a szerzője. Az írók a bejegyzés felkerülése után–…..
Közeledik a publikálási szakasz, és, hogy megalapozzuk a hangulatot, három történetet hoztunk nektek, amelyek a két megszavazott pótkulcsra készültek. Hogy mik a párosok, és melyik Malfoyokról szólnak a történetek, az legyen meglepetés... ;-)Ahogy az is, hogy melyiket ki írta.…..
Ajándékozott: Draco GirlKorhatár: 14+Figyelmeztetések: slash, durva nyelvezetLeírás: Harry és Draco megtalálta a másikban, amit addig kerestek. De ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Pedig minden csak a nézőpontokon múlik...Drarry, egy kicsit talán rendhagyó módon...Kívánság:…..
 Nos, felkerült az utolsó ajándék, hamarosan vége a játéknak is - valószínűleg mindenki epekedve várja a végső leleplezést, mikor is kiderül, kik a rejtélyes alkotók. Meglepő lesz, hogy néhány szerző neve kétszer is szerepel a listában; ők voltak azok a segítőkész…..
Kívánság Üst Pihe ajándéka 2009.02.01 18:50:00
Ajándékozott: Pihe Korhatár: 16 Figyelmeztetések: Slash Leírás: Elborulás (név rejtve) módra, Kívánság Üst és persze karácsony alkalmából. Utólag is kellemes ünnepeket, valamint élményekben és ihletben bővelkedő Új esztendőt kívánok Pihének, és persze minden Snarry…..
Ajándékozott: LittleBlackLily Korhatár: korhatár... hát, 12? mert a sztori, amiből készült, az slash, de a rajzon csak 2 egymást ölelő fiú van... x") Leírás: Ron vigasztalja Dracot egy tanteremben. Kívánság: "Ron és Draco? Please please please, nem kell karikásnak…..
draco girl 2009.02.21 11:47:30
Ajándékozott: Andrea Blake Korhatár: Ööö... o.O Hát, sztem nem kell, de mivel egy kicsit shounen-ai, legyen 12. Figyelmeztetések: néminemű slash xD Leírás: A KAT-TUN együttes óriási koncertet ad Tokióban, de egy aprócska áramszünet nagy galibát okoz, ugyanis Kame és Jin…..
Kívánság Üst Kathy ajándéka 2009.02.08 19:17:00
Ajándékozott: Kathy Korhatár: 16 Figyelmeztetések: SLASH Leírás: Harry karácsonya meglehetősen várakozásteljesen kezdődik: elveszít egy – barátaival kötött – fogadást, ennek következtében újabb teendőt kell elkönyvelnie a naptárába: vagyis Piton…..
draco girl 2009.02.21 11:44:03
Kívánság Üst Ginny94 ajándéka 2009.02.11 23:17:29
  Ajándékozott: A mű Ginny94nek készült a Kívánság Üst keretein belül :)   Korhatár: 12 (de ajánlott nem szülői felügyelettel) – slash, de nagyon kis ártatlan :)   Figyelmeztetés: SLASH = fiúkák, akik egymást szeretik. De semmi durva. Egy-egy puszi…..
Kívánság Üst Szemi ajándéka 2009.02.13 21:38:08
Ajándékozott: Szemi Korhatár: 14 Figyelmeztetések: SLASH Ötlet: 2. Lucius/Piton. Veszekedős, romantikus!     Még mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről.   Minden nap egy-két ajándékot teszünk fel a blogra, csak az…..
draco girl 2009.02.21 11:39:51
Ajándékozott: LordDracul Figyelmeztetés: SLASH Leírás: „Harry/Draco; Szilveszteri buli után takarítás másnaposan Piton felügyeletével; happy end” Jellemzők: AU (és talán OOC karakterek) Még mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, nézd át ezt a rövid leírást a…..
Ajándékozott: Luciatus Korhatár: 16 Figyelmeztetések: slash, lemon, (talán) enyhén OOC karakterek, néhol vulgáris szavak használata. Leírás: Egy túlfűtött szőke, egy kielégületlenségtől frusztrált fekete, egy szülői értekezlet, alkalmatlankodó Dumbledore, egy érdekes este…..
Ajándékozott: Susan Merope DenemKorhatár: Szerintem nincs. :-)Figyelmeztetések: Draco x HarryLeírás: Harry egy véletlen folytán kénytelen Dracoval egy fedél alatt lakni. Ez még nem is lenne olyan borzalmas, de valaki úgy dönt, összeboronálja kettejüket.Kívánság: Egy Drarry. Olyan…..
draco girl 2009.02.21 11:13:33
Kívánság Üst Puppy ajándéka 2009.01.30 21:43:53
Ajándékozott: Puppy Korhatár: nincs Figyelmeztetés. nincs Leírás: Lilly és James járnak, de Lilly megcsalja Jamest Perselussal. A probléma megoldása végett mindenki elmegy a Balázs showba, de egy váratlan hír elejéig Peter is beugrik. ll tennie Harrynek. Kívánság:…..
Ajándékozott: Lora Black Korhatár: nincs korhatár Figyelmeztetések: nincs figyelmeztetés Leírás: Susan Piton felcsigázva tudakolja Lora Blacktől a Roxfort Expresszen, hogy voltak-e náluk a Tekergők. (A jelenet a "Je t'ai déja vu dans mon reve" c. történet első fejezetéből…..
Kívánság Üst Tubee ajándéka 2009.01.26 22:17:00
Ajándékozott: TubeeKorhatár: 14Figyelmeztetések: Durva nyelvezetLeírás: Végy egy nagyszájú Hermionét. Adj hozzá egy kis szerencsét, fűszerezd meg egy tangával, és egy mikulássapkával, végül ízlés szerint tégy egy keveset hozzá Pitonból. Ha végeztél, a fogyasztásért…..
Ajándékozott: StormBirdKorhatár: 18Figyelmeztetések: SLASHLeírás: A 35 éves Harry visszaemlékezéseiKívánság: Harry ráébred, hogy tinédzser hormonjai nem a lányok, hanem a fiúk felé terelik a gondolatait. Elfoglalva azzal, hogy legyőzze Voldemortot, sosem döbbent rá, hogy a…..
Kinek készült az ajándék: Ginny Cook Korhatár: 12Figyelmeztetések: nincs  Leírás: Ez a mű a Merengő Kívánságüst ajándékozási kis játékára íródott, Ginny Cook számára. Ezzel a történettel kívánok neki boldog, sikerekben gazdag új évet! Lily/James párosítású,…..
5. fejezet A kamra kinyílik     „Aki sokat néz hátra, könnyen nekimegy valaminek, vagy a mélységbe zuhan.” (Erich Maria Remarque)       A következő napok és hetek mindegyike ugyanúgy telt el. Ginny nap közben órákra járt, a lyukas óráiban és…..
Kívánság Üst Mione ajándéka 2009.01.25 20:00:00
Ajándékozott: MioneKorhatár: nem korhatárosFigyelmeztetések: -Leírás: ilyen volt - ilyen lettKívánság: 2. Ez csak úgy kapcsolódik a regényhez, de ennek is örülnék nagyon. Annyi lenne, hogy egy viszonylag nagy rajzlapot (te döntsd el a méretet) ketté kellene osztani, és a bal…..
Kívánság Üst Encsy ajándéka 2009.01.25 20:00:00
Ajándékozott: Encsy  Korhatár: nem korhatáros  Figyelmeztetések: kicsit eltér a könyvben leírt szereplők jellemétől (nem tudom, mi a hivatalos neve)    Kívánság: Egy humoros Piton, McGalagony történetet szeretnék olvasni, nem feltétlen szükséges a szerelmi…..
Ajándékozott neve: DarktulipKorhatár: nincsenFigyelmeztetés: nincsen Leírás: Piton és Hermione egymásra találása, miközben Piton nem tudja, hogy ki is az a Mikulás, Hermione pedig megkíséreli elmagyarázni neki. Humoros és szerelmes történet. Még mielőtt belevetnéd magad az…..
draco girl 2009.01.24 21:52:20
Ajándékozott: Draco GirlKorhatár: 14Figyelmeztetés: SlashLeírás: Egy Sirius/Remus ficnek is örülnék, amiben a vezető szerepet ezúttal Remus ragadná magához, vagyis ő lenne a kezdeményező és csábítaná el barátját. Ragaszkodom, hogy happy end legyen a vége.   Még mielőtt…..
Kívánság Üst Lizzie ajándéka 2009.01.22 18:50:00
Akinek készült az ajándék: Lizzie Korhatár: nincs Figyelmeztetések: nincs Leírás: Perselus Piton december 25.-én három oda nem illő dolgot is talál a pincéjében, Dumbledore pedig tesz róla, hogy ez a Karácsony igazán emlékezetes legyen... Az ötlet: Dumbledore-Piton humoros…..
Kívánság Üst Szabályzat 2008.11.26 22:19:00
Kedves merengők! Ezennel megrendezzük a Merengő első „Kívánság-üst” játékát! Annak feltételeit, hogy a játékban miként vehetsz részt, lentebb olvashatod. Először lássuk, miről is van pontosan szó! Valószínűleg mindenki ismeri a „beledobjuk a neveket egy…..