Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbi_cvc

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor mondogatjuk, hogy aki hülye, haljon meg, ezzel is normálisabb lesz az átlag. Azt azonban sem Gusztáv, sem más nem nagyon szeretné, ha egy idióta motoros az ő autója alatt végezné. Szerencsére végül esetünkben sem így történt, de ilyen mentalitással könnyen lehet, hogy nem…..
A múltkori, civilnek látszó Lacettiből sebességmérős posztunk (aminek egyébként hamarosan lesz folytatása is) apropóján juthatott Zsolt eszébe, hogy felvesse a lenti témát, miszerint mennyire elfogadható az, hogy egy lefóliázott Astrából titokban traffipaxolnak a rendőrök.…..
Norbi_cvc 2009.04.11 20:57:12
@Nguyen: Látod a te saját példád is azt mutatja, hogy olyan helyeken nem trafiznak ahol lenne értelme és szükséges lenne.
hányszor láttál trafizó rendőrautót az általad említett veszélyes szakaszon?
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
Norbi_cvc 2009.04.07 19:40:46
@...::: Flúgos Kamionos :::...: hát lehet, hogy össze van kötve, de én azt azért kétlem, hogy a lacsetti kmórája hitelesítve lenne.
szerintem ha a trafi-kmóra összekötés alapján büntetnek az nemigen szabályos.
(nembeszélve a kmórák pontatlanságáról)
Norbi_cvc 2009.04.07 19:48:56
@...::: Flúgos Kamionos :::...: hát nem tudom nekem nagyon sántít ez a olog, de lehet hogy csak én vagyok tudatlan, hogy mozgó autóból, ráadásul úgy hogy mögötte megy hogy méri be.
kmórára nem klehet egyszerű hitelesítést kérni szerintem, annyira pontatlanok.
gps meg megintcsak nem lehet etalon

ha valaki tudja hogy csinálják ossza meg velem.
Ismét egy olyan témához érkeztünk, ami nagy vitákra adhat okot, hiszen Gáborban is ott a gyanú, hogy az általa támasztott két verzión túl egy harmadik lehet a helyes megoldás. Kinek van igaza és miért? Legelőször Budapesten a Nádasdy és a Vas Gereben utca kereszteződésében…..
Norbi_cvc 2009.03.30 21:24:57
@blogsámán: "tegyük az osztottpályásat fölérendeltté, és minden megoldódik".

ígyvan ez lenne a megoldás
Norbi_cvc 2009.03.30 21:27:35
@Kicsi79: "ehát ha "T" nem is látja hogy honnan jött "A", "A"-nak kutya kötelessége elengedni "T"-t. Ha nem teszi, még szándékosság is kisülhet belőle."

odanézek és látom hogy egy autó áll a macisajttal megfogott út a kereszteződés előtt, erre én megállok és elengedem... ? :o
Norbi_cvc 2009.03.30 21:43:41
@Kicsi79: vezetés közben az utcanévtáblák nézegetése sokkal életszerűbb... :)
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..