Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Topitnya

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
A cím kicsit csalóka, mert ezek már archívnak mondható képek - bőven elképzelhető, hogy a rajtuk látható gépsárkányok már nincsenek köztünk. Ugyanakkor ez a lehetőség még inkább arra sarkall, hogy feltegyem ide őket, úgyis rég volt már ilyen! Kezdjük ezzel az örök…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Topitnya 2011.12.30 17:32:51
Aki kereskedelemben  szezonális osztályon dolgozik, tudja, hogy a szezon elején az áruház kifejezetten magas árat ad a terméknek, majd a szezon vége felé szépen viszi lefele, készlettől és visszáruzási lehetőségektől függően persze. Így lehetséges, hogy ugyanaz a medence…..
Üdv! Az indexen találtam rá a blogra, gondoltam megosztom veletek is a tapasztalatomat, amit már az index fórumon megosztottam. Szerintem érdemes elolvasni, és tanulságos lehet nagyon sok pályakezdő, friss diplomás fiatalnak, ugyanis ahogyan HR-es köröktől visszahallom, a jelenség…..
Zseniális rendezvénybe ráncigált bele Saly Balázs barátom. Évek óta piszkál azzal, hogy ide el kell jönnöm, de pár dolgot nem vett soha számításba: 1) kisgyerekes családos ember hétvégének minden perce arany; 2) újságírónak ritkán van magánideje, ha pedig szórakozni megy…..
Praxis A szemem láttára halt meg 2010.04.11 06:59:00
2010 03 18 Édesanyám lement a körzeti orvoshoz. Bal bokáján három ujjnyi átmérőjű kékes lilás duzzanat amit kb egy hete fájlalt. A duzzanat közepén lencsényi-borsónyi fekete kitüremkedés ami nyomásra nagyon fájdalmas volt. A folt alatt a boka megduzzadt.A folt tapintásra forró…..
Topitnya 2010.04.11 22:56:03
@Mária: Elnézést hogy kicsit későn reagálok,de az "utolsó nap" Édesanyámnál nem a vizsgálata előtti nap volt,hanem az a nap amikor elhunyt. Azon a reggelen mutatta Édesapámnak a "sebet".
Topitnya 2010.04.11 23:01:01
@Mária: Ja,és Anyukám nem szenvedett semmi olyan betegségben ami évek esetleg évtizedek alatt alakul ki,persze voltak problémái pl kicsit magas volt a vérnyomása,ízületi gondjai voltak,dehát hetven évesen kinek nincsenek ilyenek. Gyógyszert is csak kettőfélét szedett.
Topitnya 2010.04.11 23:19:01
@szabidoki: Mint @Mária-nak is megírtam,Anyukám nem tutujgatta a vérző lábát,ugyanis a halála napján,kora reggel,mutatta meg Édesapámnak-tehát a vizsgálat után két nappal-hogy kirepedt és vérzik a bokája felett a seb. Lehet félreérthető amit az eredeti kommentben írtam,elnézést kérek.
Praxis Majdnem meghaltam 2010.04.10 08:03:00
2 éve rosszul lettem, nem, kaptam levegőt és nem tudtam menni.Bevittek az ügyeletre mert nagyon szarul voltam!Pont a háziorvosom volt ügyeleten, annyit mondott menjek haza pihenjek és egyek kekszet és igyak teát!Hát én haza is mentem és hát igen nem lettem jobban.1 hétre rá elmentem…..
Topitnya 2010.04.10 23:14:11
@adamantium: De ha ez ambuláns kezelés akkor mégis mik voltak édesanyám esélyei,hisz ezek szerint ő az 5 százalékban volt.Beutalót vagy más egyebet nem kapott sehova.Hameg a leterheltséget nézem:egy ember élete nem ér meg ennyit?
Topitnya 2010.04.10 23:28:53
@adamantium: www.medlist.com/HIPPOCRATES/II/2/95.htm
Anyukámnak mégis emboliája volt.Akkor most mi van?
Kedves Felhasználók,ma éjjel 00:30-01:00 között karbantartunk az Indapass-on, ebben az időszakban a beléptetés szünetel. A szolgáltatások - blog.hu, Indafotó, Indavideó - "böngésző üzemmódban" természetesen működnek majd.Megértéseteket köszönjük,Inda csapat..
Topitnya 2009.09.25 16:54:21
@borzzz: Nekem a króm böngészőm nem hagy bejelentkezni a postafiókomba,a másik kettővel(Exp,Mozilla)megy.
Topitnya 2009.09.27 20:30:47
@apogany: Tánk júúú!!Megy a levelezés!
CSak azt nem értem,hogy mi változott meg,mert hónapokig jó volt minden, kb.egy hete totojázott. A microsoft honlap is érdekesen jön be :)))
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..